Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 519567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: Panathinaikos - Fenerbahçe - Top 16 - 8.Maç- 25.02.2016 (21:15)
« Yanıtla #2190 : 26 Şubat 2016, 20:02:17 »
Takım cok bitkindi. Vesely erken form tuttu bu sene simdi dususte. Gigi de gununde degildi. Bir tek Udoh enerjisiyle maci almak zordu. Dixon yorulunca oyundan düştü. Bence gayet kötü bir gunde o kadar yorgunluga rağmen maci alabilecek duruma gelmek kopmamak yeterli oldu. Belki hickman ve kalinice daha fazla sure verebilirdi koc. Sağlık olsun Diamantidis Pao oyundan dusecekken girip zekasiyla bile takimini kurtarabildigini gosterdi. Saglik olsun nazar boncugu oldu bu. Acısı GSden çıkmalı ;)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2191 : 26 Şubat 2016, 23:27:27 »

KUBAN'IN KALAN MACLARI..

at Anadolu Efes
vs Fenerbahce Istanbul
at Panathinaikos Athens
vs Crvena Zvezda Telekom Belgrade
vs Unicaja Malaga
at Darussafaka Dogus Istanbul

Bence efes ve pana'ya kaybedecekler yani 4 maglubiyet eder...esasında biz 6 sayıdan az yenilsek bile rahatca lider oluruz diyorum kuban'a...
ama isi garantiye almanın yolu bunların direkt yenmemiz..
salak efes'in sagı solu belli olmaz...pana bile daha guvenilir..

Bence daçka maçında da kaybedebilirler.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2192 : 26 Şubat 2016, 23:29:39 »
Hakan abi'nin verdiği örnek konuyu zaten açılmamacasına kapatmış ama naçizane bir iki şey söylemek istiyorum.

Basketbola "Şunu şurada yenemiyorsak zaten, kimseyi yenmeyelim" şeklinde bakılmasını asla kafam almıyor.

Pao'dan bahsediyoruz. Ben ne zaman maçlarını izlesem ağzım açık kalıyor. Salonu, atmosferi, adı, sanı, yapısı... Hani kimse çıkmasın sadece formalar olsun yeter  mübalağası vardır ya, ona en yakın takımlardan biri Pao.

o salonda ben 4 tane maç izledim..Sanıldığı kadar rakip için dezavantaj olan bir yapısı yok...abdi ipekçide 1000 kişiyle oranın 10 katı atmosfer olur...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2193 : 26 Şubat 2016, 23:30:54 »
Yatırım yapacaksan Amerikalı'ya yapacaksın diyorum ama haftada ortalama üç defa sakal traşı olduğum için sözümü dinleyen yok. Kalinic filandan bir şey çıkar mı diye kafa patlatıyoruz. Umut işte...

Obra da öyle düşündü ama NBA manyaklığı olmasa zaten 3 numaramız şimdi başka bir isimdi...Malum James Anderson sözleşmesi bile gitmişti
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 23:34:48 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #2194 : 26 Şubat 2016, 23:45:26 »
Sloukas yokluğunda maç ayırmaksızın euroleague, tbl  lig ve Türkiye kupasında min 30 dak ortalama oynayan, tüm yüreğini ortaya koyan, bi çok maçı çeviren hatta dünkü maçı bile 72 68 den attığı üçlük ile 72 71 e getiren adam için söylediklerini bi daha düşün
Tabi makine bu adam yorulmasın, yanlış karar vermesin ne diyim.
Dixon her türlü eleştiri yapılır tel yapılmayacak "büyük maçları kaldıramaz"  söz budur. El insaf
Ama standart  taraftar ve forum refleksi bu. Yıllar geçti alıştım ben artık
Cem Abi ben demek istediğimi tam ifade edemedim, bobby dixon bütün maçlarda %100 ile oynuyor kocaman yürek koyuyor elinden gelen her şeyi yapıyor buna en küçük lafım yok. Benim demek istediğim çok baskı olunca cidden çok saçmalıyor ve saçma top kayıpları yapabiliyoruz. Calathes çok fizikli bir oyuncu 1 numaraya göre ve çok yıprattı dixonu, bu da bütün sistemimizi etkiledi. Maçı izlerken dixon her topu getirişinde top kaybı olacak mı diye korku yaşıyorum ben, mesela bir sergio rodriguezin top getirişi var ki üzerinde deli gibi baskı da olsa o topu rahat rahat getiriyor demek istediğim bu. Bugün barcelona olympiakos maçının bir kısmını izledim barcelona inanılmaz baskı yapıyor kısalara zaten kaç yıldır da oyun stilleri böyle, ve açıkçası olur da eşleşirsek bana kalırsa bize en ters gelecek takımlardan biri. Uzunları dorsey lawal tomic gibi çeşitli ve atlet, kısaları da muazzam baskı yapan oyuncular.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2195 : 26 Şubat 2016, 23:48:17 »
real-Khimki-Barca üçünden biri gelecek...İnşallah o saate kadar sakatlar iyileşir tam takım oluruz...
Antiç ve Sloukas hala hazır değilmiş.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 23:50:18 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2196 : 26 Şubat 2016, 23:51:21 »
Kostas ve Antic sağlıklı bir şekilde dönüş yaptıktan sonra karşıdan kim gelirse gelsin Berlin yolu açık.
...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2197 : 27 Şubat 2016, 01:31:46 »
real-Khimki-Barca üçünden biri gelecek...İnşallah o saate kadar sakatlar iyileşir tam takım oluruz...
Antiç ve Sloukas hala hazır değilmiş.
Laboral 2 galibiyet daha alırsa hic belli olmaz ne olacağı..son maçları iddiasi kalmayack brose deplasmanı..eder 1....ayrica khimki-real ve barca nin 3 u de laborala geliyor...hem barca hem reali deplasmanda yendiler..evlerinde 1 tanesini yenseler(barca) barca geri kalan 5 maçınida almak zorunda...muhtemelen o saydigin 3 luden 1 tanesi daha gidecek..belki oly atak yaparsa ve min 6 da 5 yaparsa, 2 si bile olabilir dışarıda barca-khimki bin.real çıkar bir turlu.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2016, 01:33:14 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2198 : 27 Şubat 2016, 01:37:21 »
Benim şahsi fikrim diger tarafta 1 cska, 2 real olur...khimki-oly-caja 8-6 olur...barca gider...diğer giden takim aralarında oynadıklarına gore belli olur...umarım laboral olur.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #2199 : 27 Şubat 2016, 09:45:47 »
yorgunluk değil bizim sorunumuz iki maç arasında 3-4 gün süre vardı. takım yıprandı. transfer edecek oyuncu yok derken bunun gerçek olmadığını yunan takımları gösterdi. bizim araştırmak ve düşünmek için bolca vaktimiz vardı.
sloukas ve anticin dönmesi yetmez. döndüklerinde iyi durumda olmaları gerek. sloukas sakatlanmadan önce de pek iyi durumda değildi.
son 8 ve son 4 maçları çok daha zor olacak hem maçlar üstüste en güçlü takımların varını yoğunu ortaya koyacağı maçlar olacak rakipler gereğinden fazla küçümseniyor nedense. rakip seçmek fazlasıyla lüks.
haklı bir şekilde favorilerden biri olarak gösteriliyoruz ama mütevazi olmak gerek önemli olan sezon bittiğinde yaptığımız derece panathinaikos maçı tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor varsın deplasmanda panathinaikosu yenmeyelim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe - Kızıl Yıldız - Top 16 - 9.Maç- 04.03.2016 (20:30)
« Yanıtla #2200 : 27 Şubat 2016, 09:51:06 »
Cuma akşamı Crvena Zvezda (Kızıl Yıldız)'ı misafir ediyoruz.

