Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 518179 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Anadolu Efes - Fenerbahçe - Top 16 - 6.Maç- 05.02.2016 (20:30)
« Yanıtla #1755 : 06 Şubat 2016, 01:57:45 »
Abi sen ne çeşit bir değişiksin? En azından EL kupasını aldıktan sonra bırak şu işi. Takım güzel, çok güzel, canlı izlenmeli. :)
Adı güzel kendisi güzel dostum. İzledim şimdi maçı. Çok temiz koymuşuz.  28 dakika herifler ve salondaki ılık efesliler maçı alacaklarına inanmışlardı ama 3ün sonuna doğru bi mola peşine gelen 33 17 lik seri ile ellerine verdik. 
Çok güzel koymuşuz.
Abi geçen sene Pao sonrası bıraktım izlemeyi. Top 8 Maccabi deplasmanı bile canlı izlemedim.
Bu sene de Strasbourg maçı izledim daha da izlemedim. Şu kupayı alalım yahu totem yoruyor ama değiyor be..
Futbol takımı cidden umurumda değil
Çapsız Vitor'u izleyip can sıkmaya gerek yok
Zeljko dan bençe oyuncusundan taraftarına bu takım bu şube çok güzel
Allah nazarlardan saklasın

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1756 : 06 Şubat 2016, 02:16:27 »
Obradovic dehasıyla bir maçı daha aldı. Melih-Kalinic-Barış üçlüsünü maçın başında kullansa ve bu katkıları alsaydık İvkovic 2. yarı bunun çözümünü bulabilirdi.(Bizim Cedi'ye bulduğumuz gibi). İvkovic son periyot daha ne olduğunu anlayamadan maçı aldık. :D

Bütün oyuncuları ayrı ayrı tebrik ediyorum ancak aslan payı Melih'in. Bu sene ben de dahil birçok kişi haklı olarak çok eleştirdik ama en gerekli anda çıkardı masaya vurdu. Helal olsun :D Kalinic ve Berk de çok iyi katkı verdi. Berk'in oynadığı 5 dakikada +10'muşuz. Zaten 2 kere oyuna girdi ikisinde de takımı rahatlattı. Onun oyunda olduğu bölümde hem topu iyi dolaştırdık hem de Berk Heurtel'i çok iyi savundu. Kalinic'in yüksek posttan 4 sayı-1 asist çıkarması kritikti. Melih'in fişi çeken üçlüğünde yardımı görür görmez ters tarafa döndü. Bunları daha sık görmek isteriz, sene başı bunları yapıyordu.

Bir küçük eleştiri Dixon'a olsun. İlk Efes maçında da aynı tuzağa düşmüştü. Üzerinde aşırı baskı varsa topu dolaştırmak yerine oyunu bireyselliğe döküyor ve bu durum takıma zarar veriyor. Dixon gibi bir oyuncu skorunu her zaman bulur. Bunu önceki maçlarda olduğu gibi topa gerektiği kadar sahip olarak yapmalı. Fazla topla oynadığında hem kendi yıpranıyor hem de rakip savunma daha az yoruluyor.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1757 : 06 Şubat 2016, 07:18:25 »
Forumdaki abilerim,kardeşlerim benim yazacaklarımı yazmış zaten,aynı kelimeleri tekrar etmek istemiyorum.Sevdiğim,özlediğim Melih bugün sahnedeydi.Melih Ateşedenoğlu :D.Kalinic Ted maçı ve bu maç hafif hafif kıpırdanıyor.Bazı maçlar 4 numara oynamalı.Dış atış yüzdesi Kızılyıldızda olduğu gibi %35 olursa çok güzel olur.Barış Hersek ribaundları seyretmek yerine almaya çalışsa daha iyi olur.Temiz aldık.Vitor'un ruhsuzları gibi değil bu takım,ayrı seviyorum.Kaybedince aşırı tepki verme sebebim bu takıma olan tutkuyla bağlılığımdan.Cem abi lütfen deplasman maçlarını izleyelim :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1758 : 06 Şubat 2016, 09:12:04 »

