Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 428844 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
abi sözleşmesi 3 yıllıkdı , nba opsiyonunu kullandı gitti, sözleşmesi bitip gitmedi.
Hayali nba olabilir ama onu bu seviyelere getiren Obradovic'e bir vefa borcu vardı , Bjelica bugün Bjelica olduysa bunun en büyük nedeni koç.. Barca'ya gitse Pasqual sittin sene bu kadar özgürlük vermezdi ona.

88 doğumlu , bir sene daha oynayıp gitse ne olurdu ?
emin sözleşmesi 2+1 yıllıktı vefa borcunu da 1 final four la ödedi yanlış anlama keşke kalsaydı ama bizde aldığından 2. 5 milyon fazla teklif geldi ve gitti doğal olarak nba in basketbolcuların çoğunun hayali olması gibi bir durumda var zaten

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
emin sözleşmesi 2+1 yıllıktı vefa borcunu da 1 final four la ödedi yanlış anlama keşke kalsaydı ama bizde aldığından 2. 5 milyon fazla teklif geldi ve gitti doğal olarak nba in basketbolcuların çoğunun hayali olması gibi bir durumda var zaten

2+1 değil, 3 yıllıktı ama 3. senesinde nba çıkışı vardı , 1 milyon civarı buyout ödedi , sözleşmesi o şekil olsa niye para ödesinler ?
2.5 milyon fazla da değil, teklif 3 senelik 11.7 milyon dolar , vergiler düşüldüğünde yıllık 2.2 milyon dolar (2 milyon euro ediyor) gibi bir para ediyor, vesely'e yıllık 2.1 milyon veren bjelica'ya da aynısını verirdi.
bjelica kalmak isteseydi para sorun olmazdı bunu sen benden daha iyi biliyorsun.

vefa borcu öyle olmuyor , printezis'in yaptığı gibi oluyor, cska bu sene yıllık 2 milyon euro'dan üç senelik kontrat önerdi, 2 katı az paraya oly'de oynuyor şuan.

neyse benim bjelica konusunda düşüncem bu, nefret de etmiyorum, sevmiyorum da , saygı da duymuyorum kararına.

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferleri Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza için, 29 Temmuz Pazartesi günü sabah yapılacak olan sağlık kontrollerinden sonra, aynı gün saat 18:00’de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da imza töreni ve basın toplantısı düzenlenecek. Kulübümüz, Nemanja Bjelica ve Luka Zoric'le 3’er yıllığına, Linas Kleiza ile ise; 2 yıllığına anlaşmaya varmıştır.   İmza töreni ve basın toplantısı, tüm taraftarlarımıza açık gerçekleştirilecektir” denildi. Sitede ayrıca 3 yeni transferle ilgili şu bilgilere yer verildi.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 19:16:40 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
2+1 değil, 3 yıllıktı ama 3. senesinde nba çıkışı vardı , 1 milyon civarı buyout ödedi , sözleşmesi o şekil olsa niye para ödesinler ?
2.5 milyon fazla da değil, teklif 3 senelik 11.7 milyon dolar , vergiler düşüldüğünde yıllık 2.2 milyon dolar (2 milyon euro ediyor) gibi bir para ediyor, vesely'e yıllık 2.1 milyon veren bjelica'ya da aynısını verirdi.
bjelica kalmak isteseydi para sorun olmazdı bunu sen benden daha iyi biliyorsun.

vefa borcu öyle olmuyor , printezis'in yaptığı gibi oluyor, cska bu sene yıllık 2 milyon euro'dan üç senelik kontrat önerdi, 2 katı az paraya oly'de oynuyor şuan.

neyse benim bjelica konusunda düşüncem bu, nefret de etmiyorum, sevmiyorum da , saygı da duymuyorum kararına.

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferleri Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza için, 29 Temmuz Pazartesi günü sabah yapılacak olan sağlık kontrollerinden sonra, aynı gün saat 18:00’de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da imza töreni ve basın toplantısı düzenlenecek. Kulübümüz, Nemanja Bjelica ve Luka Zoric'le 3’er yıllığına, Linas Kleiza ile ise; 2 yıllığına anlaşmaya varmıştır.   İmza töreni ve basın toplantısı, tüm taraftarlarımıza açık gerçekleştirilecektir” denildi. Sitede ayrıca 3 yeni transferle ilgili şu bilgilere yer verildi.
printezisin durumuyla bunu kıyaslamamak lazım printezis zaten yunan bjelica türk değil ayrıca bjelica avrupada başka bir kulübe gitseydi senle aynı düşüncede olurdum ama nba farklı vallahi ben bu olayda bjelica dan çok önüne gelen avrupalıyı çekip koparan açgözlü nba gm lerine daha fazla sinirliyim

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Bunlarla bugüne kadar yaptığımız 11 maçın hepsini kazandık.
2008 yılında 122-66 kazanıp lig tarihinin en farklı galibiyetlerinden birine imza atmıştık.
21 üçlük isabeti sağladığımız o maçta NBA rekorunu egale etmiştik.
9 farklı oyuncumuz üçlük isabeti bulmuştu.
Attığımız 47 basketin 30'u asist üzerinden gelmişti.

Konya, 7'si lig, 4'ü hazırlık olmak üzre yaptığı son 11 maçın hepsini kaybetti ayrıca.

17.5 handikap var.

Çevrimdışı exex

• Üye
Rakip toplam sayısı 50 sayı altı mükemmel olur , 60 sayı civarı normal olur . Farklı rahat geçer maç heralde
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 18:53:27 Gönderen: exex »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
mükemmel başladık maça , datome yine 3 numara ama.
konya berbat takım kurmuş ama önemi yok , strausburg da konya ayarında takımdı, ne kadar fark atmak mümkünse o kadar atalım , böyle devam.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Şu an skor nedir? Teşekkürler

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
18-11 , udoh domine etti.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Antic nba'den 3 lük esnasında nasıl faul alınır mükemmel ögrenmiş , 2 dir uyguluyor, cok komik ama bizim icin iyi

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Melih sıçtı yine... 22-13

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Antic yeter be

Çevrimdışı exex

• Üye
Obradovic in takımı düzelecektir tamam ama bu kadar da kötü hücum edilmez yahu , yeter nedir bu saçmalık

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Antic ve Melih sayesinde fark 3'e indi.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Hele şükür Antic

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
Dixon Sloukas ikilisi ile oynadığımızda hücumda sıkıntı olmuyor, dixon cok iyi savunma yaptı az önce