Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 401096 defa)

0 Üye ve 192 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
kusura bakmayın araya giriyorum, kirilenko 4 numara oynuyordu, khryapa 3.
teo, siskauskas, khryapa, ak47, krstiç genelde bu ilk beş oluyordu.
benim bu zamana kadar izlediğim en iyi beş buydu.
sen daha iyi takip etmişsindir o takımı doğrudur dediğin

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İbrahim Kutluay değerli bi fenerbahçelidir.
Bu seneki dacka hamlelerinden dolayı kendisini çok tebrik ediyorum
Allah razı olsun diyorum.
Şükranlarimi sunuyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Elinize saglık.Biz böyle her maçta zorlanacakmıyız?Efes bizi parçalar gibime geliyor.

Abi ya bizimle tassak geciyorsun
Ya ciddi ciddi basketbolu bilmiyorsun
Vallaha ben seni çözemedim . İzlemedigin maç için nasıl yorum yapabiliyorsun onu da merak ediyorum..
Efesin amk. Parçalamak nedir efes kimdir ne yapmış bu seneki bizi parcalayacak. Haa yenenilir bizi spor bu gayet doğal..

Ayrıca şu Barış Semih kıyası da.ciddi sıktı.  Barış vasat oyuncu işte bi katkisi da çok olmaz.  Zaten ona göre de para verildi.
Onun 2 3 kati para alan ama yine vasat katkilar veren turk oyunculari ozleyenler bu sene bol bol Darüşşafaka takımını izleyebilirler.
Temcit pilavı gibi şu mevzunun konusulmasindan bi üye olarak ben sıkıldım..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Baris a takilacahiniza 17 yaşında çocuk oynuyoe biraz ona destek olun

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Sali cuma pazar
6 gunde toplam 3 maç.  Son 2 tanesi zorlu maç.
25 saat süren amerika yolculuğu sonrası 3 maçı kayıpsız atlatmak güzel.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bi aksilik olmazsa bu maça gideriz

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Güzel galibiyet oldu. Emeği geçenlere teşekkürler. :)

Datome 3 numara oynayınca birtakım zaaflar meydana geliyor ve koç da bunu görüyor bence. Bayern maçı ve bu maçta son çeyrek onu 4 numaraya çekip Vesely ile beraber oynattı. Hickman dönene kadar mecburen zaman zaman 3 numara oynatıp, kritik dakikalarda 4 numaraya çekecek sanırım.

Bu sene Bogdanovic'ten en çok beklediğimiz şey kısa skorerliği... Bunu şimdiye kadar gösteremedi ama Top 16'ya kadar bekleme taraftarıyım ben.

Bu arada Sloukas'a nazar değmesin. Obradovic'in elinde çok özel bir oyuncu olacak. Gelişimini merakla bekliyorum. :)

Daçka yıllık 1.5 milyon dolar verdiği Oğuz Savaş'ı oynatmıyor bile. En çok Oğuz'dan kurtulduğumuza seviniyorum. :D

« Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 01:09:55 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
...

bjelica konusuna gelirsek , kimse kusura bakmasın bjelica yüz üste bırakıp gitti , ben daha ağır şeyler yazardım ama forumun yüzde 90'ı seviyor bjelica'yı , saygısızlık etmek istemiyorum.

...

Emin, bu düşünceni gençliğine başlıyorum. Neden yüzüstü bırakıp gitti ? 2 yıllık anlaşması vardı, bu süre içinde elinden gelenin en iyisini hemde sporcu ahlakıyla yaptı, kendisine teşekkür ederiz. Geleceği için hareket etti ve nba e gitti. ben bundan doğal birşey görmüyorum.

