Ben su Uefa'dan elenmemizi cok istedim,Allah biliyor.Neden derseniz Uefa'yi alamadiktan sonra istersen yari final oyna en azindan bu gecis senesi icin lukstur.Bizim icin bu sene olmazsa olmazi lig sampiyonlugu.Galatasaray Semihlerle,Sabrilerle,Danylerle filan 4 yilda 3 sampiyonluk aldi,devreye giren diger dinamiklere deginmiyorum uzun hikaye.Yonetimleri beceriksiz kullanamadilar o kadar parayi ama nerden bakarsan bize 30-40 milyon Euro fark attilar katilim payindan gruplarda kazandiklari paradan vs.Bir de kac yillardir bilerek bizi psikolojik olarak yipratmak icin "Galatasaray'in sponsoru Fenerbahce",ya da "Temmuzlar onlarin Mayislar bizim olsun" diye sloganlar cikarttilar.Biz gidemedigimiz icin onlara aktarilan paralar cok zoruma gidiyor arkadas.O yuzden ne yapip ne edip sampiyon olmali SL on elemesine diger takimlari yollamaliyiz.Ha su an on elemeyi kim gecebilir Turk takimlari icinden orasi da onlarin sorunu olmali.O yuzden bu sene ne yapip ne edip kotu oyunlarla da olsa 1-0 larla da olsa lige cok iyi baslamali farki bastan acmaliyiz.Eger gecen sene Ersun Hoca olsaydi fark bastan acilsaydi ,Saray ziyaretleri,son yedi macta yedi galibiyet kirmizisiz sezon sacmaliklari yasanmayacakti.Galatasaray bu kadar kenetlenmeyecekti bile.Bir de bu isin hatir sikesi,Anadolu dayanismasi filan da devreye giriyor is uzadikca , yillardir Trabzon ve Bursa orneklerinde gordugumuz uzere.
O yuzden biz ne yapip edip puan farkini bastan aclmaliyiz ve de sadece ve sadece diger kupalara yedek kadroyu cikartip(Avrupa Ligi de dahil) su lig sampiyonlugunu almaliyiz.Boyle bir kadro farki ve sinerji olusmusken de bir de biz domine edelim su ligi 5 yilda 3 sampiyonluk en az olmak uzere.