Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Şampiyonlar Ligi  (Okunma sayısı 106056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu  sene    final4   nerede olacak  ?

Pomi Casalmaggiore'nin ev sahipliğinde İtalya'da olacak.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
bütün takıma tebrikler gayet iyiydik.

Çevrimdışı franz392

• Üye

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Maçı , Badr uydusunda ki Dubai Sport 4 'ten takip ettim. Ülkenin doğusundan kolay yakalanabilen bir uydu. Bir çok dilde voleybol yayını izledim ama en keyif vereni Arapça oldu.

Takım içinse ; son zamanlarda alınan galibiyetlerden daha çok verilen mesajlar çok daha önemli. Zira Chemik'e kendi sahasında set vermemek net bir şekilde mesaj vermektir.

Bosetti'yi her nekadar yetersiz bulsamda , son sette Dominikli Pena'nın 2 kavisli smac servisini sahada tutmayı başarması benim için gecenin en iyi hareketleriydi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
sezon basında da yazmıstım.

anna werblisnka bence her takımda olmaıs gereken ozel bir oyuncu...savunma ve hucumda belli bir duzeyde oynayan bir oyuncu...

seneye keske bir yabancı daha alacak olsak da werblisnka'yı alsak...maliyetide cok olmaz..

zaten bizim takıma seneye bir yabancı smacor+bir yerli pasor takviyesi yetecek gibi...kadro korunmalı diyorum..hic ama hic bozmaya gerek yok...

kim + miha + werblisnka + bosetti (cok top oldurmese de savunamsı ve kritik yerlerde sayı alması onemli) + harmotto + yabancı pasor (skroupa-iyi bir yerili pasor bulursak bizi her yerde tasıyacak yabancıya gerek yok)

yani bir tek skroupa degisirse degisir...yerli pasor gelince zaten ligde de harmotto daha cok kadro yapar..2. yabacnı orta o yuzden gereksiz olur...

kim ve miha'nın oldugu takıma cok ama cok ust duzey bir smacor daha gerekmeyebilir..

bosetti tarzı biri daha iyi gider...werblinska tam o ayarda bence...hucumu daha iyi, savunması biraz daha kotu...ama duzeyi ve tecrubesi belli...

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
sezon basında da yazmıstım.

anna werblisnka bence her takımda olmaıs gereken ozel bir oyuncu...savunma ve hucumda belli bir duzeyde oynayan bir oyuncu...

seneye keske bir yabancı daha alacak olsak da werblisnka'yı alsak...maliyetide cok olmaz..

zaten bizim takıma seneye bir yabancı smacor+bir yerli pasor takviyesi yetecek gibi...kadro korunmalı diyorum..hic ama hic bozmaya gerek yok...

kim + miha + werblisnka + bosetti (cok top oldurmese de savunamsı ve kritik yerlerde sayı alması onemli) + harmotto + yabancı pasor (skroupa-iyi bir yerili pasor bulursak bizi her yerde tasıyacak yabancıya gerek yok)

yani bir tek skroupa degisirse degisir...yerli pasor gelince zaten ligde de harmotto daha cok kadro yapar..2. yabacnı orta o yuzden gereksiz olur...

kim ve miha'nın oldugu takıma cok ama cok ust duzey bir smacor daha gerekmeyebilir..

bosetti tarzı biri daha iyi gider...werblinska tam o ayarda bence...hucumu daha iyi, savunması biraz daha kotu...ama duzeyi ve tecrubesi belli...

Bosetti'nin hücumda aksadığı durumlarda , sistemin yıpranmaması açısından o mevkide savunma ve manşeti vasat altı olmayan , hücumu ise 3 setlik bir maçta min hatayla en az 10 sayı kazandırabilecek bir oyuncu tipine ihtiyacımız var.

Maliyeti fazla olmayacak oyuncular(en azından bir Kosheleva ve Zhu Ting kadar olmayacak) içerisinde Anna Baranska tam isabet olur. Kim'in çaprazı için Bosetti+Baranska ile birbirini tamamlayan parçalara sahip olmanın yanısıra sistem içerisinde de, alternatif yaratma açısından daha esnek bir kadro yapısı yakalanmış olunur.

