Real Madrid ile eşleşeceğimizi tahmin ediyorum.
Hesaplarıma göre karşı grupta ilk dörde girmek için 8 galibiyet gerekecektir, 8'in altında galibiyette gruptan çıkma ihtimalleri çok ama çok zayıf.
Barcelona olamaz, 6 galibiyetteler, kendi sahalarında Brose, deplasmanda Zalgiris maçları var, Laboral'a yenilseler bile 8 galibiyet+Real'e karşı ikili averaj üstünlükleri var, mutlaka ilk üçte olacaklardır.
Brose 5 galibiyette ve CSKA ve Laboral ile içeride, deplasmanda Barcelona ile oynayacaklar, 7 galibiyetin üzerine çıkmaları çok zor, gruptan çıkamazlar.
Khimki, 5 galibiyette, Real deplasmanında kaybedeceklerdir, en fazla 7 galibiyete çıkma olasılıkları var, gruptan çıkamazlar.
Laboral 7 galibiyette ve içerideki Real ve Barcelona maçlarını kaybetseler bile (ki ben en az birini alırlar diyorum) Brose galibiyetiyle 8 galibiyet yaparlar, ilk üçte bitireceklerdir.
Olympiakos 3'de 3 yapacak güçte değil, Khimki deplasmanı, Real ve CSKA maçları var, en az bir yenilgi alarak, eleneceklerdir.
Real Madrid, 6 galibiyette, Laboral ve Olympiakos deplasmanlarından bir galibiyet+Khimki galibiyetiyle 8 galibiyetle dördüncü olurlar.
Sıralama tahminim
CSKA
Laboral 8-9
Barcelona 8-9
Real 8
Olympiakos 7
Khimki 6-7
Brose 6
Laboral en kritik takım, isteğim ya üç maçlarını da kaybetsinler ve Barcelona ve Real bunların üzerine çıksın, biz Laboral/Khimki/Olympiakos üçlüsünden biriyle eşleşelim, bizimle eşleşmeyeceklerse de grubu 2.bitirsinler ki final four yarı finalinde Laboral-Kızılyıldız/Pao serisinin galibiyle eşleşelim.