Abi ya bizimle tassak geciyorsun
Ya ciddi ciddi basketbolu bilmiyorsun
Vallaha ben seni çözemedim . İzlemedigin maç için nasıl yorum yapabiliyorsun onu da merak ediyorum..
Efesin amk. Parçalamak nedir efes kimdir ne yapmış bu seneki bizi parcalayacak. Haa yenenilir bizi spor bu gayet doğal..
Ayrıca şu Barış Semih kıyası da.ciddi sıktı. Barış vasat oyuncu işte bi katkisi da çok olmaz. Zaten ona göre de para verildi.
Onun 2 3 kati para alan ama yine vasat katkilar veren turk oyunculari ozleyenler bu sene bol bol Darüşşafaka takımını izleyebilirler.
Temcit pilavı gibi şu mevzunun konusulmasindan bi üye olarak ben sıkıldım..
Sizler buranın eskilerisiniz,Sizin duruşunuz,Burdaki insanların yaklaşımları,benim Amotor şubeleri sevmem,tabiki sıkıntılarımdan dolayı kafamı dağıtacak konulara yönelebilmek Ve burdaki beraberlik benide çeken etkenlerdi.8-9 ay gibi aranızdayım.
''Abi ya bizimle tassak geciyorsun'' Benim kimseyle bir şey .... geçmeme ne gerek var,Ne ihtiyacım var, ned Egom nede terbiyem müsade eder.
''Ya ciddi ciddi basketbolu bilmiyorsun'' Ben buraya sadece basketbolu bilenler gelsin kuralını bilmiyordum.Doğduğumdan buyana Futbolla ve Fenerbahçe'yle gözümü açtığım doğrudur.70 senesinden beri ilgileniyorum.Basketbol veya Veleybol yaygınlaştığından buyana seviyorum ve izliyorum.Ama Basketbolla ilgili konuşabilmek için ders alacağımı bilmiyordum.Kurs açtıysanız bende gelebilirim.Burda genelde fikir alış verişi yapılıyor bizde Literatür'ümüze birşeyler katmaya çalışıyoruz.Ayrıca basketbolu bilmiyen biri olduğunu görüyorsan tecrübenle ışık tutsan bir şey kaybedermisin.Ögretmek ve Öğretmenlik Kutsaldır..Bir insan hangi konuda cahil bile olsa sen cahilsin demek yerine kendimden birşeyler öğretmeye çalışırdım.''Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp''
''İzlemedigin maç için nasıl yorum yapabiliyorsun'' İnternet üzerindende olsa,tekrar tekrar verilen bantlardanda olsa izliyorum,.Böyle bir kanıya nasıl vardın bilemiyorum.
''Efesin amk. Parçalamak nedir efes kimdir ne yapmış '' İlk cümleyi kayde bile almıyorum.Ben küfürde sevmem söyleyenide sevmem.İkinci Cümleye yani Parçalama konusuna gelince ben özür diledim,Hangi mantıkta yazdığımıda söyledim.Okumuş olsaydın cevabını ve özrümü almış olurdun.
Semih konusunda bir kaç kez yazdığımı biliyorum ,Hazmedemediğim için.Yoksa Semihe karşı bir duygu,minnetim olduğu için değil.Ama bu konudada sagolsun kardeşlerim bana tepki göstermeden cevap veriyorlar ve benide tatmin etti.Ama bir çok örnek arasında bir örnek daha var Veleybolda nezaman kötü sonuç alsak Naz konuşuluyordu.Kimse veya sen bu tepkiye neden göstermedin.Besim Kardeşim en çok uyuz olduğu kişi ama herzaman tepkisiz ve mantıklı eleştirilerini sundu.
Aslında bir şey yazıp yazmamayı çok düşündüm.Forum insanlarına karşı kırıcı veya bıktırıcı olduysam tekrar özür dilerim.Ama sanırım sizleri eskiden olduğu gibi uzaktan izlemek daha mantıklı.Ha bu arada aslında her yorumun altında Begen-Begenme veya yorum gibi bir şeyler olsa belkide bir çok kişinin yazı yazmasınada gerek kalmazdı.Oda beni memnun ediyordu sonuçta.