emin sözleşmesi 2+1 yıllıktı vefa borcunu da 1 final four la ödedi yanlış anlama keşke kalsaydı ama bizde aldığından 2. 5 milyon fazla teklif geldi ve gitti doğal olarak nba in basketbolcuların çoğunun hayali olması gibi bir durumda var zaten
2+1 değil, 3 yıllıktı ama 3. senesinde nba çıkışı vardı , 1 milyon civarı buyout ödedi , sözleşmesi o şekil olsa niye para ödesinler ?
2.5 milyon fazla da değil, teklif 3 senelik 11.7 milyon dolar , vergiler düşüldüğünde yıllık 2.2 milyon dolar (2 milyon euro ediyor) gibi bir para ediyor, vesely'e yıllık 2.1 milyon veren bjelica'ya da aynısını verirdi.
bjelica kalmak isteseydi para sorun olmazdı bunu sen benden daha iyi biliyorsun.
vefa borcu öyle olmuyor , printezis'in yaptığı gibi oluyor, cska bu sene yıllık 2 milyon euro'dan üç senelik kontrat önerdi, 2 katı az paraya oly'de oynuyor şuan.
neyse benim bjelica konusunda düşüncem bu, nefret de etmiyorum, sevmiyorum da , saygı da duymuyorum kararına.
Fenerbahçe Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferleri Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza için, 29 Temmuz Pazartesi günü sabah yapılacak olan sağlık kontrollerinden sonra, aynı gün saat 18:00’de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da imza töreni ve basın toplantısı düzenlenecek.
Kulübümüz, Nemanja Bjelica ve Luka Zoric'le 3’er yıllığına, Linas Kleiza ile ise; 2 yıllığına anlaşmaya varmıştır. İmza töreni ve basın toplantısı, tüm taraftarlarımıza açık gerçekleştirilecektir” denildi. Sitede ayrıca 3 yeni transferle ilgili şu bilgilere yer verildi.