Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 156146 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #165 : 23 Eylül 2015, 11:50:23 »
Ben su Uefa'dan elenmemizi cok istedim,Allah biliyor.Neden derseniz Uefa'yi alamadiktan sonra istersen yari final oyna en azindan bu gecis senesi icin lukstur.Bizim icin bu sene olmazsa olmazi lig sampiyonlugu.Galatasaray Semihlerle,Sabrilerle,Danylerle  filan 4 yilda 3 sampiyonluk aldi,devreye giren diger dinamiklere deginmiyorum uzun hikaye.Yonetimleri beceriksiz kullanamadilar o kadar parayi ama nerden bakarsan bize 30-40 milyon Euro fark attilar katilim payindan gruplarda kazandiklari paradan vs.Bir de kac yillardir bilerek bizi psikolojik olarak yipratmak icin "Galatasaray'in sponsoru Fenerbahce",ya da "Temmuzlar onlarin Mayislar bizim olsun" diye sloganlar cikarttilar.Biz gidemedigimiz icin onlara aktarilan paralar cok zoruma gidiyor arkadas.O yuzden ne yapip ne edip sampiyon olmali SL on elemesine diger takimlari yollamaliyiz.Ha su an on elemeyi kim gecebilir Turk takimlari icinden orasi da onlarin sorunu olmali.O yuzden bu sene ne yapip ne edip kotu oyunlarla da olsa 1-0 larla da olsa lige cok iyi baslamali farki bastan acmaliyiz.Eger gecen sene Ersun Hoca olsaydi fark bastan acilsaydi ,Saray ziyaretleri,son yedi macta yedi galibiyet kirmizisiz sezon sacmaliklari yasanmayacakti.Galatasaray  bu kadar kenetlenmeyecekti bile.Bir de bu isin hatir sikesi,Anadolu dayanismasi  filan  da devreye giriyor is uzadikca , yillardir Trabzon ve Bursa orneklerinde gordugumuz uzere.
O yuzden biz ne yapip edip puan farkini bastan aclmaliyiz ve de sadece ve sadece diger kupalara yedek kadroyu cikartip(Avrupa Ligi de dahil) su lig sampiyonlugunu almaliyiz.Boyle bir kadro farki ve sinerji olusmusken de bir de biz domine edelim su ligi 5 yilda 3 sampiyonluk en az olmak uzere.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Beşiktaş - Fenerbahçe - Lig 6. Hafta - 27.09.2015 (19:00)
« Yanıtla #166 : 23 Eylül 2015, 12:51:34 »
Celtic maçı daha önemli.Celtic maçını kazanacaksak bu maçı kaybetsek bile olur.Nihayetinde bu kadro Avrupa'da başarı için kuruldu.Beşiktaş maçının telafisi var ama Celtic maçında olası puan kaybının telefisi yok.Zaten bu yetersiz fizik gücü ile Beşiktaşla nasıl baş ederiz ayrı muamma.Bakalım Vitor Raul ve Alves'e yine torpil geçecek mi?
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 12:52:26 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #167 : 23 Eylül 2015, 16:40:29 »
Yenip puan farkını 6'ya çıkarmak varken adamları lider yapıp üstüne havaya sokmanın anlamı yok.
Beşiktaş ve gs ile nerde ne zaman oynarsak oynayalım önemli değil deme lüksüne sahip değiliz. Kafalarına vurup bu ligin ağası benim mesajını cümle aleme vermek lazım.
Beşiktaş maçı daha önemlidir benim için.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #168 : 23 Eylül 2015, 21:51:33 »
Benim bildiğim Fenerbahçe bu maçı kaybeder, bizim huyumuzdur Şenol Güneş'in önce bir tarafını kaldırırız, ikinci yarıda olmadık yerlerde ligi çevirip kendine getiririz.

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #169 : 23 Eylül 2015, 22:06:35 »
Benim bildiğim Fenerbahçe bu maçı kaybeder, bizim huyumuzdur Şenol Güneş'in önce bir tarafını kaldırırız, ikinci yarıda olmadık yerlerde ligi çevirip kendine getiririz.
Bu kafaya hayranım. Biz o bir tarafi kalkacak olan adami once 96 da sonra da 2011 yere soktuk. Vesveseye ve negatif enerjiye gerek yok. Eger böyle düşünüyorsan kendine saklasan daha iyi olur.  Zira bu tür düşünceler sirayet eder. Ümitsizliğe yol açar.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #170 : 24 Eylül 2015, 00:26:51 »
Takım molde maçında çok Zayıf olsa da bursa maçında daha diriydi takım 1 1 olduktan sonra bile bu maçta da ilk golü atan kaybetmez diye düşünüyorum dikkatli ve disiplinli oynamalıyız ilk golü atarsak defansları açık verebilir

