Gönderen Konu: Fenerbahçe / Euroleague 2015-16 Sezonu / FİNAL  (Okunma sayısı 534118 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Kalinic ciddi anlamda pota altında çok iş çıkardı....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
2. maçta X-faktör olarak Antic bekliyorum. Bir de bu Sloukas oynadı mı tadından yenmez. Çok temiz ve yüzdeli orta mesafesi var ve riske edilebilecek hiç bir özelliği yok. Ne olur bir daha sakatlanmasın!

Yenmek güzel, Real'i yenmek daha da güzel, sahada 4-5 olmadan yenebilmek çok daha güzel. Darısı 2. maça...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
İlk yarıda yaptığımız topa baskıya Avrupa'da dayanabilecek 1 tane takım yok. Tabi çok yorucu olduğu için sürekli yapılamaz ama belli dönemlerde denenebilir. Madrid kısalarını orada raydan çıkardık.

Sloukas çok büyüksün be abi. 20 dakikada sadece 1 şut kaçırarak 17 sayı attı. Ama en önemlisi bunu hücumu hiç gereksiz zorlamadan yapmasıydı.

Kostas ve Kalinic'in oyunda olduğu bölümde +11'iz. Antic(-7) ve Barış(-2) dışında eksi olan oyuncu yok. Dixon da ise bu sayı 0...

Datome bugün çok kötüydü ama 2. maçı da çıkar o alır.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 23:03:31 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Yalnız, rudy nin 2/10, llull un da 0/7 üçlük attığını unutmamak lazım. Bu şekilde olmayacak bence diğer maçlar.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
bu maç özelinde kalinic ten çok umutluyum. sezonun maçını oynayabilir gibi bir his var içimde

biz bunları anlattık :D

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
bütün takıma ve salonda takımı destekleyen taraftara tebrikler ve teşekkürler bize çok büyük mutluluk yaşattılar helal olsun
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 23:19:03 Gönderen: Kevin Rankin »

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Çok şükür kazandık.  Darısı 2. Maça inşallah.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Galibiyetin anahtarı sinmeyip kavga etmekti,bunu yaptık kazandık.Antic-Kalinic bunun için getirildi,sene başında Antic transferi sonrası Obradovic ve Antic'e demediğini bırakmayanlar vardı.Nocioni-Reyes sayısız çirkeflik yaptı ama Antic geri adım atmadı,arada balta indirdi.Kalinic geldi geleli en mükemmel maçını oynadı.Bugün sinmeyip kavga eden isimlerden birisi Kalinic'ti.Obradovic yine ders verdi.Kalinic switch yaparken mükemmel iş görüyor.5 kısada mükemmel işlev gördü.Sloukas bu sene en çok üzüldüğüm oyuncu oldu benim,sakatlıktan dolayı ritim tutturamadı ama bugün harika oynadı.Seyirci mükemmeldi.Perşembe gününü bekliyorum büyük bir heyecanla.Bu takımla gurur duyuyorum.Perşembe günüde böyle savaşacağımızdan şüphem yok.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Vay arkadaş son şampiyonu en önemli oyuncumuzun yokluğunda döve döve yendiğimiz maçtan sonra buralar aşırı sakin kalmış.
Maçın analizini yapmak gibi bir düşüncem yok.
Ünlü düşünür Mehmet Topuz'un da dediği gibi "goyduk eğleniyoz"
...

Çevrimdışı south

• Üye
Tribünler harikaydı özellikle pota arkasında çılgın bir taraftar topluluğu vardı. Sloukas ve Kalinic (sonunda) çok iyi oynadı.2-0 la Madrid'e gideceğiz inşallah.

Adam gibi adam Vesely maç öncesi bi engelli abimle fotoğraf çekilmek için forma ve şortla dışarı çıktı sanırım oynaması bi düşünüldü sonra riske edilmedi. Öyleyse serinin durumuna  göre oynatılabilceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Vesely forması ile ısınan Bogdan'a da helal olsun.

bir birini bu kadar seven oyuncu topluluğu görmedim ben.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
14 sayı öndeyken geriye düşsek de tekrar ayağa kalkıp son 3 dakikaya 9 sayı önde girmek büyük iş Real gibi bir tecrübeye karşı.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Obra gerçekten büyük insan..takımın uzubu yok diye ağlamadıı..yeri geldi sahada uzunsuz oynadıı..çok büyük koçç çok

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Udoh un faulsuz maçı tamamladığı ve oyun sırasında 1 kez bile futbol veya gs vari slogan atılmadığı hakemin birara MAÇ ANINDA bizim taraftara pozisyonun steps olmadığını anlattığı kısacası tamamen olayın içinde olduğumuz serinin ilk maçını kazandık.

Perşembeye ses ancak düzelir ama bu çoşku ile 2-0 gideceğiz madride.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Perşembe de aynı tarifeyi uygulayıp İspanya'ya postalamak lazım bunları. Orada da bir şeyler yaparız elbet, olmadı arenadaki son maçta defnederiz.