Sırp orta Stevanovic'i uzun zamandır takımda görmek istiyorum. Hücumda hem üçten hemde ikiden verimli şekilde kullanılabilecek bir oyucu. Blok konusunda seviye atlatır. Lider özelliği var. Harmotto'da olan istikrar sorunu Stevanovic'te çok daha az.

Pasör mevkiinde ise Skorupa'nın hantallığı ve Kim ile uyumsuzluğu rahatsız edici. Bence Kim Fenerbahçe'de ki en zorlu sezonunu yaşıyor. Buna rağmen yine de takımın skor lideri.

Zaten öyle bir oyuncu ki , takımına kazandırdığı puanlardan daha çok ,"rakibinin moralini bozma-umudunu kırma puanı"gibi mental güçlülük özellikleri çok daha önemli.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Skorupa ciddi kötü pasör.. Ona rağmen takım bu maçı 3-0 kazandı.
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
Bosetti'nin hücumda aksadığı durumlarda , sistemin yıpranmaması açısından o mevkide savunma ve manşeti vasat altı olmayan , hücumu ise 3 setlik bir maçta min hatayla en az 10 sayı kazandırabilecek bir oyuncu tipine ihtiyacımız var.

Maliyeti fazla olmayacak oyuncular(en azından bir Kosheleva ve Zhu Ting kadar olmayacak) içerisinde Anna Baranska tam isabet olur. Kim'in çaprazı için Bosetti+Baranska ile birbirini tamamlayan parçalara sahip olmanın yanısıra sistem içerisinde de, alternatif yaratma açısından daha esnek bir kadro yapısı yakalanmış olunur.

Sırp orta Stevanovic'i uzun zamandır takımda görmek istiyorum. Hücumda hem üçten hemde ikiden verimli şekilde kullanılabilecek bir oyucu. Blok konusunda seviye atlatır. Lider özelliği var. Harmotto'da olan istikrar sorunu Stevanovic'te çok daha az.

Pasör mevkiinde ise Skorupa'nın hantallığı ve Kim ile uyumsuzluğu rahatsız edici. Bence Kim Fenerbahçe'de ki en zorlu sezonunu yaşıyor. Buna rağmen yine de takımın skor lideri.

Zaten öyle bir oyuncu ki , takımına kazandırdığı puanlardan daha çok ,"rakibinin moralini bozma-umudunu kırma puanı"gibi mental güçlülük özellikleri çok daha önemli.

benimle aynı fikirdesin neredeyse..

seneye ekstra bir yabancı smacor
skorupa degisikliği (mumkunse yerli iyi bir pasorle (naz)) .... (alınacak yerli pasorun kalitesine gore sadece yabancı pasor degisikliği de gerekebilir o zaman + bir adet yerli pasor daha (ozge))

orta konusunda ise harmotto da problem olmaz bence abi...ama eger surekli oynayabilirse..o da yerli pasorden geciyor iste...

esasen naz+iyi bir yabancı smacorle (werbliska) tam takım oluruz gibime geliyor...o zaman yabancı pasore zaten gerek yok...

yabancı smacorde birebir katılıyorum sana..ben gozume werblisnka'yı (baranska yani:) )kestirdim sezon basından beri ama 32 yasına geldi tabi...yas acısından sorun olmazsa bence mutlaka dusunulmeli sube tarafından...

Çevrimdışı moskuf

• Üye
  • Yer: istanbul
    • moskuf
benimle aynı fikirdesin neredeyse..

seneye ekstra bir yabancı smacor
skorupa degisikliği (mumkunse yerli iyi bir pasorle (naz)) .... (alınacak yerli pasorun kalitesine gore sadece yabancı pasor degisikliği de gerekebilir o zaman + bir adet yerli pasor daha (ozge))

orta konusunda ise harmotto da problem olmaz bence abi...ama eger surekli oynayabilirse..o da yerli pasorden geciyor iste...

esasen naz+iyi bir yabancı smacorle (werbliska) tam takım oluruz gibime geliyor...o zaman yabancı pasore zaten gerek yok...

yabancı smacorde birebir katılıyorum sana..ben gozume werblisnka'yı (baranska yani:) )kestirdim sezon basından beri ama 32 yasına geldi tabi...yas acısından sorun olmazsa bence mutlaka dusunulmeli sube tarafından...
naz ın ne şekilde gittiği hangi paralara gittiği malum dönüceğini ummak hayal olur,özge de gözde gibi koyu gsli fb düşmanı karakterde bir siim onuda geçelim,yerli asuman belki derim ama müzmin sakat belki hiç dönemeyecek.

