Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 400465 defa)

0 Üye ve 108 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Thompkins ve Brown iyi oyuncular ama daha kıyaslamak için erken...Antic'i aldıysa hoca vardır bir bildiği
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2015, 21:07:33 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ben hala 1-2 numarada eksik var gibi görüyorum, o da hickman la düzelir. Bjelica nın önemi, guardların yetersizliğinden dolayı artıyordu. Dixon, Sloukas ve hickman ile o açık da kapanır. Sloukas bugün spanoulis gibi oynadı bence.
Ben oldum olası asli görevinin dışındaki konularda çok iyi diye bir oyuncunun sevilmesine alışamadım. Defans oyuncusu alırız, çok gol atar diye överiz. 4 numaramız var, oyun kuruyor diye seviniyoruz. Önce herkes kendi işini yapsın.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
bence başa baş maçı kazanmamız çok iyi oldu. Sloukas belki de bize ilk maçını kazandırdı :) Genel olarak memnunum takımdan, bu Vesely bir harika dostum! Vesely kenarda dinlenirken Ömer Faruk diye bir çocuk girdi gayet de iyi süre aldı karşısında Semih falan vardı bir düşünün yahu :)

Bogdanovic tam kıvamda değil, Melih ve Barış yoklar, Datome çalışıyor çabalıyor, Kalinic genelde olumlu katkı veriyor. Daha takımın oturmasına var, bence çok daha iyi olucaz.

Son olarak Sloukas adamın dibidir.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
uzun rotasyonunun dar olduğunu düşünmüyorum geçen yılda 5 kişi vardı bu yılda 5 kişi var ama udohun yokluğu antiçin sakat sakat oynaması ve obradoviçin datomeyi daha çok 3 te kullanması sıkıntı yaratıyor antiç sakat olduğu için yıpranmasın diye 5 te kullanılmıyor olabilir yoksa udoh yokken datome vesely başlayıp antiçi yedek 5 olarak kullanabiliriz udoh da bir an önce iyileşir inşallah bir de geçen yıl ki takımın oyunuyla bu takımı kıyaslarken geçen sene top 16 ve final 8 teki oyunu baz alırsanız bu takıma haksızlık yapmış olursunuz geçen yıl bu dönemde takımın oynadığı oyunu düşünüp ona göre kıyaslama yapılırsa çok daha doğru olur içinizde bir nebze rahatlar

Çevrimdışı franz392

• Üye
Thompkins ve Brown iyi oyuncular ama daha kıyaslamak için erken...Antic'i aldıysa hoca vardır bir bildiği

elbette vardır. zaten stil olarak antic çok farklı ama yaş ve fizik olarak  o isimlere geride tabi ki. geçen sene olsaydı az oynardı ama real madrid maçında boğuşurdu, takımı ateşleyebilirdi mesela.

Çevrimdışı franz392

• Üye
sloukas ve vesely çok iyi oynadı bugün. ne olursa olsun zor bir deplasmandı, atlatmış olduk. melih durgunlaştı bu aralar biraz.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2015, 21:16:52 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Berlin'de kesin değerlendirmeyi yaparız takım için...Cem kardeşim uçak biletini almış, benim otelim hazır..Elinizi çabuk tutun ona göre

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
elbette vardır. zaten stil olarak antic çok farklı ama yaş ve fizik olarak  o isimlere geride tabi ki. geçen sene olsaydı az oynardı ama real madrid maçında boğuşurdu, takımı ateşleyebilirdi mesela.

Bu sene ateşler olur biter...

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Sloukas bütün atışlarda %100'le oynamış maşallah.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2015, 21:12:50 Gönderen: ObiCanKimobi »

Çevrimdışı franz392

• Üye
sloukas'ın oyunu ve üçlükte sonra hırslanması hoşuma gitti. emir'e de iyi oldu.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Takım iki maçtır kötü oynuyor gibi gözüküyor yediğimiz sayılar 67 ve 65.. Sanırım bu sene böyle:)) hücumda oyuncuların birbirini tanımaması yüzünden akıcı olmuyor zamanla düzelecektir

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Sloukas bütün atışlarda %100'le oynamış maşallah.

Aynen. Bir de serbest atışlarda çok daha iyi bir takımımız var bu sene :) Geçen sene büyük sıkıntı oluyordu ciddi rakiplere karşı, Datome de Sloukas da 4/4 serbest atış atmış :)

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
Daçka da marko sakat mı yoksa başka bir problem mi var sassari maçında da yoktu dikkatimi çekti

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Takım iki maçtır kötü oynuyor gibi gözüküyor yediğimiz sayılar 67 ve 65.. Sanırım bu sene böyle:)) hücumda oyuncuların birbirini tanımaması yüzünden akıcı olmuyor zamanla düzelecektir

iki farklı stilde pg ile oynuyoruz onun da etkisi var..

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi

parçalar sözünü nasıl yakıştırıyorsunuz bizim takıma allah aşkına , yener mi diye sormak çok mu zor ?
evet efes parçalar , ksk içimizden geçer , real madrid de domaltır.

bu mu yani ? bu takıma azacık saygı gösterin , daha ekimdeyiz.

Önce özür dilerim.
Ben parçalar kelimesini lafın gelişi söyledim .Eziliriz anlamında Parçala Behçet anlamında veya belden aşagıya değil,Cinsellik anlamında değil..Yinede kusurabakmayın.Yanlız benim yanlışımı eleştiriken sen dahada ileri gitmişin .

Geçen seneye bakarak , daha iyi takım yapıldığını sıkça vurguladıkları için kafam karıştı tabiki zaman gerekecek ama kimse kusura bakmasın bu zaman herkes için geçerli ozaman.Karşıyaka bir çok oyuncu kaybetti ama bakıyorum yine taş gibi takım.Efes desen tek Branş olduğu için daha çok takıma eğiliyorlar.
Geçen sene ligde zorlandık Avrupadada 4 de girdik ama biz busene daha iyi olacagız parolasıyla çıkıldı.Bende onun için soruyorum sizce bu takımımız yeterlimi diye.
Vesely geçen sezondan daha iyi.Bogdanovic geçen seneye göre daha durgun.Geçen seneye göre savunmada daha iyiymişiz gibime geliyor ama bu seferde sanki hep kafa kafaya gidiyoruz.
Bjelica'nın gitmesine bende çok üzüldüm ve onun yerinide dolduramamışız.Peki onun ayarında Avrupada oyuncu yokmuydu?
Ben Hala Barışı hazmedemedim Hoca ne gördüde Semih'i yollayıp Barışta karar kıldı.
Ben kısalardan memnunum.Bir maçta 30 sayı atıp 3-4 maç yokları oynıyacağına böyle istikrarlı olsalar yeter.Dixon, Sloukas'ın yanına iyi bir  Hickman'da gelince daha iyi oluruz.