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #171 : 24 Eylül 2015, 00:58:31 »
Celtic maçı daha önemli.Celtic maçını kazanacaksak bu maçı kaybetsek bile olur.Nihayetinde bu kadro Avrupa'da başarı için kuruldu.Beşiktaş maçının telafisi var ama Celtic maçında olası puan kaybının telefisi yok.Zaten bu yetersiz fizik gücü ile Beşiktaşla nasıl baş ederiz ayrı muamma.Bakalım Vitor Raul ve Alves'e yine torpil geçecek mi?
Bu takım Avrupa için kuruldu haklısın ama bence bu yıl geçiş yılı ve şampiyonluk bu yıl Avrupa'da ilerlemekten daha önemli çünkü seneye bizi şampiyonlar ligine götürür. Varsın bu yıl gruplarda elenelim ama şampiyon olup hem şampiyonluk primiyle hep ŞL katılım payıyla cebimizi dolduralım morallenelim 2011de sağlayacağımız ivmeyi tekrar sağlayalım sonra bizi kimse tutamaz doğru hamlelerle yıl sonunda takım iskeleti oturur ve bu bahsettiğim gelirler artı sponsorluklar vs derken birkaç flaş nokta transferlerle seneye de şampiyon oluruz şampiyonlar liginde de başarı sağlarız

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #172 : 24 Eylül 2015, 16:30:44 »
türkiye kupası dahil hiçbir kupa önemsiz değildir benim için

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #173 : 25 Eylül 2015, 16:15:14 »
Bu kafaya hayranım. Biz o bir tarafi kalkacak olan adami once 96 da sonra da 2011 yere soktuk. Vesveseye ve negatif enerjiye gerek yok. Eger böyle düşünüyorsan kendine saklasan daha iyi olur.  Zira bu tür düşünceler sirayet eder. Ümitsizliğe yol açar.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda yapılan basit bir yorumdaki negatif enerjiyle pozitif enerjiyle maç kazanılacağına inanılan kafaya da ben hayranım.

5 haftadır bizim ne oynadığımız ortada, adamların fizik gücü, saha avantajı, teknik heyet avantajı, motivasyon yüksekliği gibi faktörlerle kazanmaları kadar normal sonuç olamaz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #174 : 25 Eylül 2015, 21:39:39 »

Bence şampiyonluk daha önemli avrupa liginden bu sene, ama güvenemiyorum takıma molde maçından sonra. Berabere kalmak lazım en azından.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #175 : 25 Eylül 2015, 21:50:14 »

1993'te Uche'nin son dakika bazukasıyla noktayı koymuştuk.O günden beri derbilerin kralıyız açık ara.

Son dakikada :)
O maçta bütün goller ilk ve son dakikalarda olmuştu diye hatırlıyorum, 45 de bjk öne geçti, galiba ilker de 46 da 1-1 yapmıştı.

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
« Yanıtla #176 : 26 Eylül 2015, 09:12:21 »
Aklima klasik Besiktasli gaza gelinmesi ve Senol Gunesin 96 Fenerbahce ve 2-2lik Letonya facialari  geliyor.Ikiisinde de  beraberlik yetecekken eliyle hucum hucum isareti yaparak  kendini ve takimi gazlayarak amatorce kaybettirmesi  geliyor.O yuzden raad olun gencler.Ne  zaman bunlar farktan filan bahsederler sahada cevabini vermisizdir.Su mac tam Alexlik macti  aslnda .Bunlar deli dana gibi saldiracak mac baslar baslamaz arkada buyuk boslujlar birakacaklar.araya atilan iyi toplara ihtiyac var.Bence  Nani ve Markovicle yikariz bunlari.Besiktas ve Senol Gunes loserligi birlesir ins:)Hayirli bayramlar herkese bu arada
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 09:14:47 Gönderen: kanazawa1907 »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #177 : 27 Eylül 2015, 01:28:43 »
Aynı düşüncedeyim halen

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #178 : 27 Eylül 2015, 07:32:46 »
volkan
şener-alves-kjaer-hasan
ozan-topal-raul
markovic-nani
RVP

11 bu olacak sanırım.Alper'in form durumu ne acaba, yararlanmak lazım ondan.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #179 : 27 Eylül 2015, 18:15:56 »
volkan
şener-alves-kjaer-hasan
ozan-topal-raul
markovic-nani
RVP

11 bu olacak sanırım.Alper'in form durumu ne acaba, yararlanmak lazım ondan.

Hasan Ali'nin yerine Caner, Rvp'nin yerine de  Fernandao var.

Ben olsam Gökhan, Hasan Ali ve Rvp ile başlardım, inşallah hoca haklı çıkar ama kadro tercihi sıkıntılı.