Bana bugün senede 250-300 bin dolardan 4 yıllık kontrat versin trabzon halkla ilişkiler vs sorumlusu diye, yarın gider başlarım :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
6 sayı gerideyken yaptığımız 12-0'lık seri, ribaunt üstünlüğü ve Kostas'ın kusursuz performansı hayat verdi.
Maça 5 başlayıp 15 dakikada hiç kaçırmadan 11 sayı üreten Serhat'ı 2. devre oynatmayan Mahmuti'ye de teşekkürler.
Salondaydık, maçın hiç kopmaması ve yerimizin iyi olmasının da etkisiyle çok keyif aldım maçtan.

Dixon
Kostas
Bogdan
Datome
Vesely

Bu 5'i çok az kullanıyoruz.Biraz kısa ve savunma yönü düşük kaçar ama hücumda dağıtır rakibi.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 10:25:05 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Özcan hocam, Dixon konusunda size katılmıyorum maalesef. Uzun süre sahada kalınca boyundan büyük işlere kalkışıyor. Fakat bu durum sezon başı itibariyle normal karşılanabilir. Ne de olsa geçen sezonu şampiyon bitirmiş bir ekibin en revaçta ismiydi.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Sezon başlangıçları her zaman zordur. 3-5 maç ile takımı göklere çıkarmamak gerektiği gibi, yerin dibine de sokmamak lazım. Önemli olan bu maçları en az kayıpla geçmek. Şu ana kadar Udoh'un sakatlığını saymazsak çok güzel kazançla gidiyoruz. İnşallah Udoh'da en kısa sürede sağlıklı olarak döner.

Daçka maçında da zaman zaman zorlandık ama kazanmasını yine bildik. Bu çok önemli. Emeği geçenlere teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Dixon konusuna açıklık getirmek lazım...

Dixon ı herkes GOU gibi driplinkle içeri girip bitiren olduğu yerden sıçrayıp şut atan oyuncu sanıyor..

Dixon u iyi kullanmak için sert perdelemeler yapmanız şart.Dün akşam Dixon uzun manasında Ömer FARUK ile beraber oynamış uzun süre ki Ömer malesef bunu beceremiyor. Palacios ile neler yaptıkları ortada. Yani Udoh gelince İzleyin Dixon u
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
aynen..dixon ın rahat etmesi icin mesafe bulması lazım..gerek penetre etme imkanı, gerekse bos 3 luk icin...

o yuzden nizamı olarak sert  perde koyan oyuncu lazım...

murat'a katılıyorum udoh bunun icin onemli..

esasında antic ve barıs hersek'ın yapması gereken bu..

barıs en cok bu noktada fayda saglamalı bize bence...

antic'te o cussesini bir zahmet kullansın...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Emin, bu düşünceni gençliğine başlıyorum. Neden yüzüstü bırakıp gitti ? 2 yıllık anlaşması vardı, bu süre içinde elinden gelenin en iyisini hemde sporcu ahlakıyla yaptı, kendisine teşekkür ederiz. Geleceği için hareket etti ve nba e gitti. ben bundan doğal birşey görmüyorum.

Bana bugün senede 250-300 bin dolardan 4 yıllık kontrat versin trabzon halkla ilişkiler vs sorumlusu diye, yarın gider başlarım :)

abi sözleşmesi 3 yıllıkdı , nba opsiyonunu kullandı gitti, sözleşmesi bitip gitmedi.
Hayali nba olabilir ama onu bu seviyelere getiren Obradovic'e bir vefa borcu vardı , Bjelica bugün Bjelica olduysa bunun en büyük nedeni koç.. Barca'ya gitse Pasqual sittin sene bu kadar özgürlük vermezdi ona.

88 doğumlu , bir sene daha oynayıp gitse ne olurdu ?

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Abi ya bizimle tassak geciyorsun
Ya ciddi ciddi basketbolu bilmiyorsun
Vallaha ben seni çözemedim . İzlemedigin maç için nasıl yorum yapabiliyorsun onu da merak ediyorum..
Efesin amk. Parçalamak nedir efes kimdir ne yapmış bu seneki bizi parcalayacak. Haa yenenilir bizi spor bu gayet doğal..

