Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 358948 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
dede sana helal olsun :)
Allah uzun ömürler versin
Amin,cümlemize.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Daha uzun çekeymişler iyiymiş.

Sariyer Belediye Fenerbahce Voleybol / Konfeti So
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2014, 12:04:19 Gönderen: Erdenay Güler »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...

Aynen . İzlemeye doyamadım. Keşke devamı da olaymış:)) Tamamını izleyemedik şu maçın yaa
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Sarıyer - Fenerbahçe maçının tekrarı oldu mu?

Oldu ise veya olmadı ise bir daha tekrarı olacak mı?

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
140215 터키여자배구 사리에르 VS 페네르바체 김연경 득점 영상
2:40 sonrası burada da veriyor biraz.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin

Fenerbahçe - Halkbank
Burhan Felek Spor Salonu
Saat: 13.00
Yayın: NTV Spor
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2014, 15:18:16 Gönderen: Serdar Şirin »
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3-0 galip geldiğimiz bir maç olur.

FENERBAHÇE

Burakcnar

• Ziyaretçi
3-0 alır yolumuza devam ederiz.

Burakcnar

• Ziyaretçi

Bu videodan başka taraftar videosu yok mu konfeti şovuyla ilgili?Bu biraz kısa olmuş.Birde ben bizim oyuncuların yüz ifadelerini merak ediyorum :)
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2014, 16:33:04 Gönderen: Burakcnar »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Oradayız,hallederiz,sıkıntı yok.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Oyunun durdugu anlarda Aneta'nin gulumsemesi iyiymis.  Fenerbahce'nin her yerde olmasi ve taraftarinin buyuklugunu hissetmeleri gercekten cok ozel takimlara nasip olan bir sey.  O yuzden, ciddi maddi farklar olmadikca, muessese takimlarina gidenleri anlamakta gucluk cekiyorum.
Aynen maddi farklar olmadıkça kendi dertlerine yansınlar . Sesleri kesilene kadar bağırıp destek veren taraftarları hiç bir zaman olmayacak.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Burakcnar

• Ziyaretçi
Bu arada maçın saatine yeni baktım.13 nedir allah aşkına? 3-5 seyirci çeken Vakıfbank bile 14'de maçlarını oynarken biz neden 13'de oynuyoruz.Ayrıca birde bu maçlar Güney Kore'den canlı yayınlanıyor.Oranın yerel saatine göre sanırım sabahın 6'sı filan oluyor.Düzgün saate koysalar maçı ligin Kore'de izlenme oranı da popülaritesi de artacak.Çok ağır küfretmek istiyorum federasyona ama yeri burası değil.?Allahım sen sabır ver!!!Eğer bundan sonra bir federasyon yöneticisi veya medyadan birisi çıkıp yok efendim ligde seyirci gelmiyor neden acaba filan diye açıklama yaparsa boğazlayacağım.Resmen dalga geçiyor adamlar.Birde bu vesileyle bir kez daha Fenerbahçe Spor Kulübü'nün en başarılı branşı olan voleybol'a salon yapmayan yönetime de selamlarımı iletiyorum!!!!Sen kendi işini kendin halletmezsen adamlar da dalga geçer gibi sabahın köründe maç oynatır sana.Sen de hiç birşey diyemezsin!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Voleybol Federasyonun büyük klüpler ile belli bir anlaşması var sanırım , Burhan Felek revize edilip büyütüldükten sonra belli bir süre buranın canlı tutulması için burada maçları oynaması konusunda bir anlaşma var ( prensip olarak dahi olabilir )

Burakcnar

• Ziyaretçi
Voleybol Federasyonun büyük klüpler ile belli bir anlaşması var sanırım , Burhan Felek revize edilip büyütüldükten sonra belli bir süre buranın canlı tutulması için burada maçları oynaması konusunda bir anlaşma var ( prensip olarak dahi olabilir )

Böyle birşey varsa eğer büyük saçmalık.Ona bakarsak Eczacıbaşı oynamıyor Burhan Felek'te.Ayrıca bizene Burhan Felek'in canlı tutulmasından?Canlı tutuluyor da ne oluyor?Vakıfbank'ı geçtim zaten ne oldukları bellide Galatasaray bile 15-20 seyirciye oynuyor.En kısa sürede başka bir salona geçmek lazım.Yoksa yakında sabah saat 11'de filan oynatacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Böyle birşey varsa eğer büyük saçmalık.Ona bakarsak Eczacıbaşı oynamıyor Burhan Felek'te.Ayrıca bizene Burhan Felek'in canlı tutulmasından?Canlı tutuluyor da ne oluyor?Vakıfbank'ı geçtim zaten ne oldukları bellide Galatasaray bile 15-20 seyirciye oynuyor.En kısa sürede başka bir salona geçmek lazım.Yoksa yakında sabah saat 11'de filan oynatacaklar.

Karşında Federasyon Yetkilisi mi var ?
insanlık edip bilgi veriyoruz ki o fanatik ruhun biraz sakinleşsin diye karşılığında verdiğin cevaba bi bak !!!
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2014, 17:36:26 Gönderen: Cem Ağrak »