Herkesin bu şekilde hayata küsmesine anlam veremiyorum,altı üstü bir maç kaybettik diye dünyanın sonu gelmedi ki.
Ben hayatım boyunca Fenerbahçe'nin maçını seyrederken gururdan ağladığımı hiç hatırlamıyorum ama bu maçın son periyodun da çocukların o mücadelesini görünce kendimi tutamadım.Hani hepimizin hayalinde savaşan,mücadele eden bi takım olur ya işte benim hayalimdeki savaşacak,mücadele edecek,formasının hakkını sonuna kadar verecek takım o an sahadaydı.Ruhen ve bedenen bizi o sahada onlardan daha iyi temsil edecek başka bir takım da olamazdı.
Fark 21 iken bile bir an tereddüt etmedim,maçı beraber izlediğim arkadaşlarıma durun,sakin olun,daha çok var bu takım geri dönecek dedim ve çok şükür beni utandırmadılar.Benim inancımı bir kez olsun sarsmayan bu takıma da bütün gözyaşlarım feda olsun.
Nolacak ki şampiyon olmasak,bi teneke parçası bu takımdan,koçtan çok mu değerli?
Biz bu takımın yaşattığı mutluluğu,gururu,onuru,heyecanı,güveni bir kenara atıp o kupa için mi ah vah diyecez?
Benim için final four da olmak,buraları solumak,başı dik gezmek önemli olandır.Bugün almadık belki 5 yıl üst üste alırız o kupayı.Bu yıl alıp bir daha buralara gelememekten ise,her yıl buralarda olup,bu şekilde kaybetmeyi tercih ederim.
Maçı kaybetmemizin nedeni %99 şerefsiz,satılmış hakemler onu tüm dünya gördü zaten,geriye kalan %1 ise bizim kaderimizdi bana göre.Kısacasi tek bir ribaundla falan alakası yok bu maçın,kaybedileceği varmış ve kaybedildi.De Colo 100 tane şut atsın hiçbirinde o lanet top önce panyaya çarpıp sonra çemberden sekip, Khryapa'nın eline düşmezdi ama oldu işte.Kısmet değilmiş demek ki o kupayı almak.
Benim gözümde bu takım şampiyon olmuştur,benim onların üstünde kalben desteklemekten başka da hiçbir hakkım yok,lakin bu takımın benim üstümde çok hakkı var.Daha önce hiçbir takım beni bu kadar mutlu etmedi,gurulandırmadı,başımın dimdik ayakta olmasını sağlamadı.
Benim bu takıma söyleyebileceğim tek şey var.
Sağolun Aslan Parçaları iyi ki varsınız ve iyi ki sizi izlemek bana nasip oldu hepinize tüm kalbimle teşekkür ederim