Emin, 11-12 de gs nin kadrosu bizden daha iyiydi.35 lik ujfalusi savunmayı topluyordu. Semih de şimdiki gibi bitik değildi, bizdeki bekir - ve adını hatırlamak bile istemediğim sivastan gelen brezilyalıdan kat kat iyiydiler. Emre ve baytar da o sene hayatlarının oyununu oynadılar. selçuk-melo 20 ye yakın gol attı heralde. elmander çok yararlıydı ve muslera yı da unutmamak lazım.
ha aykutu kesinlikle savunmuyorum, bana göre kımıl futbol oynatan, anlamsız istatistiklere bakan, alex i harcayan çapsızın biriydi. benfica ya 3-1 yenilmesi skandaldrı resmen. 3-1 nedir abi ? adamlar 3-1 i yakaladıktan sonra neden hamle için beklersin. 4-1 olsun, 5-1 olsun ne farkeder ?
abi istersen birlikte burda birebir mukayese edelim kadroları, ama o sene bilica çok nadiren oynadı , yobo-bekir idi tandem.
FB volkan, gökhan, bekir, yobo, ziegler, baroni, emre, alex, stoch, topuz, sow (2. devre)
gs muslera, eboue, ujfalusi, semih, balta, selcuk, melo, elmander, çolak, baytar, necati(2. devre)
sen de belirtmişsin hayatının sezonunu oynadı diye baytar ve çolak, peki niye ? teknik direktör faktörü, normalde nasıl oyuncular ? tabi ki kalitesiz.
karma kadro yazıyorum abi, itirazın olan mevkiler varsa yaz, muslera, gökhan, ujfalusi, yobo, ziegler, selcuk, melo, alex, stoch, baytar, sow
onlar 4-4-2 biz 4-2-3-1 oynadığımız için elmander'i alex ile mukayese ettim. Bana göre bizim kadro kalite olarak gs'den geride değildi.