Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 156095 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
bir yabancı site var orda her maçtan sonra maçın oyuncusu seçiliyor.
sonuclara göre 12 lig maçımızda Nani 3, Diego 3, Topal 2, Souza 1, Hasan 1, Fernandao 1 kez maçın oyuncusu seçilmiş.

nani

- rizespor
- antalya
- bursaspor

diego

- eskişehir
- g.saray
- konya

topal

- kayseri
- mersin

souza

-kasımpaşa

hasan

- osmanlı

fernandao

-akhisar

bjk maçında maçın adamı gomez seçilmiş.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 01:08:28 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Hangi site bu ?

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
bir yabancı site var orda her maçtan sonra maçın oyuncusu seçiliyor.
sonuclara göre 12 lig maçımızda Nani 3, Diego 3, Topal 2, Souza 1, Hasan 1, Fernandao 1 kez maçın oyuncusu seçilmiş.

nani

- rizespor
- antalya
- bursaspor

diego

- eskişehir
- g.saray
- konya

topal

- kayseri
- mersin

souza

-kasımpaşa

hasan

- osmanlı

fernandao

-akhisar

bjk maçında maçın adamı gomez seçilmiş.

Hangi site olduğunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla maçlardaki istatistiklere (gol, asist, şut sayısı, kilit pas, pas yüzdesi, top kapma gibi her türlü istatistik...) göre bir puanlama sistemleri var ve ona göre maçın oyuncusu seçiyorlar. Yalnız yüksek oranda doğru sonucu verse de her zaman doğru sonucu vermeyebilir bu siteler. O yüzden maçları izleyip maçın oyuncusuna karar vermek daha doğru olur kanaatindeyim. (Yanlış anlaşılma olmasın siz öyle karar veriyorsunuz demedim. :) )
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
10 maçtır içerde dışarda yeniyoruz Mersin'i.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye

[/quote]
Hangi site olduğunu bilmiyorum ama anladığım kadarıyla maçlardaki istatistiklere (gol, asist, şut sayısı, kilit pas, pas yüzdesi, top kapma gibi her türlü istatistik...) göre bir puanlama sistemleri var ve ona göre maçın oyuncusu seçiyorlar. Yalnız yüksek oranda doğru sonucu verse de her zaman doğru sonucu vermeyebilir bu siteler. O yüzden maçları izleyip maçın oyuncusuna karar vermek daha doğru olur kanaatindeyim. (Yanlış anlaşılma olmasın siz öyle karar veriyorsunuz demedim. :) )

yo katılıyorum her zaman doğru olmayabilir , belli aksiyonları  hesaplıyorlar sonda bi raiting index'i çıkıyor ona göre seçiyorlar.
yüzde 80 her maçdan sonra düşündüğüm oyuncu çıkıyor , bazen farklar oluyor, siteye girmeden önce oynanan oyuna göre kendimce maçın oyuncusunu seçiyorum , sonra siteye bakıyorum doğru mu değil mi diye, zevkli oluyor.

mesela bu maç topal'ı seçmişler bence de maçın adamı topal.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 11:12:07 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Eleştirdiğimiz kadro ile çıktı Perreira.Fakat Topal ve Josef'in topla içeri daha çok kat etmesi ve rakibin Mersin olmasının etkisiyle iyi oyun sergilerdik.Nani,Diego ve Persie'nin hem skora katkı yapıp hem iyi oynamaları moral güzel oldu.Ozan Tufan'ın yine az süre alması beni üzdü.Umarım böylesine yetenekli bir genç bizde harcanmaz.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ozan Tufan'ı son 3-4 maçtır beğendim. İlk oynadığı zamanlar sanırım biraz beklentinin ve yüksek bonservisin altında ezildi. Aslında yeni 20 yaşına girmiş bir oyuncu için çok normal. Kendimi onun yerine koyunca daha iyi anlıyorum. :) Şimdi o ürkekliğini atmış gördüm.

Özellikle topu ayağından çabuk çıkarması ve sürpriz presle (zamanında Emre çok iyi yapardı.) top kapmaları sayesinde hızlı çıkabiliyoruz. Benim için tek sorun hocanın Ozan'ı Diego'nun yerinde düşünmesi. Mesela Topal(Souza) - Ozan - Diego üçlüsü hem takım için hem de Ozan için daha iyi bir üçlü.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 18:38:55 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Sezon başından beri en uzun süreli iyi oyunumuzu oynadığımız maç oldu.Özlemişiz gerçekten.
En önemli fark oyun hızımız artmış.Ayrıca her oyuncunun daha güçlendiği  , daha fit  ve formda olduğunu  gördüm.
Umarım bunu devamlı görürüz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe - Trabzonspor - Lig 13. Hafta - 30.11.2015 (20:00)
« Yanıtla #414 : 23 Kasım 2015, 09:52:40 »
Pazartesi akşamı... Uzun söze lüzum yok;

https://www.youtube.com/watch?v=T5V1iXNPqqk

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe - Trabzonspor - Lig 13. Hafta - 30.11.2015 (20:00)
« Yanıtla #415 : 23 Kasım 2015, 11:54:11 »
https://www.youtube.com/watch?v=2tQfS8XYSLc

umarım bu yılki en gollü galibiyetimizi alırız...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #416 : 23 Kasım 2015, 16:48:39 »
Yanılmıyorsam son 3 yıldır gol atamıyoruz bunlara kendi sahamızda. Bu sene artık seriyi sonlandırmanın vakti geldi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #417 : 23 Kasım 2015, 17:02:27 »
Okul Açık'ta olacağım kısmetse.Bunlara Kadıköy'de en son 1997'de yenilmiştik.O maça da gitmiştim.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #418 : 23 Kasım 2015, 18:41:44 »

Okul Açık'ta olacağım kısmetse.Bunlara Kadıköy'de en son 1997'de yenilmiştik.O maça da gitmiştim.

3-1 yenilmiştik, tolunay falan atmıştı diye hatırlıyorum. Üstü yeni kapanmış maraton tribününün migros tarafındaki açık kısmında, kale arkasının 3-4 sıra yanına mal gibi maraton parası verip izlemiştim :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #419 : 23 Kasım 2015, 18:42:31 »

Yanılmıyorsam son 3 yıldır gol atamıyoruz bunlara kendi sahamızda. Bu sene artık seriyi sonlandırmanın vakti geldi.

2 galiba, 2011 de topuzun golüyle kazanmıştık.