Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 520905 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe - Darüşşafaka - Top 16 - 11.Maç- 17.03.2016 (20:00)
« Yanıtla #2445 : 18 Mart 2016, 19:27:19 »
Kalan 3 haftada deplasmandaki maçlarda yedek ağırlıklı oynayalım.Sahamızdaki Efes maçında da 18 maçlık iç saha serisi hatrına aslarla oynayalım.
Kostas-Berk
Hickman-Melih
Kalinic
Barış
Antic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Cedevita Zagreb - Fenerbahçe - Top 16 - 12.Maç- 25.03.2016 (20:00)
« Yanıtla #2446 : 20 Mart 2016, 10:36:45 »
Cuma akşamı liderliği garantilemiş olarak...

Nereden nereye... Son dakikaya kadar gruptan çıkabilmek umuduyla elde kağıt kalem hesap yapılan ve pek tabii avuç yalanan günlerden son üç maçına çeyrek finali bile değil, liderliği garantilemiş olarak çıkan bir takıma dönüşmek...

Kazanma alışkanlığını kaybetmeden ama çok fazla da yıpranmadan devam...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Antic de bu maç ile dönmüş olacak,  Kostas da umarım bu maça çıkabilecek durumda olur. Tam kadro olarak çıkalım. Kalan 3 maçımız Hakan abinin dediği gibi kazanma alışkanlığı devam ederken ufak ufak yeni şeyler deneriz, bazı oyuncular dinlenir bazı oyunculara yükleme yaparız

Daha sakatlık olmasın tek istediğim budur.

Çevrimdışı Murat

• Üye
Hakan Yamanin design günlerden bugünlere. Hakikaten muazzam aşama. Bu günlere gelmek hep hayalimizdi. Önceki halimizi ( şu anki Efes gibiydik) unutmadan yola devam inşallah.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Rotasyon maçı...
Hickman-melih-kalinic-baris-antic. İlk beş..yedekten berk girer...sakatlığı yoksa sloukas da oynar...yoksa egehan.
Muhteşem beşli yedek otursun..mümkünse girmesinler.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Euroleague Top 16 Turu Rakibi
« Yanıtla #2450 : 20 Mart 2016, 14:55:07 »
Arkadaslar belki de haddim olmayarak ilk kez konu aciyorum ...

Sizce euroleague F gurubunda 4. kim olacak?

Kendi adima Real diye tahmin ediyorum kalan maclarina bakinca, ama 3 hafta kala cadi kazani resmen gurup.

Omer Onan in dedigi gibi, "Simdi karsi takim dusunsun". Bakalim son haftalar ne gosterecek.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Euroleague Top 16 Turu Rakibi
« Yanıtla #2451 : 20 Mart 2016, 15:59:08 »
Bence laboral olur barça ve real le içerde oynayacaklar ama ikisinide kaybederler gibi geliyor

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #2452 : 20 Mart 2016, 19:17:11 »
Sırasıyla khimki brose olimpiyakos barcelona ve real gelsin isterim. Kimin geleceğini kestirmek çok güç her hafta sıralama değişiyor
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2453 : 20 Mart 2016, 19:50:10 »
Real Madrid ile eşleşeceğimizi tahmin ediyorum.

Hesaplarıma göre karşı grupta ilk dörde girmek için 8 galibiyet gerekecektir, 8'in altında galibiyette gruptan çıkma ihtimalleri çok ama çok zayıf.

Barcelona olamaz, 6 galibiyetteler, kendi sahalarında Brose, deplasmanda Zalgiris maçları var, Laboral'a yenilseler bile 8 galibiyet+Real'e karşı ikili averaj üstünlükleri var, mutlaka ilk üçte olacaklardır.
Brose 5 galibiyette ve CSKA ve Laboral ile içeride, deplasmanda Barcelona ile oynayacaklar, 7 galibiyetin üzerine çıkmaları çok zor, gruptan çıkamazlar.
Khimki, 5 galibiyette, Real deplasmanında kaybedeceklerdir, en fazla 7 galibiyete çıkma olasılıkları var, gruptan çıkamazlar.
Laboral 7 galibiyette ve içerideki Real ve Barcelona maçlarını kaybetseler bile (ki ben en az birini alırlar diyorum) Brose galibiyetiyle 8 galibiyet yaparlar, ilk üçte bitireceklerdir.
Olympiakos 3'de 3 yapacak güçte değil, Khimki deplasmanı, Real ve CSKA maçları var, en az bir yenilgi alarak, eleneceklerdir.
Real Madrid, 6 galibiyette, Laboral ve Olympiakos deplasmanlarından bir galibiyet+Khimki galibiyetiyle 8 galibiyetle dördüncü olurlar.

Sıralama tahminim

CSKA
Laboral 8-9
Barcelona 8-9
Real 8
Olympiakos 7
Khimki 6-7
Brose 6

Laboral en kritik takım, isteğim ya üç maçlarını da kaybetsinler ve Barcelona ve Real bunların üzerine çıksın, biz Laboral/Khimki/Olympiakos üçlüsünden biriyle eşleşelim, bizimle eşleşmeyeceklerse de grubu 2.bitirsinler ki final four yarı finalinde Laboral-Kızılyıldız/Pao serisinin galibiyle eşleşelim.
« Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 19:51:06 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Melih Hickman Sloukas Berk Kalinic gibi oyuncular için biz de varız deme maçı

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2455 : 21 Mart 2016, 07:20:36 »
.......
Laboral en kritik takım, isteğim ya üç maçlarını da kaybetsinler ve Barcelona ve Real bunların üzerine çıksın, biz Laboral/Khimki/Olympiakos üçlüsünden biriyle eşleşelim, bizimle eşleşmeyeceklerse de grubu 2.bitirsinler ki final four yarı finalinde Laboral-Kızılyıldız/Pao serisinin galibiyle eşleşelim.

Bende Real diye tahmin ediyorum ama ozellikle Vesely nin sakatligi sonrasi bize gelebilecek en guzel eslesme oli olacaktir ...

Laboral ve Real pota alti sikinti yaratabilir ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2456 : 21 Mart 2016, 08:30:49 »
Vesely bu seride oynamaz ise bence rakibin kim olacağı çok da önemli değil. Zor olur final-four.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #2457 : 21 Mart 2016, 08:58:27 »
Ev sahibi avantajiyla ittire kaktira gecebiliriz turu eger gecersek final foura donuyor galiba vesely

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2458 : 21 Mart 2016, 09:34:56 »
Ev sahibi avantajiyla ittire kaktira gecebiliriz turu eger gecersek final foura donuyor galiba vesely

Final four 15 Mayıs'ta, hemen hemen 2 ay var, eğer gerçekten 6 hafta sürecekse sakatlığı yetişir, ama biz kalabilir miyiz final four'a?

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #2459 : 21 Mart 2016, 09:49:34 »
vesely yokken kimin geldiği farketmez
final four artık çok uzak

ekpe+antiç ve barışla en kanlı dönemden hasarsız çıkmamız çok zor
dışardan çok yüzdeli atmamız lazım
o da ne kadar mümkün bilmiyorum
futbolu artık takip etmiyordum, basketboldaki hayallerde yalan olacak galiba
böyle şansın aq