Bu sene de şampiyon olamaz ve Şampiyonlar Ligine katılamazlar ise önümüzdeki sezon salon sporlarını sevenler için çok tatsız gelişmeler yaşanabilir. Ki bunun yaşanması da büyük olasılık... Yani ne olursa olsun, biraz umursamak, senin o bitip tükenmez pozitif enerjinden oraya da akıtmak lazım. :)

Hoş, bana kalsa 6 şubeyi kapatır ve Futbol, Obradovic ve Kadın Voleybol şubelerinden oluşan üç dalda yarışa devam ederim. Kulüp hiç küçülmeden bu üçüyle üst seviye yarışa devam edebilir. Ama mesela en büyük yüklerden birisi olan kürek ve yelkeni kapatamaz. Çünkü sporcu sayısı çok fazla olan bu branşların kongredeki "oy" potansiyelleri de yüksek. Bu radikal kararı alabilmesi için başkanlıktan ayrılmayı göze alması lazım. Yeni gelen de kürek ve yelken gibi şubelere "rağmen" zor gelir. Kısacası, kabak basketbol ile voleybolun başında patlar. Kadın basketbolu denilen, daha doğrusu "basketbol" olduğu iddia edilen ama benim bütün çabalarıma rağmen basketboldan başka her şeye benzettiğim ama bir türlü "basketbol" diyemediğim -huyum kurusun, elimden başkası gelmiyor- o şube mühim değil de... Zaten erkek voleybolu -kişisel olarak çok sevmeme rağmen- astarı yüzünden pahalı. 50 kişiden fazla taraftarın izlemediği öksüz ve kimsesiz bir branş... Türkiye çapında erkek voleybol takımını merak ve takip eden herkesi toplasan 300 kişi etmez. 300 kişi içinde bir kaç milyon dolar harcamak kötü...

Velhasıl, futbol takımı bu sene başarısız olursa, önümüzdeki yaz radikal değişim kaçınılmaz ve biz bu tür şeyleri daha çok tartışacağız. Hangisi kapansın, hangisi açık kalsın.

Bu arada, UEFA'nın yeni yönetimi "futbolun gelirleri futbol dışı sporlara harcanmasın" tavsiyesini kesin karara dönüştürme sürecinde geri adım atar mı? O da çok mühim olacak. Özellikle mali durumu -biz gibi- tam sınırda olan kulüpler için...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1759 : 06 Şubat 2016, 09:22:19 »
Skor olarak geri düştüğümüz ilk yarıda "Acaba şimdi forumda kime giydiriyorlar!" diye düşünmüştüm ama şimdi yorumları okuduğumda gördüm ki  hiç te öyle  olmamış. Buna sevindim.

Dürüst olmam gerekirse maçı çevireceğimizi düşünmüyordum.  Zira kadro darlığı, belli oyuncuların beklentilerin altında kalması gibi nedenlerle kendimi mağlubiyete hazırlıyordum ki "Obra-kadabra" oluverdi.  Obradoviç yine şapkadan tavşan çıkardı.

Hiç kimsenin beklemediği anda Melih, Berk, Barış, Kaliniç rüzgarı siyah bulutları dağıtıverdi.

Melih oyuna girmeden Obra'dan sıkı bir talimat almış sanırım. Korkmadan, ürkmeden şut atmaya devam etti. Girenler girdi, girmeyenlere laf edilmedi. Ve sonunda da fantastik galibiyet geldi.

Dün akşam sadece Efes maçını  değil, daha fazlasını kazandık. Beni esas sevindiren de bu oldu.

güzel bir gece geçirmemizi sağlayan ve bu galibiyette emeği olan herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1760 : 06 Şubat 2016, 10:11:57 »
8 saniyenizi ayirin su video'nun  21:20 - 21:28 arasini izleyin (4. periodun 8:35 dk'dan itibaren)