Kaybetme lüksümüzü Atina'da kullandık.

EK BİLGİ: Ntv Spor yayınlayacak.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2016, 23:54:08 Gönderen: Hakan Yaman »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe - Kızıl Yıldız - Top 16 - 9.Maç- 04.03.2016 (20:30)
« Yanıtla #2201 : 27 Şubat 2016, 14:16:38 »
Allah nasip ederse salondayız
8. Galibiyet için saldır

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2202 : 27 Şubat 2016, 14:50:34 »
Laboral 2 galibiyet daha alırsa hic belli olmaz ne olacağı..son maçları iddiasi kalmayack brose deplasmanı..eder 1....ayrica khimki-real ve barca nin 3 u de laborala geliyor...hem barca hem reali deplasmanda yendiler..evlerinde 1 tanesini yenseler(barca) barca geri kalan 5 maçınida almak zorunda...muhtemelen o saydigin 3 luden 1 tanesi daha gidecek..belki oly atak yaparsa ve min 6 da 5 yaparsa, 2 si bile olabilir dışarıda barca-khimki bin.real çıkar bir turlu.

İhtimaller her zaman açık ama ben zaten Caja'yı ilk ikide yazdım...4.'lük için 3'ünden biri gelecek dedim

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2203 : 27 Şubat 2016, 14:53:51 »
yorgunluk değil bizim sorunumuz iki maç arasında 3-4 gün süre vardı. takım yıprandı. transfer edecek oyuncu yok derken bunun gerçek olmadığını yunan takımları gösterdi. bizim araştırmak ve düşünmek için bolca vaktimiz vardı.
sloukas ve anticin dönmesi yetmez. döndüklerinde iyi durumda olmaları gerek. sloukas sakatlanmadan önce de pek iyi durumda değildi.
son 8 ve son 4 maçları çok daha zor olacak hem maçlar üstüste en güçlü takımların varını yoğunu ortaya koyacağı maçlar olacak rakipler gereğinden fazla küçümseniyor nedense. rakip seçmek fazlasıyla lüks.
haklı bir şekilde favorilerden biri olarak gösteriliyoruz ama mütevazi olmak gerek önemli olan sezon bittiğinde yaptığımız derece panathinaikos maçı tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor varsın deplasmanda panathinaikosu yenmeyelim.

Rakipler hem güçlü hem de neredeyse hepsi takviye yaptı...Biz ise zaten dar olan uzun rotasyonunun şu anda suyunu sıkmakla meşguluz...Transfer demek illa ilk 5 oyuncusu demek değil ki..Ekpe ile Jan'ı maç içinde 5'er dakika dinlendirecek bir atlet uzun bulmak zor değildi ki...Bu adamların yükü zaten ağır ve gittikçe yıpranıyorlar...Üstelik rakipler de iyice sert oynuyor... Pao maçınada Ekpe tepeden penetre ederken, düşünce eyvah dedim... Neyse ki bir şey olmadı... Korkum, en gerekli yerde hamur gibi sahaya çıkmaları...o zaman dizimizi dövmeyelim yeter 

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Fenerbahçe - Kızıl Yıldız - Top 16 - 9.Maç- 04.03.2016 (20:30)
« Yanıtla #2204 : 27 Şubat 2016, 18:04:57 »
Perşembe akşamı Crvena Zvezda (Kızıl Yıldız)'ı misafir ediyoruz.

Kaybetme lüksümüzü Atina'da kullandık.

Maç Cuma günü Hakan Abi.

Dün bakarken ben de aynı hataya düşmüştüm. Sonra Real Madrid-Cska maçının Perşembe değil Çarşamba gününe denk geldiğini anlayınca farkettim. :)
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic