Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 519447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Panathinaikos - Fenerbahçe - Top 16 - 8.Maç- 25.02.2016 (21:15)
« Yanıtla #2160 : 25 Şubat 2016, 23:42:28 »
Tepkileri görünce hakikaten şaşırıyorum. Dixon'a patlamak için yenilginin gelmesi beklenmiş anlaşılan. :D

Dixon aşırı baskı altında tercih hataları yapabilen bir oyuncu ama bu kadar tepki gösterilmesine anlam veremiyorum. Adam kaç maçtır 34-35 dakika süre alıyor ve atlanan bir şey var. Bu adam 33 yaşında...

Dixon hiçbir zaman düzen oyun kurucusu olmadı. Bu yüzden o yanlış karar vermeye başladığında (rakip savunmacı aklına girdiğinde) Sloukas'a ihtiyacımız var. Ama yine de bu kadar tepki gösterilmesini haddim olmayarak doğru bulmuyorum. Adam yüreğini koyuyor sahaya, çabaladığını hissedebiliyorsun.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 23:43:32 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2161 : 25 Şubat 2016, 23:46:46 »
Yalnız Diamantidis büyük oynadı. Yaşı kaç olursa olsun çok büyük oyuncu.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2162 : 25 Şubat 2016, 23:53:36 »
Bogdan'ın fark 4 iken 0/2'si ve Dixon'ın Calathes'e karşı birebirleri onur mücadelesi haline getirip fazlaca zorlaması, başlıca kayıp sebeplerimiz oldu.

Datome hiç gününde değildi, Udoh için istatistiklere de bakarak takımın en iyisiydi diyoruz ama onun bile çok daha diri, çok daha iyi oyunlarını gördük. Bogdan Türkiye Kupası'nı aldı, bu maçta 2'de 0 FT atınca momentumu lehimize çevirtemedi.

Herşeye rağmen 72-71'e getirmeyi başardık, orda da büyük usta DD devreye girdi. Yapacak bir şey yok.

Hepsinin yüreğine emeğine sağlık, nazarlık olsun. Cumartesi günü 6s'den çıkar bunun acısı.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2163 : 26 Şubat 2016, 00:03:04 »
Bu takımın kaybetmeye hakkı yok mu?

Belkide bu camia içinde en çok onların hakkı var.

Açıkçası hakemlerin ortada olan maçı elleriyle Pao'ya teslim ettikleri andan sonra artık bir daha dönemeyiz derken yine bir şekilde geri döndük.
Orada da tercih hataları bizi yaktı.
Kazansaydık çok güzel olurdu ama kaybettik.
Sağlık olsun.
...

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2164 : 26 Şubat 2016, 00:20:01 »
Canları çıktı 8 günde oyuncuların ki daha 48 saat geçmeden Gs ile oynayacaklar. Herkes Ataşehir e akmalı. Takıma nefes olmalı  . Bu maç içinse canları sağolsun

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2165 : 26 Şubat 2016, 00:34:48 »
Alıntı yapmak çok basit. forumda cevaplamak istediğin alıntı üzerine gel kardeşim, yukarıda '' alıntı - değiştir - sil '' gibi tuşlar var.
alıntı yazana bas. sonra altına yaz..
:)

Teşekkürler :D

Maça gelecek olursam tam bir skandaldır.Seyircisinden hakemine böyle rezalet bir ortamda bulunduğum için yazık ettim kendime.Neye tepki gösterdiği belli olmayan seyirciye şaşırdı herhalde hakemler ki öylesine gerzek kararlar çıkardılar delirdik hep beraber izlerken.
Maç öncesi arkadaşımla muhabbet ederken(kendisi Pana taraftarıdır) maçı sadece seyir zevki için izleyeceğini hiç umudu olmadığını söyledi.Zaten statta da öyle bir hava vardı ses çıkmıyor falan derken saçma sapan hücum faul düdükleri çıkmayan fauller sonrası topla yürümeler.Adamlar bile şaşırdı noluyo lan diye.
Oyuncularımıza kızacak-eleştirecek durumda olduğumuzu sanmıyorum taraftar olarak.O yüzden hepsini de tebrik ediyorum.

Maçla alakalı olarak çok fazla sertleşmeden dahi adamlara el göstererek önüne çıkarak neler yapabileceğimizi de gördük.(Adımız çıkmış resmen adamlar arkalarına bakarak hücum ediyor potaya :D )
Maç sonunda formamla stadı terk ederken üzerime saldırıp bana küfür eden ve üstüme soda şişesi fırlatan o taraftarı da unutmayayım.Stad çıkışında kameradan bihaberdi sanırım.Bu gece nezarette ona başarılar.

