Alıntı yapmak çok basit. forumda cevaplamak istediğin alıntı üzerine gel kardeşim, yukarıda '' alıntı - değiştir - sil '' gibi tuşlar var.
alıntı yazana bas. sonra altına yaz..

Teşekkürler

Maça gelecek olursam tam bir skandaldır.Seyircisinden hakemine böyle rezalet bir ortamda bulunduğum için yazık ettim kendime.Neye tepki gösterdiği belli olmayan seyirciye şaşırdı herhalde hakemler ki öylesine gerzek kararlar çıkardılar delirdik hep beraber izlerken.
Maç öncesi arkadaşımla muhabbet ederken(kendisi Pana taraftarıdır) maçı sadece seyir zevki için izleyeceğini hiç umudu olmadığını söyledi.Zaten statta da öyle bir hava vardı ses çıkmıyor falan derken saçma sapan hücum faul düdükleri çıkmayan fauller sonrası topla yürümeler.Adamlar bile şaşırdı noluyo lan diye.
Oyuncularımıza kızacak-eleştirecek durumda olduğumuzu sanmıyorum taraftar olarak.O yüzden hepsini de tebrik ediyorum.
Maçla alakalı olarak çok fazla sertleşmeden dahi adamlara el göstererek önüne çıkarak neler yapabileceğimizi de gördük.(Adımız çıkmış resmen adamlar arkalarına bakarak hücum ediyor potaya

)
Maç sonunda formamla stadı terk ederken üzerime saldırıp bana küfür eden ve üstüme soda şişesi fırlatan o taraftarı da unutmayayım.Stad çıkışında kameradan bihaberdi sanırım.Bu gece nezarette ona başarılar.
Bir de bu Yunan ve İspanyol oyuncuların çirkef,rol yaparak faul göstermeye çalışmaları falan nefret ettiriyor bu oyunculardan.O çalınan ve çalınmayan hücum-savunma faullerinde kapıları yumrukladım resmen.
Eleştiren arkadaşlar da lütfen 4-5 kere düşünsün.Biyonik adamlar değiller.Önemli olan bu iniş-çıkışları top8-f4 öncsi yaşayıp buralara formda gelmeleridir.
Bu takımı kuranlara sonsuz teşekkürler.Karakterlerini yerim ben bu oyuncuların.