Ayrıca şu Barış Semih kıyası da.ciddi sıktı.  Barış vasat oyuncu işte bi katkisi da çok olmaz.  Zaten ona göre de para verildi.
Onun 2 3 kati para alan ama yine vasat katkilar veren turk oyunculari ozleyenler bu sene bol bol Darüşşafaka takımını izleyebilirler.
Temcit pilavı gibi şu mevzunun konusulmasindan bi üye olarak ben sıkıldım..

Sizler buranın eskilerisiniz,Sizin duruşunuz,Burdaki insanların yaklaşımları,benim Amotor şubeleri sevmem,tabiki sıkıntılarımdan dolayı kafamı dağıtacak konulara yönelebilmek Ve burdaki beraberlik benide çeken etkenlerdi.8-9 ay gibi aranızdayım.

''Abi ya bizimle tassak geciyorsun'' Benim kimseyle bir şey .... geçmeme ne gerek var,Ne ihtiyacım var, ned Egom nede terbiyem müsade eder.

''Ya ciddi ciddi basketbolu bilmiyorsun'' Ben buraya sadece basketbolu bilenler gelsin kuralını bilmiyordum.Doğduğumdan buyana Futbolla ve Fenerbahçe'yle gözümü açtığım doğrudur.70 senesinden beri ilgileniyorum.Basketbol veya Veleybol yaygınlaştığından buyana seviyorum ve izliyorum.Ama Basketbolla ilgili konuşabilmek için ders alacağımı bilmiyordum.Kurs açtıysanız bende gelebilirim.Burda genelde fikir alış verişi yapılıyor bizde Literatür'ümüze birşeyler katmaya çalışıyoruz.Ayrıca basketbolu bilmiyen biri olduğunu görüyorsan tecrübenle ışık tutsan bir şey kaybedermisin.Ögretmek ve Öğretmenlik Kutsaldır..Bir insan hangi konuda cahil bile olsa sen cahilsin demek yerine kendimden birşeyler öğretmeye çalışırdım.''Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp''

''İzlemedigin maç için nasıl yorum yapabiliyorsun'' İnternet üzerindende olsa,tekrar tekrar verilen bantlardanda olsa izliyorum,.Böyle bir kanıya nasıl vardın bilemiyorum.

''Efesin amk. Parçalamak nedir efes kimdir ne yapmış '' İlk cümleyi kayde bile almıyorum.Ben küfürde sevmem söyleyenide sevmem.İkinci Cümleye yani Parçalama konusuna gelince ben özür diledim,Hangi mantıkta yazdığımıda söyledim.Okumuş olsaydın cevabını ve özrümü almış olurdun.

Semih konusunda bir kaç kez yazdığımı biliyorum ,Hazmedemediğim için.Yoksa Semihe karşı bir duygu,minnetim olduğu için değil.Ama bu konudada sagolsun kardeşlerim bana tepki göstermeden cevap veriyorlar ve benide tatmin etti.Ama bir çok örnek arasında bir örnek daha var Veleybolda nezaman kötü sonuç alsak Naz konuşuluyordu.Kimse veya sen bu tepkiye neden göstermedin.Besim Kardeşim en çok uyuz olduğu kişi ama herzaman tepkisiz ve mantıklı eleştirilerini sundu.

Aslında bir şey yazıp yazmamayı çok düşündüm.Forum insanlarına karşı kırıcı veya bıktırıcı olduysam tekrar özür dilerim.Ama sanırım sizleri eskiden olduğu gibi uzaktan izlemek daha mantıklı.Ha bu arada aslında her yorumun altında Begen-Begenme veya yorum gibi bir şeyler olsa belkide bir çok kişinin yazı yazmasınada gerek kalmazdı.Oda beni memnun ediyordu sonuçta.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 17:45:18 Gönderen: ahadeli »