Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 376125 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Süleyman abiler oradaysa "halleder." Bir sıkıntı olmaz. Var mı itirazı olan?

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Şimdi eve geldim ve bu güzel haberi buradan görmeyi umut ediyordum, sabah yazmıştım ve öyle oldu.
Tebrikler Kanaryam.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Macin basabas gececegini ama Vakifbank'in kazanacagini dusunuyordum. Bu acidan beni yaniltan takimimi tebrik ediyorum.

Maca gelecek olursak ,
Vakifbank kazanmak icin herseyi yapti. Ama gucleri yetmedi. Ne yaptilarsa Fenerbahce'yi mansette dusuremediler. En guclu olduklari yon , en buyuk zaaflari haline geldi. Mental anlamda coktuler. Fenerbahce'nin tikandigi nadir anlarda , hep hata yaptilar. 2 hatta 3 oyuncusunun birbirleriyle carpistigi anlar oldu.

Macta en cok dikkatimi ceken nokta , Merve'nin performansiydi. Icine Elke Wijnhoven kacmis gibiydi. Muazzamdi. Guidetti muhtemelen , Kim'den boyle bir performans bekliyordu ama Merve'nin bu oyunu onunda hesaplarini bozdu.

Bu mac kadro yapisi itibariyle bizim takima benzeyen Kazan icinde iyi bir odev olmustur. Antrenorleri olasi final icin bu maci defalarca izleyip , Vakifbank'i iyi etud etmeli.

Son olarak Abbondanza... Bence harika bir antrenor. Bu maci kaybetseydi bile kendisi icin ayni tabiri kullanirdim ki kullandim. Cem abi bilir.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Koçun takımı maça ne kadar iyi hazırladığını da söylemezsek olmaz. Vakıf'ın zaaflarını iyi hesap etmiş, oyuncuların kafasına kazımış. Oraları çok iyi işlediler. Hatta plaseyle aldığı bir sayı sonrası Kim'in koça işareti kameralara yansıdı. Taktiği molada koç vermiş ve aldığı sayıdan sonra koçuna "güzel taktikti" tarzı bir işaret yaptığı ekranlara yansıdı.

Geçen sene diplerde sürünen çok oyuncuya da hayat verdi.

abi koç FBTV deki smaçör programında kendini "tactic maniac" taktik manyağı olarak nitelendirmişti. ne yalan söyleyeyim biraz övünme olarak almıştım o zaman ama dediğin gibiyse bahsettiğinde haklılık payı varmış :))
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

• Üye
Macin basabas gececegini ama Vakifbank'in kazanacagini dusunuyordum. Bu acidan beni yaniltan takimimi tebrik ediyorum.

Maca gelecek olursak ,
Vakifbank kazanmak icin herseyi yapti. Ama gucleri yetmedi. Ne yaptilarsa Fenerbahce'yi mansette dusuremediler. En guclu olduklari yon , en buyuk zaaflari haline geldi. Mental anlamda coktuler. Fenerbahce'nin tikandigi nadir anlarda , hep hata yaptilar. 2 hatta 3 oyuncusunun birbirleriyle carpistigi anlar oldu.

Macta en cok dikkatimi ceken nokta , Merve'nin performansiydi. Icine Elke Wijnhoven kacmis gibiydi. Muazzamdi. Guidetti muhtemelen , Kim'den boyle bir performans bekliyordu ama Merve'nin bu oyunu onunda hesaplarini bozdu.

Bu mac kadro yapisi itibariyle bizim takima benzeyen Kazan icinde iyi bir odev olmustur. Antrenorleri olasi final icin bu maci defalarca izleyip , Vakifbank'i iyi etud etmeli.

