"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sözleşmeyle bizimle 11. sezonu olacak. Sözleşmesini tamamlarsa bizde 10 sezon forma giyen İbrahim Kutluay'ı geride bırakırken 11 sezon forma giyen Ali Limoncuoğlu'nu(Aliço) yakalamış olacak.Bu 9 sezonda kaçırdığı maç da çok azdır. Umarım bu istikrarını korur ve daha uzun yıllar formamızı giyer.
Vay be! Aliço’nun 11 sezonu mu varmış bizde. O kadar uzun süre oynadığının farkında değildim. PG’ın görevinin sadece topu rakip sahaya getirmek olduğu dönemler. İki bacağını açıp, çömelir gibi pozisyon alarak yaptığı bir driplingi vardı top saklamak için. Dolaşır dururdu o şekilde rakip yarı alanda özellikle süre geçirmemiz gerektiğinde. 11 sezon sabretmişiz Aliço’ya ha Şimdi Nando’ya iki sezon sabredemedik
Nando ayni parayi alsa omur boyu imzalariz hocam
Ben para işine karışmam. Evde de hanım ilgileniyor o işlerle Ali Koç kadar zengin olmamıza da imkan yok üstelik
Ali bey sadece futol a bakiyor bence... Basket sube bagimsizligini ilan etti gibi birsey.Bu arada buyuklerimiz ne demis "happy wife, happy life" en akillicasini yapiyorsun
Ligde yine iyi iş çıkardı.41 Maç17, 2 dk10,4 sayı%61 ikilik%44 üçlükLigde son 5 sezon sayı ortalaması çift hanelerde.