İnanılmaz keyif aldığım bir maç oldu. Dixon'ın boşluğa attığı pas(asdhbjsada) dışında çok da gözüme çarpan bir şey olmadı aslında. Elbette vardı ufak tefek hatalar ama kenarda Obradovic var, sıkıntı yok.
Sloukas... Bu adam gerçekten inanılmaz fark yaratıyor oyunda. Giriyor çıkıyor bir şeyler yapıyor anında oyunu bize çeviriyor. İzlemesi en zevkli oyunculardan birisi kesinlikle.
Bogdanovic'in kendine gelmesine çok sevindim. Bizi geçtim, kendisi için düzelmeliydi artık. Böyle devam eder umarım.
Bobby Dixon, gerçekten çok büyük oyuncu. Kendisi ne kadar küçükse, oyunu da yüreği de bir o kadar büyük. McCollum'u mal ettiği anlarda keyiften ne yapacağımı falan şaşırdım hahah.
Tribünlerde de "Gerizekalı, salak" dışında herhangi kötü bir tezahüratın olmaması iyi oldu. Ama ne hikmetse gerizekalıya bile anons verdirtti hakemler. Abdi İpekçi'deki o karaktersizlerin yapacakları pisliklerde nasıl karar vereceklerini de merak ediyorum, hadi bakalım.
Pazar günü ne olursa olsun kazanıp seriyi 3-0 ile bitireceğiz.
*Ha bir de; ısınırken Eurocup şampiyonluğu t-shirtlerini giyen pek sevgili Odeabank oyuncularının maçın sonunda eline vermek de ayrı bir güzel oldu. Euroleague seviyesinde oynadığımız an sıfırlar. Hadlerini bilmeleri gerekiyordu. Bildirdik. Melih'in de söylediği gibi; "İyi ki Fenerbahçeliyim. Isınmaya çıktığımda bir kez daha anladım. Siz ne demek istediğimi anladınız."
Büyüksün kaptan.