Bir de bu Yunan ve İspanyol oyuncuların çirkef,rol yaparak faul göstermeye çalışmaları falan nefret ettiriyor bu oyunculardan.O çalınan ve çalınmayan hücum-savunma faullerinde kapıları yumrukladım resmen.

Eleştiren arkadaşlar da lütfen 4-5 kere düşünsün.Biyonik adamlar değiller.Önemli olan bu iniş-çıkışları top8-f4 öncsi yaşayıp buralara formda gelmeleridir.

Bu takımı kuranlara sonsuz teşekkürler.Karakterlerini yerim ben bu oyuncuların.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2166 : 26 Şubat 2016, 06:16:36 »
Daçka finali
Pana
Galatasaray

Kaybedilebilecek en doğru maçı kaybettik.Huzurluyum :)

Çevrimiçi ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2167 : 26 Şubat 2016, 07:19:20 »
Maçı  izleyemedim.
Son sayfadaki  yorumları  okudum.
Bu takımın  bu  maçı  kaybetmesini  çok  abartmamak  lazım  , ki  son  dakikaya  taşımışız  sonucu ve  hakemlerin  hatalarından  bahsediliyor.
Bu  maçı  kaybetmemizin  sebebini  ,  yoğun  ve  zor  maç  trafiğine  ve  kadronun  sakatlıklara  bağlı  daralmasına bağlıyorum.
Çok  büyütülecek  bir  durum  yok.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2168 : 26 Şubat 2016, 08:52:35 »
Ben bu maçta kimseyi suclayamam..takimin pestili çıktı...suçlanacak iki yer varsa bir tanesi ömer faruk, diğeri ise şube yönetimi(tamamen varsayım ama yıllardır yaptığımız gözlemler sonucu)...omerin durumu ortadaykrn şube obra ya oyuncu teklif etmeliydi onun isteyeceği tarzda .,.fedakarlık yapmalıydı şube maddi açıdan...nasıl olsa pek oyuncu yok, para da az diyip obra nin da efendiliginden faydalanıp akrepligi tutmuş olabilir yönetimin...yoksa sube azicik niyetli olsa obra hayir demezdi...yillardir icini biliriz bizim yoneticlerinn..transfer yapalim lafini ettilerse bile yamuk agizla soylemislerdir...maho aga taktigi...sonucta uzun eksiği ne yazık ki tüm rotasyonu etkiliyor...datome-vesely-udoh diller dışarıda oynadılar tum maçı..dixon yanlış tercihler yaptı belki ama uzunlar yorgunluktan eski hareketliliginde olmayınca bazı toplar kisalarin elinde patladı...Boğdan son Sutta zorlamasa dixon ve melih boştu...ama sağlık olsun...arada yenilgi iyidir...kuban yerine pana yi kaybetmeyi yeglerim..liderlik te rakip kuban.  Panaya da sayi averajini aldık zaten ne olursa olsun.ilk mac 7sayi idi..
Gs maçı çok önemli artik..dinlenemesek de o maçı almamız şart bence...artik taraftar takimi yürütecek...
Son lafim ömer faruk denen ecdadını..... Çocuğa..su periyotta takımda olsa her mac 8-10 dk oynayacaktı..sonra çıkıp sure alamiyormus...ulan veled sanki udoh-vesely-antic-datome oldun da 17 yasında onlar kadar sure istiyorsun...al iste sana sure fırsatı varken gittin yedin halti...
Su gs maçını atlatalim da Kızılyıldız maçına kadar biraz dinleniriz...allahtan gs maçına antic, Kızılyıldız maçına slou dönecek.. Acaba ligdeki banvit maçına hickman mi yoksa kalinic mi 8. Yabancı olur..kim çıkacak yani kadrodan..gerçi cikmayanda 7. Yabancı olur ya neyse bundan sonra...
Kupa zaferinden sonra bu mağlubiyet olabilirdi o yorgunluk ve rehavet ile...ama su maçta bile pes etmedik...isin güzel yani bu..
Ben önümüzdeki 5 maçı alıp rahat edelim demiştim..ilkini kaybettik..umarım sonraki 4 maçı alırız da gene biraz rahatlariz...su mac pana deplasmanı değil başka deplasman olsa gene bu maçı alirdik...yada pana su son takviyeliri yapmamış olsa (efes maci kadrosu pananin) veya bizim sakatlardan bir tanesi dönmüş olsa bile su takviyeli pana kadrosuna...dediğim gibi sağlık olsun...onlar takviyeli çıktı biz ise 2 eksikle üstelik TK sonrasi..boyle düşününce helal olsun su takıma..
Gelelim hakemlere maçın kırılma noktası çalınan teknik faul...melihe faul oldu vermedi üstüne teknik çaldı..fark 1 iken 6 oldu...5 sayi gitti...üstüne belki bizim 2 atış...birde bogdanin kaçırdığı 2 ft çok kritikti..tam yakalaşık derken fark gene 4 de kaldı...neyse artik..
Son nokta gs macimiz neden pazar değilde cumartesi....büyük yavsaklik bu...ama grnede taraftarla gomecegiz onları o salona, elleri titreyecek...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 08:54:52 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2169 : 26 Şubat 2016, 09:11:22 »
Dün akşam gördüğüm, oyuncularımızın ayakta duracak hallerinin olmadığı idi. Bunu suçlamak anlamında söylemiyorum, işin vehametinin anlaşılması anlamında söylüyorum. Bir Antiç'in  (sloukas'ın yokluğunu Hickman ile doldurduğumuzu varsayarak) yokluğunda ne hallere düştük. Te4k temennim bundan sonra başka bir sakatlık olmasın.

