Ben bircok yorumu okudum. Aralarinda katilmadigim bircok gorus var. Fikirlerimi ozetlemem gerekirse:
(1) Sezon basindan beri gerceklesen durumlari goz onune katmadan meseleye bakacak olursak, RVP'nin tepki gostermesi yanlis. Ancak, meselenin arka planindaki hususlar isiginda durumu ozetledigimizde, adam yerden goge kadar hakli. Perreira'nin serseri mayin gibi oynayan Nani'ye (veya rezalet bir Diego'ya) gosterdigi sabrin en azindan aynisini gostermesini beklemek kadar dogal bir sey yok.
(2) RVP inanilmaz bir oyuncu. Yok gol atamiyor, yok fiziksel durumu kotu filan... Gecin bunlari. Adamin yaptigi her hareket buram buram kalite kokuyor. Bizi dakikalarca sol kanatta sikistiran Lokomotif Moskova ataklarindan tek bir bilek hareketi ile kurtardi.
(3) Ben Ozan, Diego, Volkan vb. adamlarla bu isin olmayacagini dusunuyorum. RVP icin yeterli pasorler degiller. Buna Nani de dahil. RVP'nin oyun zekasi bizim takimin 10 seviye uzerinde. Bir tek Caner'de potansiyel goruyorum ama onun da yeteneklerinin sinirli olmasi, her istedigini yapmasina engel oluyor. RVP icin cok iyi bir pasore ihtiyacimiz var ve maalesef bu takimdan oyle biri cikmaz.