"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KUBAN'IN KALAN MACLARI..at Anadolu Efesvs Fenerbahce Istanbulat Panathinaikos Athensvs Crvena Zvezda Telekom Belgradevs Unicaja Malagaat Darussafaka Dogus IstanbulBence efes ve pana'ya kaybedecekler yani 4 maglubiyet eder...esasında biz 6 sayıdan az yenilsek bile rahatca lider oluruz diyorum kuban'a...ama isi garantiye almanın yolu bunların direkt yenmemiz..salak efes'in sagı solu belli olmaz...pana bile daha guvenilir..
Hakan abi'nin verdiği örnek konuyu zaten açılmamacasına kapatmış ama naçizane bir iki şey söylemek istiyorum.Basketbola "Şunu şurada yenemiyorsak zaten, kimseyi yenmeyelim" şeklinde bakılmasını asla kafam almıyor.Pao'dan bahsediyoruz. Ben ne zaman maçlarını izlesem ağzım açık kalıyor. Salonu, atmosferi, adı, sanı, yapısı... Hani kimse çıkmasın sadece formalar olsun yeter mübalağası vardır ya, ona en yakın takımlardan biri Pao.
Yatırım yapacaksan Amerikalı'ya yapacaksın diyorum ama haftada ortalama üç defa sakal traşı olduğum için sözümü dinleyen yok. Kalinic filandan bir şey çıkar mı diye kafa patlatıyoruz. Umut işte...
Sloukas yokluğunda maç ayırmaksızın euroleague, tbl lig ve Türkiye kupasında min 30 dak ortalama oynayan, tüm yüreğini ortaya koyan, bi çok maçı çeviren hatta dünkü maçı bile 72 68 den attığı üçlük ile 72 71 e getiren adam için söylediklerini bi daha düşün Tabi makine bu adam yorulmasın, yanlış karar vermesin ne diyim. Dixon her türlü eleştiri yapılır tel yapılmayacak "büyük maçları kaldıramaz" söz budur. El insaf Ama standart taraftar ve forum refleksi bu. Yıllar geçti alıştım ben artık
real-Khimki-Barca üçünden biri gelecek...İnşallah o saate kadar sakatlar iyileşir tam takım oluruz...Antiç ve Sloukas hala hazır değilmiş.
Laboral 2 galibiyet daha alırsa hic belli olmaz ne olacağı..son maçları iddiasi kalmayack brose deplasmanı..eder 1....ayrica khimki-real ve barca nin 3 u de laborala geliyor...hem barca hem reali deplasmanda yendiler..evlerinde 1 tanesini yenseler(barca) barca geri kalan 5 maçınida almak zorunda...muhtemelen o saydigin 3 luden 1 tanesi daha gidecek..belki oly atak yaparsa ve min 6 da 5 yaparsa, 2 si bile olabilir dışarıda barca-khimki bin.real çıkar bir turlu.Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yorgunluk değil bizim sorunumuz iki maç arasında 3-4 gün süre vardı. takım yıprandı. transfer edecek oyuncu yok derken bunun gerçek olmadığını yunan takımları gösterdi. bizim araştırmak ve düşünmek için bolca vaktimiz vardı.sloukas ve anticin dönmesi yetmez. döndüklerinde iyi durumda olmaları gerek. sloukas sakatlanmadan önce de pek iyi durumda değildi.son 8 ve son 4 maçları çok daha zor olacak hem maçlar üstüste en güçlü takımların varını yoğunu ortaya koyacağı maçlar olacak rakipler gereğinden fazla küçümseniyor nedense. rakip seçmek fazlasıyla lüks.haklı bir şekilde favorilerden biri olarak gösteriliyoruz ama mütevazi olmak gerek önemli olan sezon bittiğinde yaptığımız derece panathinaikos maçı tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor varsın deplasmanda panathinaikosu yenmeyelim.
Perşembe akşamı Crvena Zvezda (Kızıl Yıldız)'ı misafir ediyoruz. Kaybetme lüksümüzü Atina'da kullandık.