Son olarak Abbondanza... Bence harika bir antrenor. Bu maci kaybetseydi bile kendisi icin ayni tabiri kullanirdim ki kullandim. Cem abi bilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

Maca gelecek olursak ,

Serkan kardeşim ile telefonda uzunca sohbet ettik , ikimizinde beklentisi o şekilde idi ve maç bu şekilde bittiği için inanılmaz mutlu oldum :)
eve ben Abbondanza yı sevmiyorum ama Serkan bana sevgisini ve sebeplerini çok güzel bir şekilde açıkladı , benim ne düşündüğüm hiç önemli değil , bugü çok iyi yönetti takımı inşallah sezon sonu başarılı olur . eller yara olana kadar alkışlarız

serkan Scavolini organizsyonunu çok seviyorsun dimi ? :)

Çevrimdışı fbarena

• Üye
  • Yer: İstanbul-Adana
Tebrikler Sarı Melekler...
Takım çok iyi hazırlanmış maça. Salondaki atmosferde çok iyiydi. Yarın aynı tarifeyi erkek takımımızdan bekliyoruz :D

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Bazı mesajlarda alıntı yapıldığını görüyorum ama eklenen bir şey yok, acaba yine bazı şeyleri görememeye mi başladım.  ::) :-[
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bazı mesajlarda alıntı yapıldığını görüyorum ama eklenen bir şey yok, acaba yine bazı şeyleri görememeye mi başladım.  ::) :-[

yok bence bireysel olarak hata oluyor yazarken o yüzden göremiyorsun bende göremiyorum çünkü :) ahahah

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Cem Abi ,

Aslinda hicbir bayan voleybol takim organizasyonu ilgimi fazla cekmez. Ama Pesaro'nun sanada anlattigim nedenlerden dolayi , nezdimde istisnai bir durumu var.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem Abi ,

Aslinda hicbir bayan voleybol takim organizasyonu ilgimi fazla cekmez. Ama Pesaro'nun sanada anlattigim nedenlerden dolayi , nezdimde istisnai bir durumu var.

biliyorum serkan o kadar emek o kadar bilginin biraz da olsa boşa gitmiş olmasına çok üzüldüm aslında 8) :(

• Üye
http://www.voleybolextra.com/19765/yeni-lider-fenerbahce/ Lider olduk lider! Efsane geri döndü, umarım Eczacı da gelecek hafta 2 set alır şunlardan...

bu tablo beni inanılmaz keyiflendiriyor. LİDER FENERBAHÇE. ne kadar özlemişiz hususen bu branşta bu sözleri. ancak lider bitirebilmemiz için vakıfın mutlak puan kaybetmesi lazım. zira gençler liginden gelen puanları bizden fazla olacaktır. ayrıca bizim de 6s ve eczacı maçlarını kayıpsız, hatta set vermeden atlatmamız lazım. o günler neyi gösterir bilinmez.

bu galibiyetimiz;

* hem, vakıfın mağlubiyetsizlik zırhını deldi ve artık vakıfın dokunulabilecek hatta TOKATLANABİLECEK bir takım olduğunu ortaya çıkardı.

*hem, vakıfa karşı olan yenememezlik sıkıntılarımızı azalttı inşAllah. zaten 6s ve eczacıya karşı olan sıkıntımızı ilk yarıdaki galibiyetlerle atlatmıştık.

* hem sarı meleklerin potansiyellerini göstermeleri açısından çok özel ve güzel oldu. sarı melekler bu yıl oynadıkları 4 hedef maçtan 3 ünü kazanmış oldular. bu da müthiş bir öz güven kazanmaları anlamına geliyor. kaybettikleri ilk maçta da malum kadro yeni, hoca yeni, garay da yoktu.

