bence iyi ve kötü seyleri yazayım ben de biraz gec olsa da:)
shaktar iyi takım ama daha savunma kontra üzerine oynayan bir takım, ki bizim hücum daha tam oturmadı. kilitleyen dniproyu cözemedik. bunu asmak için antreman hazırlık macı vs cözüm olur insallah... aynı sekilde kontra savunmak hız ceviklik ve uyum ister ki bu konudaki kötü durum hazırlık maclarının malumu:/ bunları aşmak şartt.
ama iyi yanlar da var:)
shaktar takımı dagıttı ve forvet hattına gol atmak adına bitik eduardo yu aldılar. yasadıgını bile unutmustum nerden akıllarına geldi cok merak ediyorum

ayrıca tam hazır olmasak da ilk macı taraftar destegi baskı vs ile bir sekilde 1 0 bitirirsek deplasmanda 2 farklı maglup olacagımızı cok sanmıyorum.(oldu da 2 farkla gectik tadından yenmez. yeterki gol yemeyelim). ve adamların kendi sahası kendi taraftarı yok bu da avantaj. ayrıca en azından kuranın zor takımını cektik amaaaaan geceriz yhaa demeyiz. yabancılardan öte türklerden bu konuda hep cekinirim gökhan volkan vs önem versinler bi zahmet maca. kafaları herkesin macta olur bu kurayla.
ayrıca da burda shaktarı sonra da monaco valencia manu falan seviyesinde bi takımı eleyip gelirsek bize yapılan para sacan katar takımı imaları yerini hss...r geliyo cılgın türkler e gecer ki orayı artık titretme vakti geldi de geciyor bileee.
sonuc olarak saldır kanaryaa