Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 375692 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Muş'ta oynansa keşke :) burada basketbol yada voleybol seyircisi yok ama mükemmel bir Fenerbahçe taraftarı var.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
  • Yer: Istanbul

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Bu mudur, budur Süleyman abi. Fener koydu mu çok pis koyar. Artistlik yapanın suratını senin tabirinle "sıvası dökülmüş hela taşına çevirir."
Onu o şekilde görmek inan sevgili Hakan öyle keyifliydi ki ,bana tarif et deseler zevkten dört köşe olmak herhalde böyle bir şey olmalı.Haa birde biz pislik Guidetti ile uğraşırken yanımızda protokolde oturan 5-6 tane Vakıfbanklı pis pis bize bakıyorlardı.Maçın sonunda kıçlarına bakarak giderlerken onlara "güle güle yavrum güle güle"şarkısını söylüyorduk.Vallahi başkası koysaydı onlara bu kadar koymazdı.Demek ki gerçekten Fener koyarsa pis koyarmış.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Anca yazma fırsatım oldu.
Koçunda maç sonunda söylediği üzere, vakıf'ın belkide dünya üzerindeki en iyi takım olması yüzünden temkinli konuşup galibiyet sözünü kullanamayanlardandım.
Takım beni yanılttı(iyi ki de yanılttı hatta daha açık yazmak gerekirse takım performansıyla bana kapağı taktı).
39 sayfa boyunca yapılan tüm yorumları okudum.
Maç sırasında yapılan anlık yorumları akabinde maçın bitimiyle forum sakinlerinin galibiyet sevincinin yer aldığı yorumları okumak büyük zevk.

Voleybol bilgimin kıt olması hasebiyle maçın kritiğini yapma işini, işin ehli olan forum sakinlerine bırakarak Hakan abi’ninde söylediği üzere koça hakkını teslim etmem gerektiğini düşünüyorum.
Koçu özellikle Elif tercihi nedeniyle sürekli yerden yere vururken şuan iyi ki Elif'te ısrar etti diyorum.
Takımda özellikle yerli konusunda sıkıntılarımız vardı.
Vasat üstü tek yerlimiz dediğimiz Eda sakatlık sonrası kendisini toparlamış görünüyor.
Elif'in maaşallahı var.
Merve istikrar yakalarsa yaptığı savunma ile bize daha çok katkı verecek.
Bu maçta pek ortalarda gözükmese de takıma geldiğinden bu yana tıpkı erkek takımındaki Kemal Kayhan gibi aşama kaydeden ve başka takımlarda oynarken de Fenerbahçe’li olduğunu bildiğim için ayrı bir sempatiyle baktığım Gökçen’in katkısı...
Sırf yerlilerden katkı almamızı başardığı için bile koça büyük bir teşekkür borcumuz var.
Sonuçta bu oyuncular geçtiğimiz sene dökülen takımdaki yerlilerdi(sanırım Gökçen'in sezonun genelinde bir sakatlığı vardı ama diğer oyuncular öyle yada böyle takımda süre alan oyunculardı).
Yine geçtiğimiz sezona göre(Kim hariç) ismen iyi ama devri kapanan oyuncular yerine, yıldızı parlayan yabancıları kadromuza dahil edip mevcut yerlilerle koçun sayesinde çok güzel bir kimya oluşturmuşuz.
Şuan en önemli rakibe karşı bir maç kazandık ama gençler liginden gelen puan saçmalığı nedeniyle liderliği elde etmemiz zor görünüyor.
Lakin şu kazanılan maç, alınan üç puan ya da rakibin yenilgisizlik serisini sona erdirmekten çok, oyuncuların ve taraftarın tekrardan şampiyonluk inancını yeşertmesi, dolayısıyla Sarı Meleklerin geri dönüşü açısından çok daha önemliydi.
Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için teşekkürler Sarı Melekler.
...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye

Sensiblex'in objektifinden, atkı tercihi çok isabetliydi :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Özcan tv de yine gözüktün
Güzel adamsın kamera seni devamli çekiyor :)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Maalesef bu maçı ancak banttan izledim

Neye sevinsem bilmiyorum? Vatandaşın parasını çarçur edenlere vurduğumuz darbeye mi? Salonu dolduran taraftara mı? Vakıfbank maça dönsün diye neredeyse amin alayına çıkacak antipatik sunucu ikilisinin maç sonunda çıkmayan sesine mi? Yoksa en zor günde bile takımdan desteğini çekmeyen aziz yıldırıma mı?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Protokolün sağındaydık, son setin 2. teknik molasında karşı tribüne geçtik, coşkuyu daha fazla yaşamak için, maç sayısında yakalamış kamera, ben de az önce FBTV'de gördüm kendimi :)

Çevrimdışı Mert Kaan Öner

• Üye
maçın tekrarını izledim de, çok temiz yenmişiz :D

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Maalesef bu maçı ancak banttan izledim

Neye sevinsem bilmiyorum? Vatandaşın parasını çarçur edenlere vurduğumuz darbeye mi? Salonu dolduran taraftara mı? Vakıfbank maça dönsün diye neredeyse amin alayına çıkacak antipatik sunucu ikilisinin maç sonunda çıkmayan sesine mi? Yoksa en zor günde bile takımdan desteğini çekmeyen aziz yıldırıma mı?

Bence Hepsine sevin :)

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Sağlam ve formda Brakocevic'li bir Vakıfbank bizi hala yenebilir bunu unutmamak lazım.
Ama bu maçla beraber özgüvenimiz zirveye ulaştı, Vakıflı oyuncular da özgüven eksikliği ve buna bağlı biraz daha telaş olacaktır, hele ki bizim maçlarda. Bir sonraki Vakıf karşılaşması ya Türkiye Kupasında ya final serisinde olur. Bu atmosfer aynen devam etsin tribün baskısıyla yenicez yine onları kaçışları yok pandoranın kutusu açıldı ben yine de Brakocevic'ten korktuğumu ekleyeyim :D

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Sağlam ve formda Brakocevic'li bir Vakıfbank bizi hala yenebilir bunu unutmamak lazım.
Ama bu maçla beraber özgüvenimiz zirveye ulaştı, Vakıflı oyuncular da özgüven eksikliği ve buna bağlı biraz daha telaş olacaktır, hele ki bizim maçlarda. Bir sonraki Vakıf karşılaşması ya Türkiye Kupasında ya final serisinde olur. Bu atmosfer aynen devam etsin tribün baskısıyla yenicez yine onları kaçışları yok pandoranın kutusu açıldı ben yine de Brakocevic'ten korktuğumu ekleyeyim :D

Asıl FÜRST ün sıradan bir oyuncu gibi oynaması şaşırttı beni...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Birde Özellikle Elifin oyununu az da olsa gördükçe bu maçı 3-1 alırız diyordum...

3-0 oldu kızlar beni yanılttı...

Biz iyiyiz buna inancağız..Brakoceviç olsada farketmez...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye

NE KOYDUK ABİ BE!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
Asıl FÜRST ün sıradan bir oyuncu gibi oynaması şaşırttı beni...

Buraya yazmıştım Bahar ve Fürst inanılmaz formsuz. Hadi Bahar'ı biliyoruz da Fürst beni de çok şaşırtıyor. Tek ayaklarda yerden petrol çıkaran Fürst gitmiş sürekli hata yapan ve blok yapamayan bir Fürst gelmiş :) Milli takım maçları arasından beni böyle. Guidetti boşuna Kübra'yı sürekli oynatmıyor. Aman böyle devam etsin.