Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 519545 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Panathinaikos - Fenerbahçe - Top 16 - 8.Maç- 25.02.2016 (21:15)
« Yanıtla #2175 : 26 Şubat 2016, 09:26:41 »
Bir de şaşırdığım, hakikaten bu maçtan galip geleceğimize nasıl bu kadar inanıldı? Ciddi söylüyorum, konu başlığını bile (totem göz göre göre bozulmasın diye) Cem'e açtırmayı düşündüm bir ara... Yani benim için kazanmak sürpriz olmazdı ama tahmin etmediğim bir şey olurdu. 
Yorgunluk da olsa, eksik oyuncular da olsa bu takım etrafına öyle bir hava veriyor ki abi aksini düşünmek zor ya :)
Fenerbahçe bi şekilde kazanır hissi çok güzel
Az kalsın alacaktık ;)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2176 : 26 Şubat 2016, 09:39:34 »
Kötü oynadığımız, Datome'nin kötü bi gününde olduğu faul problemi yüzünden çok oynayamadığı, yorgun ve 2 eksikle gittiğimiz, hakemlerin son çeyrek yavşaklık yaptığı maçı son topa getirmek büyük takım refleksidir.
Canları sağolsun.
Yalan değil yenemediğimiz için çok üzüldüm
Boynumuzu bükmeden dik şeklide Oaka'dan çıktık.
Koç da oyuncularımızla gurur duyuyorum dedi zaten.

Datome sezonun en kötü performansını sergiledi belki de. Savunmada da hücumda da felaketti. Tek üçlük atıp da havaya girebileceği anda bu sefer de hoca kenara aldı hemen onu. Dixon 36 dakika süre aldı ve süreleri çoğaldıkça yorgunluğa bağlı tercih hataları da arttı. Bogdan 3'lük sallamak hariç oyunda değildi. Takımın rotasyon darlığında bir de hocanın Pana deplasmanlarında ki duygu tutulması yaşanınca yenilgi yavaş yavaş geldi.
Pana ahım şahım oynamadı. Eskiden aldığımız o insan üstü şut yüzdesine bağlı mağlubiyetlere oranla stresi, gerilimi düşük bir maçtı. Neredeyse dostça bitti bile diyebilirim. Öyleki ikili averajı düşünüp son hücumu bile kullanmadı adamlar.
Kazanılmayacak bir maç değildi. Onlar daha çok istedi, daha çok ihtiyaçları vardı ve kazandılar.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2177 : 26 Şubat 2016, 10:36:21 »
hocanın dedigi dogru...ufak detaylarda macı kaybettik..2 ft yada aldıgımız teknik..yada datomenin sadece 4. faulden sonra 3 dk daha oyunda kalmaıs bile amcı kazandırabilirdi...
datomeye calınan 5. faul ise resmen skandaldır...hucum fauldu o pozisyon...

hakmeler pana kazansın diye elinden geleni ardına koymadı esasında son periyot...bu gozden kacmasın..

melih'e 2 atıs vermedi..o pozisyon dondu bize teknik ile 5 sayıya patladı....datomeye calınan faul ayrı rezaletti...keza son periyor bir pota altı mucadelesinde gene veselye'e calınmayan bir faul var...yani 8-10 sayı diferansı yarattılar ince ince...

pana'ya hep farklı kaybedeip dagılırken, bu kadar eksikle ve yorgun macı son topa tasımak bile onemli idi..ustelik takımın ana skorerleri kotu oynarken..(datome ve dixon)...

cem hocama katılıyorum...su oaka'dan galip cıkamadıgımıza uzuluyorum sadece...ama onun da zamanı gelecek...

bu arada 3 el macını alıp liderligi cebe alalım diyordum..is 1 mac uzadı..uzayan macta dacka ile evimizde...yani cok sey farketmedi..
kızılyıldız-kuban ve dacka macları alındı mı gene hesap tutar...

