Önce özür dilerim.
Ben parçalar kelimesini lafın gelişi söyledim .Eziliriz anlamında Parçala Behçet anlamında veya belden aşagıya değil,Cinsellik anlamında değil..Yinede kusurabakmayın.Yanlız benim yanlışımı eleştiriken sen dahada ileri gitmişin .
Geçen seneye bakarak , daha iyi takım yapıldığını sıkça vurguladıkları için kafam karıştı tabiki zaman gerekecek ama kimse kusura bakmasın bu zaman herkes için geçerli ozaman.Karşıyaka bir çok oyuncu kaybetti ama bakıyorum yine taş gibi takım.Efes desen tek Branş olduğu için daha çok takıma eğiliyorlar.
Geçen sene ligde zorlandık Avrupadada 4 de girdik ama biz busene daha iyi olacagız parolasıyla çıkıldı.Bende onun için soruyorum sizce bu takımımız yeterlimi diye.
Vesely geçen sezondan daha iyi.Bogdanovic geçen seneye göre daha durgun.Geçen seneye göre savunmada daha iyiymişiz gibime geliyor ama bu seferde sanki hep kafa kafaya gidiyoruz.
Bjelica'nın gitmesine bende çok üzüldüm ve onun yerinide dolduramamışız.Peki onun ayarında Avrupada oyuncu yokmuydu?
Ben Hala Barışı hazmedemedim Hoca ne gördüde Semih'i yollayıp Barışta karar kıldı.
Ben kısalardan memnunum.Bir maçta 30 sayı atıp 3-4 maç yokları oynıyacağına böyle istikrarlı olsalar yeter.Dixon, Sloukas'ın yanına iyi bir Hickman'da gelince daha iyi oluruz.
barış konusunda sanıyorum herkes aynı düşünüyor , barış konusunda benden daha kötümseri olamaz , hiç sevmiyorum , beğenmiyorum.
ama semih'i biz göndermedik , semih'e teklif yapıldı , önce nba'e gideceğim dedi , vize almayı unutunca o olay da yattı, sonra eurobasket bitmesini bekledi , bitince de doğuş'a gitti , yani barış'ı semih'e tercih ettik diye birşey yok.
obradovic transfer olayını bir tv'de anlatmıştı , ömer-obra-maurizio ortaklı alıyorlar kararları , tabi ki koçun istediği oyuncular alınıyor o ayrı , ama olay bana göre şöyle olmuştur , koç "bana 4 numara için yerli oyuncu lazım" demiş , alabileceği en iyi yerli de barış olmuş , çünkü ersan ilyasova'yı alamıyorsun malum sebeplerden , e o olmuyorsa ondan sonra ne acı ki barış geliyor.
barış'ın en iyi ikinci 4 numara olması Obradoviç'in suçu değil, türk basketbolunun ayıbı.
bjelica konusuna gelirsek , kimse kusura bakmasın bjelica yüz üste bırakıp gitti , ben daha ağır şeyler yazardım ama forumun yüzde 90'ı seviyor bjelica'yı , saygısızlık etmek istemiyorum.
bjelica'nın yerini dolduracak sadece bir oyuncu var , o da printezis , onu da alamazdık zaten, cska yüksek kontrat vermiş bu sene gitmemiş, rus sitelerinde çıkmıştı haberi.
kurabileceğimiz en iyi kadroyu kurmadık, antiç ve barış hersek bence yanlış transferler , datome'yi aldıktan sonra derrick brown'a gerek yoktu zaten, sadece trey thompkins'i alabilirdik bence onu kaptırmamız kötü oldu, onun dışında çok savaşçı , savunması ile öne çıkan ve sloukas'ın yöneteceği bir takım olacağız, saha içi lideri sloukas olucak.