Genelde deplasman maçlarında içimde bir korku olur. Ama ne hikmetse dün yeneceğimize dair kuvvetli bir inancım vardı.  Her şeye rağmen maç zaman zaman bize dönse de küçük detaylarla bunu kabul etmedik. 68-64 iken Bogdan'ın 2 serbest atışı da kaçırması, Obra'nın teknik faulü, fark 3 iken son topumuzda Bogdan'ın sonuç vermeyen atışı...

Dün dünde kaldı ve önümüze bakmalıyız. Bir yerde mağlubiyet gelecekti. Önemli olan o hakkımızı final four yerine buralarda kullanmış olalım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2170 : 26 Şubat 2016, 09:19:35 »
Biliyorum belki çok tepki çekecek belki de sinirle yazıyorum biraz ama art niyetli yazmıyorum kesinlikle. Dixon kaç maçtır baya kötü oynuyor, açıkçası f8 ve f4 için Dixon yetersiz gelecek gibi geliyor bana. Bu kadar sert ve fizikli oyuncular olduğu zaman bildiğin siniyor. Real Madrid Rodriguez, oly spanoulis, cska de colo khimki shved gibi oyunculara sahip. Bu seneki tek eksiğimiz bu bence böyle çok büyük maçların ağırlığını kaldıracak tercih hatası yapmayacak bir oyuncumuz malesef yok. Son olarak ve en önemli mesele ise, yönetime. Eğer Obradovic isteyip bu.......  transfer yapmadıysa 5 dk daha o koltukta oturmasınlar, ben klübe harcadığım elimdeki parayla vitor denen çapsızın çöp takımına para harcanması yerine fb tarihinin en karakterli takımlarından birine harcanmasını istiyorum.
Sloukas yokluğunda maç ayırmaksızın euroleague, tbl  lig ve Türkiye kupasında min 30 dak ortalama oynayan, tüm yüreğini ortaya koyan, bi çok maçı çeviren hatta dünkü maçı bile 72 68 den attığı üçlük ile 72 71 e getiren adam için söylediklerini bi daha düşün
Tabi makine bu adam yorulmasın, yanlış karar vermesin ne diyim.
Dixon her türlü eleştiri yapılır tel yapılmayacak "büyük maçları kaldıramaz"  söz budur. El insaf
Ama standart  taraftar ve forum refleksi bu. Yıllar geçti alıştım ben artık

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2171 : 26 Şubat 2016, 09:20:30 »
Yalnız Diamantidis büyük oynadı. Yaşı kaç olursa olsun çok büyük oyuncu.

Söylemiştik ama... Söylemez olaydık:

Winner karakterli büyük oyunculardan korkarım. Hakikaten korkarım.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2172 : 26 Şubat 2016, 09:21:40 »
GSWde mac kaybediyor olucak maglubiyetler elbette.
Yani kimse yenilmez degil alacagimiz en kabul edilebilir maglubiyet.
Haa ayrica sunlari orada yenmek ne guzel olacak amaaa
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 09:24:39 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2173 : 26 Şubat 2016, 09:23:27 »
Bir de şaşırdığım, hakikaten bu maçtan galip geleceğimize nasıl bu kadar inanıldı? Ciddi söylüyorum, konu başlığını bile (totem göz göre göre bozulmasın diye) Cem'e açtırmayı düşündüm bir ara... Yani benim için kazanmak sürpriz olmazdı ama tahmin etmediğim bir şey olurdu. 

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2174 : 26 Şubat 2016, 09:24:46 »
Kötü oynadığımız, Datome'nin kötü bi gününde olduğu faul problemi yüzünden çok oynayamadığı, yorgun ve 2 eksikle gittiğimiz, hakemlerin son çeyrek yavşaklık yaptığı maçı son topa getirmek büyük takım refleksidir.
Canları sağolsun.
Yalan değil yenemediğimiz için çok üzüldüm
Boynumuzu bükmeden dik şeklide Oaka'dan çıktık.
Koç da oyuncularımızla gurur duyuyorum dedi zaten.