en kritik mac kuban macı...umarım eksiksiz gideriz oraya ve takım yorgun olmaz...
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 10:38:34 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2178 : 26 Şubat 2016, 12:40:18 »
Bence Pana'da bir numara yok,iyi savunma yaptılar sadece.Takım yorgun ve mağlubiyet tabiki üzücü.Fakat bu mağlubiyete değer vermek anlamsız.Bu takım tarihin en karakterli Fenerbahce takımı, dün akşam izlerken bile bir şekilde yeneriz diye düşünüyor insan.Bunu düşünmek bile insanı mutlu ediyor.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2179 : 26 Şubat 2016, 12:53:59 »
takım madem yorgun neden hoca da bu kadar dar tutar rotasyonu...berk ile barış 3'er dakika alsalar fazladan...Hakikaten Obra'nın Pao maçlarında kafası karışıyor

Hoca'nın duygusal bir bağı oldu gerçek ama bundan dolayı hocanın kafası karışmıyor, gerçekten takım yorgun.Sadece Berk ve Hickman'a güvenemedi,Hickman'ı da ilk yarı hiç oynatmadı, oyunu bir şekilde son periyota kadar tutmaya çalıştı.
Bu yorgunluk Pana maçına denk geldi, 7 günde 4 maç kolay değil.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 13:20:24 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2180 : 26 Şubat 2016, 13:27:46 »
Datome sezonun en kötü performansını sergiledi belki de. Savunmada da hücumda da felaketti. Tek üçlük atıp da havaya girebileceği anda bu sefer de hoca kenara aldı hemen onu. Dixon 36 dakika süre aldı ve süreleri çoğaldıkça yorgunluğa bağlı tercih hataları da arttı. Bogdan 3'lük sallamak hariç oyunda değildi. Takımın rotasyon darlığında bir de hocanın Pana deplasmanlarında ki duygu tutulması yaşanınca yenilgi yavaş yavaş geldi.
Pana ahım şahım oynamadı. Eskiden aldığımız o insan üstü şut yüzdesine bağlı mağlubiyetlere oranla stresi, gerilimi düşük bir maçtı. Neredeyse dostça bitti bile diyebilirim. Öyleki ikili averajı düşünüp son hücumu bile kullanmadı adamlar.
Kazanılmayacak bir maç değildi. Onlar daha çok istedi, daha çok ihtiyaçları vardı ve kazandılar.

bu mağlubiyetin bi anlam kazanması için akşam Kızılyıldız takımının da Efes'e koyması lazım . :)
Pao ritme girerse evinde oynayacağız Kuban maçına daha önem verir , bizim de lider şekilde bitirmemiz içinm Kuban takımının ilave 1 yenilgi daha alması iyi olur..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2181 : 26 Şubat 2016, 14:10:45 »
Bir de şaşırdığım, hakikaten bu maçtan galip geleceğimize nasıl bu kadar inanıldı? Ciddi söylüyorum, konu başlığını bile (totem göz göre göre bozulmasın diye) Cem'e açtırmayı düşündüm bir ara... Yani benim için kazanmak sürpriz olmazdı ama tahmin etmediğim bir şey olurdu. 

niye ya..Pao berbat bir takım...yenemeyeceksek deplasmanda maç kazanamayız zaten

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2182 : 26 Şubat 2016, 14:17:52 »
niye ya..Pao berbat bir takım...yenemeyeceksek deplasmanda maç kazanamayız zaten

Belli başlı yerlerin belli başlı takımlara ters gelmesi benim için ciddi bir ayrıntı... Mesela Lakers'ın genellikle şampiyonluğa oynadığı ama Portland'ın ligin dibinde olduğu 2000-2010 arası süreçte sanırım Lakers'ın Portland'a karşı deplasman karnesi 1'e 5 gibi kötüydü. Yani o dönemde bunun hiçbir izahı yoktu.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 14:25:36 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2183 : 26 Şubat 2016, 14:47:50 »
bu mağlubiyetin bi anlam kazanması için akşam Kızılyıldız takımının da Efes'e koyması lazım . :)
Pao ritme girerse evinde oynayacağız Kuban maçına daha önem verir , bizim de lider şekilde bitirmemiz içinm Kuban takımının ilave 1 yenilgi daha alması iyi olur..