https://www.youtube.com/watch?v=HuUgnnQf50Q

once granger'in potaya gidis yolunu kapatiyor, sonra sag kosedeki adama , sonra ortaya , en son da basladigi yere donup sutu engelliyor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1761 : 06 Şubat 2016, 10:35:22 »
Adı güzel kendisi güzel dostum. İzledim şimdi maçı. Çok temiz koymuşuz.  28 dakika herifler ve salondaki ılık efesliler maçı alacaklarına inanmışlardı ama 3ün sonuna doğru bi mola peşine gelen 33 17 lik seri ile ellerine verdik. 
Çok güzel koymuşuz.
Abi geçen sene Pao sonrası bıraktım izlemeyi. Top 8 Maccabi deplasmanı bile canlı izlemedim.
Bu sene de Strasbourg maçı izledim daha da izlemedim. Şu kupayı alalım yahu totem yoruyor ama değiyor be..
Çapsız Vitor'u izleyip can sıkmaya gerek yok
Zeljko dan bençe oyuncusundan taraftarına bu takım bu şube çok güzel
Allah nazarlardan saklasın
Ama ne de güzel koyduk. 3 çeyrek ettikleri heves kursaklarında kaldı. Obradovic için kelimeleri bitirdim, avatardan yürüdüm artık. :)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1762 : 06 Şubat 2016, 10:37:09 »
• Bakmadım ama 18 top kaybı bu sezonun rekoru sanırım. Buna rağmen kazandık büyük iş.
• Vesely'ye çalınan 4 ve 5. fauller bence palavra.

Evet sezonun rekoru 18 top kaybı.

Vesely'e çalınan hücum faul bence de çok ucuzdu . Oynadıkları dönemde Tyus ve Bryant bolca yaptılar benzer hareketleri ama hiçbirine faul çalınmadı.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1763 : 06 Şubat 2016, 10:51:01 »
8 saniyenizi ayirin su video'nun  21:20 - 21:28 arasini izleyin (4. periodun 8:35 dk'dan itibaren)

https://www.youtube.com/watch?v=HuUgnnQf50Q

once granger'in potaya gidis yolunu kapatiyor, sonra sag kosedeki adama , sonra ortaya , en son da basladigi yere donup sutu engelliyor.

Bunları yapacağından asla şüphemiz yok zaten. Ben ekstralar bekliyorum kendisinden. Her maç 10 sayı gibi. Ayrıca sene başında çok iyi asist ortalamaları vardı, oraya da bir el atacak ki dün Melih'e attırdığı üçlükle o işareti de verdi. 6 asist yaptığı maç vardı ya sene başı...

Ayrıca dün efsane bir 4. çeyrek hücum performansı gösterse de Melih de bence harika savunma yaptı, hakkını yemeyelim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1764 : 06 Şubat 2016, 11:23:31 »
Antiç ve Sloukas'ın olmadığı, Vesely'nin 7, Datome'nin 6 sayıda kaldığı, Dixon'ın hiç 3 sayılık isabet bulamadığı ve Efes'in kendi evinde şiddetle galibiyete ihtiyacı olan bir maçı kazanmak gerçekten gurur verici.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1765 : 06 Şubat 2016, 11:23:42 »
Bu sene de şampiyon olamaz ve Şampiyonlar Ligine katılamazlar ise önümüzdeki sezon salon sporlarını sevenler için çok tatsız gelişmeler yaşanabilir. Ki bunun yaşanması da büyük olasılık... Yani ne olursa olsun, biraz umursamak, senin o bitip tükenmez pozitif enerjinden oraya da akıtmak lazım. :)

Hoş, bana kalsa 6 şubeyi kapatır ve Futbol, Obradovic ve Kadın Voleybol şubelerinden oluşan üç dalda yarışa devam ederim. Kulüp hiç küçülmeden bu üçüyle üst seviye yarışa devam edebilir. Ama mesela en büyük yüklerden birisi olan kürek ve yelkeni kapatamaz. Çünkü sporcu sayısı çok fazla olan bu branşların kongredeki "oy" potansiyelleri de yüksek. Bu radikal kararı alabilmesi için başkanlıktan ayrılmayı göze alması lazım. Yeni gelen de kürek ve yelken gibi şubelere "rağmen" zor gelir. Kısacası, kabak basketbol ile voleybolun başında patlar. Kadın basketbolu denilen, daha doğrusu "basketbol" olduğu iddia edilen ama benim bütün çabalarıma rağmen basketboldan başka her şeye benzettiğim ama bir türlü "basketbol" diyemediğim -huyum kurusun, elimden başkası gelmiyor- o şube mühim değil de... Zaten erkek voleybolu -kişisel olarak çok sevmeme rağmen- astarı yüzünden pahalı. 50 kişiden fazla taraftarın izlemediği öksüz ve kimsesiz bir branş... Türkiye çapında erkek voleybol takımını merak ve takip eden herkesi toplasan 300 kişi etmez. 300 kişi içinde bir kaç milyon dolar harcamak kötü...

