Anca yazma fırsatım oldu.
Koçunda maç sonunda söylediği üzere, vakıf'ın belkide dünya üzerindeki en iyi takım olması yüzünden temkinli konuşup galibiyet sözünü kullanamayanlardandım.
Takım beni yanılttı(iyi ki de yanılttı hatta daha açık yazmak gerekirse takım performansıyla bana kapağı taktı).
39 sayfa boyunca yapılan tüm yorumları okudum.
Maç sırasında yapılan anlık yorumları akabinde maçın bitimiyle forum sakinlerinin galibiyet sevincinin yer aldığı yorumları okumak büyük zevk.
Voleybol bilgimin kıt olması hasebiyle maçın kritiğini yapma işini, işin ehli olan forum sakinlerine bırakarak Hakan abi’ninde söylediği üzere koça hakkını teslim etmem gerektiğini düşünüyorum.
Koçu özellikle Elif tercihi nedeniyle sürekli yerden yere vururken şuan iyi ki Elif'te ısrar etti diyorum.
Takımda özellikle yerli konusunda sıkıntılarımız vardı.
Vasat üstü tek yerlimiz dediğimiz Eda sakatlık sonrası kendisini toparlamış görünüyor.
Elif'in maaşallahı var.
Merve istikrar yakalarsa yaptığı savunma ile bize daha çok katkı verecek.
Bu maçta pek ortalarda gözükmese de takıma geldiğinden bu yana tıpkı erkek takımındaki Kemal Kayhan gibi aşama kaydeden ve başka takımlarda oynarken de Fenerbahçe’li olduğunu bildiğim için ayrı bir sempatiyle baktığım Gökçen’in katkısı...
Sırf yerlilerden katkı almamızı başardığı için bile koça büyük bir teşekkür borcumuz var.
Sonuçta bu oyuncular geçtiğimiz sene dökülen takımdaki yerlilerdi(sanırım Gökçen'in sezonun genelinde bir sakatlığı vardı ama diğer oyuncular öyle yada böyle takımda süre alan oyunculardı).
Yine geçtiğimiz sezona göre(Kim hariç) ismen iyi ama devri kapanan oyuncular yerine, yıldızı parlayan yabancıları kadromuza dahil edip mevcut yerlilerle koçun sayesinde çok güzel bir kimya oluşturmuşuz.
Şuan en önemli rakibe karşı bir maç kazandık ama gençler liginden gelen puan saçmalığı nedeniyle liderliği elde etmemiz zor görünüyor.
Lakin şu kazanılan maç, alınan üç puan ya da rakibin yenilgisizlik serisini sona erdirmekten çok, oyuncuların ve taraftarın tekrardan şampiyonluk inancını yeşertmesi, dolayısıyla Sarı Meleklerin geri dönüşü açısından çok daha önemliydi.
Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkürler Sarı Melekler.