• Üye
naz ın ne şekilde gittiği hangi paralara gittiği malum dönüceğini ummak hayal olur,özge de gözde gibi koyu gsli fb düşmanı karakterde bir siim onuda geçelim,yerli asuman belki derim ama müzmin sakat belki hiç dönemeyecek.

ben koyu gs li falan isine bakmıyorum abi pek..arada kaynar gider..kadın voleybolda cok ama cok onemli degil snaki takım olayı..mesela gamze alikaya gs'den ayrılsa isterim bizim kadroya..

• Üye
hamza hamzaoglu bile cıkıp 3 gun once kucukken fenerliydim dedi...ne yapacagız simdi...
adamı mumla arıyorlar resmen...
mesele giydigi formanın hakkını vermesi..ve rakip forma altındayken bize terbiyesilik yapmaması...sporuc gibi sporcu olması...
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 14:15:42 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

12 li playoff da rövanş maçı;

23 Şubat Salı

19.00 Fenerbahçe Grundig - Chemik Police  DSmart
(Burhan Felek Voleybol Salonu)

İlk maçı Fenerbahçe deplasmanda 3-0 kazandı.

Turu atlamak için Fenerbahçe nin 2 set alması yeterli olacak.

2. maç 3-0 veya 3-1 Chemik galibiyeti ile sonuçlanırsa tur atlayanı altın set belirleyecek.

Turu atlayacak takım 6 lı playoff da Dresdner - D.Moskova eşleşmesinin galibi karşılaşacak.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Voleybolda koyu Fenerbahçe'li Galatasaray'lı diye bişey yok abi.
En basitinden geldiği günden bu yana gelişim göstererek bizleri sevindiren Polen'de Galatasaray taraftarıydı.
Belki beklenileni veremese de elinden geldiğince çabalayan Dicle'de.
Son maçlarda bariz şekilde performansını arttıran Gizem Karadayı'da.
Evet bu oyuncular kontrat değil gönül bağıyla bize bağlı olsalar daha güzel olur du ama benim için giydikleri formanın hakkını verdikten sonra hangi takım taraftarı olduklarının zerre önemi yok.

Voleybolda Fenerbahçe'li hiç oyuncu yok mu?
Tabiki var...
Fenerbahçeli olduğunu Beşiktaş'tayken saklamayan Eda ve Galatasaray'da oynarken benzer bir şekilde bizden olduğunu saklamayan Gökçen gibi(birde geçtiğimiz sezon finallerde çoğu taraftarımızın kulağını çınlattığı Gizem Örge'de bizden mesela).
Benim gibi vasat altı voleybol takipçisinin bildikleri bunlar daha fazlasını bilen arkadaşlarda muhtemelen bu forumda mevcuttur.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 14:28:53 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Anna werblisnka'ya kesinlikle hayır demem. Takımın güzellik seviyesini de arttırır :)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
“Fenerbahce is one of the best teams in Europe. They have set the goal to claim the gold medal in the Final Four, so we have to acknowledge their potential. We had some troubles with the health of our players and we haven’t been able to practice in a proper way. I hope that we will be in a better shape for the re-match in two weeks,” said the head coach of Chemik POLICE, Giuseppe Cuccarini.

“We did our best, but they were simply too strong today. My biggest regret is this heavy loss by 3-0. We couldn’t win a single set, which complicates things before the re-match. Of course we still believe in our chances, but now we have much more work to do,” said home star Agnieszka Bednarek-Kasza.

Cem erkek baskette sürekli rakip yorumlarını yazıyorsun, bayan voleybol üvey evlat mı kardeşim :)

Mükemmel bir günümüzde olmamamıza rağmen Polonya şampiyonunu deplasmanda 3-0 yenebiliyoruz. Şu skoru kolay kolay kimse alamaz bu deplasmanda