Velhasıl, futbol takımı bu sene başarısız olursa, önümüzdeki yaz radikal değişim kaçınılmaz ve biz bu tür şeyleri daha çok tartışacağız. Hangisi kapansın, hangisi açık kalsın.

Bu arada, UEFA'nın yeni yönetimi "futbolun gelirleri futbol dışı sporlara harcanmasın" tavsiyesini kesin karara dönüştürme sürecinde geri adım atar mı? O da çok mühim olacak. Özellikle mali durumu -biz gibi- tam sınırda olan kulüpler için...
abi rahat ol.. ERkek Basketbol takımına hiç birşey olmayak yüksek ihtimalle biraz daha yüksek bir bütçe ile yola devam edeceğiz..
futbol takımı umurumda değil demek tabiki kendimi kandırmak , umurumuzda olmamak bgibi durum olmaz ama benim o çapsız şopar Vitor ve oynattığı futboldan umudum yok ...
yoksa gönül tabiki şampiyonluk ister. ama
sen basketbol ile ilgili hatta diğer brançlar ile ilgili rhat ol...
yazın konuşuruz cem demişti dersin

Çevrimdışı Dali2000

• Üye
  • Yer: Eskişehir
    • @Ahmet_Duru
« Yanıtla #1766 : 06 Şubat 2016, 11:54:30 »
Reis sanırım artık forumun kötümserlerini bile bayaa hizaya getirmiş. Geride olduğumuz zamanlarda, en azından susmak durumunda kalmışlar.  ;)

Bu adama sihirbaz demek ona hakaret. Çünkü sihrin kaynağı gerçeküstü bir güç olmak durumundadır. Ama bu adam azmin, çalışmanın, umudun, asla pesetmemenin, "herzaman başka bir yol vardır"ın yaşayan bir anıtı. Ve bunlar insanidir, gerçektir. Selam olsun.

Bu arada bi arkadaş "fenerbahçe kazandı ama Türkler'den katkı sıfır" argümanı da son bulur artık demiş. Ben o tarz insanları takibi zul addedip takip etmediğim için, "demek ki Türkler de oynayınca katkı verebiliyormuş, maç kazandırabiliyormuş" meailinden bi eleştiriyi bana ilk gösteren renkdaşıma Kadıköy'de B&R ısmarlıyorum. Ciddiyim.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 11:54:53 Gönderen: Dali2000 »

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #1767 : 06 Şubat 2016, 12:08:47 »
abi rahat ol.. ERkek Basketbol takımına hiç birşey olmayak yüksek ihtimalle biraz daha yüksek bir bütçe ile yola devam edeceğiz..
futbol takımı umurumda değil demek tabiki kendimi kandırmak , umurumuzda olmamak bgibi durum olmaz ama benim o çapsız şopar Vitor ve oynattığı futboldan umudum yok ...

abi gecen sene Madrid e gittin mi ? :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1768 : 06 Şubat 2016, 12:12:11 »

Aklın yolu üç şube olarak yola devam etmek diyor. Böyle dokuz şube gerçekten kaynak israfı... Üç tane olsun ve üçü de çok büyük olsun. Birisi her sene Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kovalasın, diğeri Euroleague favorisi gösterilsin ve üçüncüsü de daha önce olduğu gibi Avrupa'nın 1 numaralı kupasına ambargo koysun.

1. Futbol
2. Obradovic Şubesi.
3. Kim Şubesi.

Üst tarafını dert ettiğim yok. :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1769 : 06 Şubat 2016, 12:17:23 »
abi gecen sene Madrid e gittin mi ? :D
evet kardeşim gittik , kısmetse Allah nasip ederse Berlin'e de gideceğiz.
buradan bir çok dost kardeş ile beraber olacağız