Gönderen Konu: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 113292 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe / Avrupa Kupaları (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #420 : 17 Şubat 2016, 09:16:19 »
Bu turu geçip Sparta Prag-Krasnodar galibiyle eşleşmek dileğiyle...

Sion-Braga galibi de güzel olur.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #421 : 17 Şubat 2016, 09:23:04 »
Taş gibi top oynadık. Alan bırakmadan organize pres nasıl yapılır, sekenler nasıl toplanır dersi verdi orta sahalarımız. Orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliğine rağmen çok pozisyon bulduk. Rövanş maçı formalite de olabilirdi, yazık oldu. Kaçanları rövanşta aramayız inşallah.

Hücumda asıl farkı beklerimiz ve Van Persie yarattı. Caner belki de sezonun en iyi maçını oynadı. Ersun Yanal dönemindeki Caner'i gördüm. Sürekli bindiren, şok pres yapan, sert ve isabetli ortalar açan... Gökhan da harikaydı hatta ilk golde kendisinden beklenmeyen derecede güzel orta açtı. :) 2 golü de ceza sahasına sürpriz oyuncu olarak Souza'yı sokarak bulduk. Souza'nın bu ceza sahası koşularını bir süredir göremiyorduk, bugün tekrar yaptı ve 2 gol attı. Devamını bekliyorum. :D

Son olarak Vitor Pereira yine yaptı yapacağını. Ne gerek var böyle ego yarışlarına yahu? Takım almış yürümüş, ortam muazzam, rakibi bunaltmışsın, Van Persie'yi çıkararak hem takımın hem Van Persie'nin hem de taraftarın modunu düşürüyorsun. Fernandao'ya da zarar veriyorsun. Yani ne faydası var? Hiç.

Yorum yapmak için girdiğimde bu mesajı gördüm.  Söyleyeceklerim benzer şeyler olduğu için işin kolayına kaçarak alıntı yapmayı uygun buldum.

Ben bu maçta özellikle Van Persie'ye dikkat ettim. Gerçekten yüreği ile mücadele etmeye çalıştı. Koştu, pres yaptı, arkadaşlarına alan açmak için ters koşular yaptı... Yani yapması gereken ne ise fazlasını yapmaya çalıştı. Buna rağmen yine oyundan alındı. Yani Fernandao girip 10 gol atsa ne yazardı? Elinde Van Persie gibi bir forvet var ve bu adamın en büyük şikayeti ne? 90 dakika oynamamak. Ve bunu sağlamak için de dün canını dişine takıyor ama yine oyundan alınıyor. Adam kötü oynar, sorumsuz davranır hadi neyse. Ama yok, koşuyor, didiniyor yine oyundan alınıyor. Yahu kardeşim (Victor) bırak kişisel egolarını artık. Hem kendine, hem Van Persie'ye, hem takıma, hem taraftara yazık  ediyorsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #422 : 17 Şubat 2016, 09:50:23 »
İzlerken keyif aldığım ender maçlardandı bu seneki. Bu takım esasında takım olabildiği zaman neler yapabileceğini biz biliyoruz da sahada pek görememiştik bu sene. Bu maçta bunu da gösterdiler bize. Daha farklı olmalıydı esasında ama bu takıma orada da yenileceğimizi düşünmüyorum ben.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #423 : 17 Şubat 2016, 10:31:37 »
2-0 iyi oldu naninin ayagina top degmedigi anlarda nedense daha cok heyecanlaniyorum.
Isterse 100 gol atsin benim fernandao ve nani ile ilgili gorusum belli.
Ama fernandaoyu rvp ile denese bence guzel uyum cikar ama bunda o akil yok.
Tek eksik takimin iqsu bahseldiig gibi
Kuyt gibi adamla rvp iyi isler yapardi ayni sekiilde alex ile ucardi.
Kotu degilizde artik ezerek oynamayi ogrenmek gerek.
Volkan kacirdiklarini atsa 20 gol olurdun be abi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #424 : 17 Şubat 2016, 12:53:45 »
Rvp nin de takim ile kaynasmasi gerek tek tarafli bakmamak gerek takimda herkesin arasinda olan samimet rvp ile yok. Bu buyuk sorun bence

Nani, Volkan, caner, diego, ozan rvp yi beslemek icin gayet yeterli oyuncular. Belki surekli 90 dk oynasa cozulur bu sikinti ama rvp de takimla kaynasmali biraz