darısı önce cev cup, sonra TR kupası ve play offlara inşAllah.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Öncelikle takımımızı kutlarım.İnanın 2012 de Bakü de oynanan f4 final maçından daha çok heyecanlandım.Hepsine helal olsun.Son yıllarda en kalabalık bir seyirci ile oynadık.Saat 12.00 de salonun önüne geldiğimde 100-150 kişilik bilet kuyruğu vardı.12.30 da kuyruğun ana caddeye taştığını öğrendik.Salonun 3 tribünü hemen hemen dolmuştu,sadece file arkası Vakıfbank tribünü zayıftı.Salona girince hemen  herkesin sorduğu "Brakoçeviç kadroda mı?" sorusu idi.Isındığını gördüklerinde canlarının sıkıldığını anlardınız.İrem kızıma da bu müjdeyi!! ben verdim ve o da somurtarak yerine gitti.Tezahüratlar gayet hararetliydi.Özellikle Kim servis atarken ona yapılan tezahüratlar çok etkileyiciydi.Maçın başlamasına 5 dakika kala Aziz Yıldırım,yönetim kurulu ve Ersun Yanal salona giriş yaptı ve seyirci tarafından gereken şekilde karşılanıldı.Maç başladı ve ilerleyen dakikalarda Guidetti baktı ki bu takım ilk yarıda yendikleri takım değil,hemen klasik pisliklerine başladı.Hakem akreditasyon kartını takmasını söyledi,beyefendiye bu zul geldi herhalde ki" Fatih Terim'e özenmiş olabilir,sanırım aynı hamurdan" önce mızmızlandı,sonra da hakemin gözüne sokarcasına bir hareket yapıp boynuna asınca hakem hemen kendisine kırmızı kartı gösterdi.Tabii kendisi hemen kudurdu,bu kez kartı göğsünden sırtına aktardı.Tabii biz dururmuyuz,hakeme habire "hakeeeeeem Guidetti'ye bak yularını ters takmış" diye kıçımızı yırtarak bağırıyorduk.Neyse set bitti,saha değişimi yaparken Vakıfbank bizim önümüze geldi,tam gelirlerken Guidetti bu kez de kartı çıkarıp ipini hırsla kopardı ve oyuncu numaralarının koyulduğu kutunun üzerine fırlattı.Eee biz de dururmuyuz,gene habire hakeme "yularını attı"diye bağırmaya başladık ama bu defa oralı olmadılar.Biz gene de Guidetti ile maç sonuna kadar oynadık.Maçın sonlarında bütün salon "Ne cemaat-ne AKP-Tam bağımsız FENERBAHÇE" tezahüratına girdiler.Müthişti.Maç bitince bütün takım tribüne Başkanın yanına gittiler,hepsi teker teker başkan ve yönetimin elini sıktı ve bizim yanımızdan bizlerle "çak" yaparak geçip tekrar salona döndüler,önce karşı tribün ile birlikte sonra da bizim tribün ile birlikte Eda'nın önderliğinde "Sarı -lacivert-şampiyon-fener"tezahüratı yapıldı.Bu arada porotokol tribününde Christian'ı gördük.O da maça gelmiş.Darısı yarınki maça.Son olarak şunu yazayım,maç bittiği anda hemen Gözde'ye baktım,inanın suratı sıvası dökülmüş hela taşı gibiydi.Bu arada 10 ay önce F4 finalinde bu takıma kaybeden koçun aynı takımı 3-0 yenmesi de ilginç oldu sanırım.Böylece sevgili Hakan'ın isteğini de yerine getirmiş olduk.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2014, 18:02:24 Gönderen: Süleyman Özgül »
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Zorlu geçen final sınalarından sonra bu maçla tüm sinirimi stresimi attım. Uzun süredir bu kadar mutlu olmuyor gibiyim :D Salon inanılmazdı takım inanılmazdı 38 sayfa yorum olmuş söylenecekler söylenmiştir.

Aziz Başkan Aneta'ya çok kızdı maç içinde bunu ekleyebilirim. Aneta bence elinden gelenin en iyisini yapıyor ama Aziz Başkan gelecek sene başka birini getirebilir eğer görevde kalırsa. Kim'i ise çok seviyor belli. Onun aldığı sayılardan sonra sevinmelerini çevresindekileri dürtüp gösterdi sürekli. Kim sayı aldıkça başkan gülüyordu. Sarı Melekler işte şimdi geri döndü. Takımıyla Taraftarıyla biz değil onlar çekinsin artık. Güzel bir play off ve final serisi bizleri bekliyor Allah sakatlıktan korusun hepsini. Birkaç video çektim foruma eklerim.