Ertan Bey, samimi söylüyorum Sloukas akrabanız olsa bu kadar savunmaktan imtina ederdiniz. Adam maç sonu teslim etti resmen ve bunu daha öncede bir çok kez yaptı.
Kostas sizin akrabanız değil, bizimde düşmanımız değil.. Umarım aynı maçı izlemişizdir..
Evet kabul, maç sonunu batırdı. Fakat ilk üç çeyrekteki oyunu olmasa büyük ihtimalle maç sonuna ya da uzatmaya kalmadan yenilecektik. Dinlendiremiyorsun adamı, 34-35 dakika ortalama ile oynuyor. 1990'ların basketbolunda oynardı ilk beş çıkan 30-35 dakika civarı. Günümüz basketbolunda böyle bir şey kalmadı. Maç sonunu DW da batırdı Bobby de batırdı, dibi çıkan Sloukas iki kere batırdı. Takım komple kötü ağbi, daha doğrusu takım olamadık, bunu anlatmaya çalışıyorum. Varsa iyisi bütçe vesaire alınsın yeni bir isim. Ben olanın bitenin nedenlerini açıklamaya çalışıyorum. Yarın bir gün gelir iyi bir takım kimyasıyla kurulmuş Olympiakos ya da Panathinaikos formasıyla. Ahlarız vahlarız buralarda. Olan bu. Daha iyisini NBA sana bana bırakmıyor zaten. Öte yandan tabi ki aynı maçı izledik, takımlar belli, maç yayın kanalı belli, saati beli, Fenerbahçe'nin forma rengi belli, ee ben de sizlerden farklı düşünüyorum diye geri zekalı değilim, Fenerbahçe'nin maçını izleyebilecek yeteneğim ve zeka seviyem var şükür. Herkes izlediği maçı sizin perspektifinizle değerlendirmek zorunda değil. Kimseye kinaye yoluyla hakaret falan da etmiyorum üstü kapalı şekilde. Biraz ayıp oluyor...