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #425 : 17 Şubat 2016, 13:17:23 »
İçlerinden Geçtik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #426 : 17 Şubat 2016, 13:26:18 »
Dünde gördük ki Gökhan, Caner ve M.Topal ile bir an önce yeni sözleşme yapılmalı. Sahanın en iyi üçlüsüydü, emeklerine sağlık. 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #427 : 17 Şubat 2016, 14:30:24 »
Gollerin ikisinde de vanpersie nin payı büyük. Defansı sürekli meşgul ettiği için josef demarke vaziyette kaldı.
ikinci yarıda bir kontramız vardı, josef topu götürdü, sağda vanpersie solda volkan vardı, son ana kadar topu sürüp sonrada en kötü pozisyonda volkana attı. Oğlumla konuşuyorduk yapılacak en kötü tercihi yaptı diye. sonra oğlum kim orada doğru pası atardı diye sorunca tek kişi geldi aklımıza, vanpersie. malesef takımda onunla aynı seviyede başka bir isim yok...

ah aziz ah, yıllarca alex i kazmalarla muhattap ettin, guizalarla, kezmanlarla...

Kesinlikle abi. Van Persie'nin doğru yerlere hareketlenmesi sonucu rakip savunmayı üzerine çekmesi sayesinde Souza o golleri attı; ancak önceki maçlarda ceza sahasına fazla adam sokmadığımız için Van Persie'nin bu yaptıkları hep boşa gidiyordu. O yüzden Souza'nın sürpriz adam olarak ceza sahası koşusu yapması önemliydi dedim. :)
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 14:30:38 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #428 : 17 Şubat 2016, 14:41:37 »
Ben bircok yorumu okudum.  Aralarinda katilmadigim bircok gorus var.  Fikirlerimi ozetlemem gerekirse:

(1) Sezon basindan beri gerceklesen durumlari goz onune katmadan meseleye bakacak olursak, RVP'nin tepki gostermesi yanlis.  Ancak, meselenin arka planindaki hususlar isiginda durumu ozetledigimizde, adam yerden goge kadar hakli.  Perreira'nin serseri mayin gibi oynayan Nani'ye (veya rezalet bir Diego'ya) gosterdigi sabrin en azindan aynisini gostermesini beklemek kadar dogal bir sey yok.

(2) RVP inanilmaz bir oyuncu.  Yok gol atamiyor, yok fiziksel durumu kotu filan...  Gecin bunlari.  Adamin yaptigi her hareket buram buram kalite kokuyor.  Bizi dakikalarca sol kanatta sikistiran Lokomotif Moskova ataklarindan tek bir bilek hareketi ile kurtardi. 

(3) Ben Ozan, Diego, Volkan vb. adamlarla bu isin olmayacagini dusunuyorum.  RVP icin yeterli pasorler degiller.  Buna Nani de dahil.  RVP'nin oyun zekasi bizim takimin 10 seviye uzerinde.  Bir tek Caner'de potansiyel goruyorum ama onun da yeteneklerinin sinirli olmasi, her istedigini yapmasina engel oluyor.  RVP icin cok iyi bir pasore ihtiyacimiz var ve maalesef bu takimdan oyle biri cikmaz. 

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #429 : 17 Şubat 2016, 15:50:22 »
Alex olsa RvP sezonda 25-30 arası gol atardı. Yeni bir alex bulmak, bulduktan sonra transfer etmek çok zor.
Yönetim şimdiden oyun aklı Diego'dan daha yüksek bir oyuncu için arayışlara başlamalı bence.
Seneye vitor'u gönderip iyi bir 10 numara ile şuan ki durumumuzdan daha iyi yerlerde oluruz diye düşünüyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #430 : 17 Şubat 2016, 16:04:30 »
alex zor bulunur bir daha, ama şart da değil. topal-josef-diego(ozan) yerine appiah-aurelio-emre olsa mesela orta sahada yeterdi bence.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #431 : 17 Şubat 2016, 16:07:47 »
Alex olsa RvP sezonda 25-30 arası gol atardı. Yeni bir alex bulmak, bulduktan sonra transfer etmek çok zor.
Yönetim şimdiden oyun aklı Diego'dan daha yüksek bir oyuncu için arayışlara başlamalı bence.
...

Bu düşüncenize şu şekilde katılıyorum, dün akşam izlediğimde Van Persie'nin ataklarımızda güzel koşular yaptığını ve uygun pozisyonlar aldığını gördüm. Ama ne hikmetse bir türlü kendisine uygun toplar atılamıyor.  Hal böyle olunca RVP etkisiz eleman durumuna düşüyor maalesef.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #432 : 17 Şubat 2016, 16:22:49 »
Rvp'nin kondisyonu 60 dakika muhabbetide son bulur herhalde.
Dün çok fitt görünüyordu.
...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #433 : 17 Şubat 2016, 16:32:25 »
Aslında Wesley Schneider cuk oturur bizim orta sahaya. Van Persie'yi de tanıyor.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #434 : 17 Şubat 2016, 16:47:14 »
Aslında Wesley Schneider cuk oturur bizim orta sahaya. Van Persie'yi de tanıyor.
Robben?
FENERBAHÇE