KUBAN'IN KALAN MACLARI..

at Anadolu Efes
vs Fenerbahce Istanbul
at Panathinaikos Athens   
vs Crvena Zvezda Telekom Belgrade   
vs Unicaja Malaga   
at Darussafaka Dogus Istanbul

Bence efes ve pana'ya kaybedecekler yani 4 maglubiyet eder...esasında biz 6 sayıdan az yenilsek bile rahatca lider oluruz diyorum kuban'a...
ama isi garantiye almanın yolu bunların direkt yenmemiz..
salak efes'in sagı solu belli olmaz...pana bile daha guvenilir..

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2184 : 26 Şubat 2016, 14:48:45 »
Hakan abi'nin verdiği örnek konuyu zaten açılmamacasına kapatmış ama naçizane bir iki şey söylemek istiyorum.

Basketbola "Şunu şurada yenemiyorsak zaten, kimseyi yenmeyelim" şeklinde bakılmasını asla kafam almıyor.

Pao'dan bahsediyoruz. Ben ne zaman maçlarını izlesem ağzım açık kalıyor. Salonu, atmosferi, adı, sanı, yapısı... Hani kimse çıkmasın sadece formalar olsun yeter  mübalağası vardır ya, ona en yakın takımlardan biri Pao.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2185 : 26 Şubat 2016, 14:59:46 »
Evet süper atmosfer vardı...

Ama bu maç 15 gün önce olsa ve rakip takviye yapamasa falan bizim iyi olduğumuz zamanda O salon başlarına yıkılacaktı bu da kesin

Aldıkları Abd li maça direkt etki etti. Çok iyi savunmacı ve delici. iyi iş çıkardı. Biz de eksik olunca kaçınılmaz oldu
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 15:00:52 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2186 : 26 Şubat 2016, 16:59:30 »
Attendance: 18200 vay anasını sayın seyirciler... Hakkını verelim cidden çok ürkütücü bir atmosfer vardı dün gece.

Ama maçtan sonra tam ergene bağlamış ezikler. Sanki El finalinde yenmişler gibi alayı röportaj vermeye koşmuş. Hele Radu ayısı İstanbul'un intikamını aldık falan demiş ki tam komedi.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2187 : 26 Şubat 2016, 17:19:35 »
Evet süper atmosfer vardı...

Ama bu maç 15 gün önce olsa ve rakip takviye yapamasa falan bizim iyi olduğumuz zamanda O salon başlarına yıkılacaktı bu da kesin

Aldıkları Abd li maça direkt etki etti. Çok iyi savunmacı ve delici. iyi iş çıkardı. Biz de eksik olunca kaçınılmaz oldu

Elliot Williams... Takip etmeye değer, yetenekli bir oyuncu gibi gözüküyor. Savunmada Datome'yi ilk defa bu kadar yıpratan bir oyuncu gördüm.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #2188 : 26 Şubat 2016, 18:35:45 »
Daha ne istiyorsunuz . Pana bizi yendi EL sezonunu kurtardı gözüyle bakıyorsa bu maça :D :D :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2189 : 26 Şubat 2016, 19:46:00 »
Elliot Williams... Takip etmeye değer, yetenekli bir oyuncu gibi gözüküyor. Savunmada Datome'yi ilk defa bu kadar yıpratan bir oyuncu gördüm.

Yatırım yapacaksan Amerikalı'ya yapacaksın diyorum ama haftada ortalama üç defa sakal traşı olduğum için sözümü dinleyen yok. Kalinic filandan bir şey çıkar mı diye kafa patlatıyoruz. Umut işte...