Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446410 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2130 : 28 Mayıs 2016, 18:05:08 »
kendi evlerinde oynuyoruz kendi evlerinde güçlü gibi bir olayı anlamıyorum hayır ne yapacaklar sahaya girip kendilerimi oynayacaklar harbi den soruyorum 12 bin kişi bagırıp hönkürmekten başka ne yapabilecekler ellerinden geleni ardına koymasınlar bi zahmet kaos mu yaparlar gotikmi yaparlar bilemem ama bildiğim bir şey var oyuncularımız onları tınlamadan oyununu oynasın her türlü gömeriz illaki  hakem hakem diye agladıklarından hakemlerin yanlı kararları cıkacaktır ama büyük takım demek o zorlukları yenersen büyüksün demek kaosmuş hakemmiş kendi evleriymiş geçiniz

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2131 : 28 Mayıs 2016, 18:16:42 »
Kısalarımız bu kadar formdayken, pota altında onlarda bir tek Lasme'ye karşılık bizde Vesely, Udoh ve Antiç varken yenemezsek en kibar deyimle bonkörlük olur  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2132 : 28 Mayıs 2016, 18:32:22 »
41-41'den sonra 37-9'luk muazzam seri ile boğduk.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2133 : 28 Mayıs 2016, 18:47:48 »
Geçen sene play-offta İpekçi'de, benim de salondan takip ettiğim maçta Young 43 , Sinan 42, Erceg 39, Carter 38 dakika sahada kalmıştı ve uzatmada 70-69 yenip seriyi 1-1 yapmışlardı.9.5 handikaplı maçtı ve bugünküden çok daha favoriydik.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2134 : 28 Mayıs 2016, 19:00:31 »
Geçen sene play-offta İpekçi'de, benim de salondan takip ettiğim maçta Young 43 , Sinan 42, Erceg 39, Carter 38 dakika sahada kalmıştı ve uzatmada 70-69 yenip seriyi 1-1 yapmışlardı.9.5 handikaplı maçtı ve bugünküden çok daha favoriydik.
Abi geçen seneden form ve oyuncu kalitesi olarak hem daha iyi, hem daha disiplinli ve daha tecrübeliyiz. Açıkçası sürpriz beklemiyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2135 : 28 Mayıs 2016, 19:02:26 »
Geçen sene bence favori değildim..çünkü takım belki kağıt ustunde iyiydi ama çok dengrsizdi..kağıt helva gibiydi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #2136 : 28 Mayıs 2016, 19:08:49 »
Hakan abi 109'un akımına kendini kaptırdı. İyi bağırdı :) İyi tribüncü olur senden abi :))
Maça geç girdim, maçtan sonra da hemen gitmem gerekti. Keşke daha geniş bir zamanda görüşebilseydik abi, ayağına ve sesine sağlık :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2137 : 28 Mayıs 2016, 21:27:40 »
Antic yerine kalinic olsa daha iyi olabilir. Antic seyircinin konsantre olacağı bir isim olacak. Lasme olsada olmasada vesely, udoh, kalinic ile pota altını idare ederiz. Ayon, reyes ile bile 2,5 uzunla sorun olmamıştı.

Young, carter fizik olarak güçlü isimlerdi, bu seneki davis, schilb, mccollum o seviyede değiller fiziksel olarak.

Bence geriden 6-7 sayılık seri yakalayarak gelmeleri gibi bir senaryo bizim için iyi olmaz, seyirciyi iyice uyandıracak şeyler bunlar. İlk iki maçtaki gibi, 3-5 farkla devre arasına girersek 3. Çeyrekte bitirebiliriz işi. O anlarda çift haneli fark yakalarsak seyircide maçı bırakır. Ne kadar umutlu da olsalar, hepsi pamuk ipliğine bağlı umutlarının.

Geçen seneki durum ile bu sene arasında dağlar kadar fark var. Takım sezon başındaymış gibi oynuyor, istekli, güvenli.

Geçen maç bogdanovic döndü, bu maçda datome dönerse yapacak birşeyleri kalmaz.

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
« Yanıtla #2138 : 28 Mayıs 2016, 22:35:29 »
Hakan abi ile maç izlemek çok özel bir anı oldu bizim için. Yol yorgunluğu haliyle böyle ise, diğer türlü nasıl enerjik olurdu düşünemiyorum :D
Salondaki agresyon seviyesine katkıları büyüktü.
Ortamımızı da sevdi herhalde ,saha içine inme opsiyonunu yoklamayı boşverdi. Salonun üst katı ile alt katı arasındaki büyük ambians farkını da yaşamış oldu. Pankart asmaya yardımcı olurken Ömer Onan ile resim çektirme fırsatı da yakaladı. Birkaç video da kendisini de arşive katmış oldum , salon genelinin uyuşuk ortamına kıyasla çaba gösteren bir avuç kitlenin halini yerinde gördü. Umarım gene bir organizasyon ayarlarız :)

https://youtu.be/8MiZZQJ4stE
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 22:36:11 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2139 : 29 Mayıs 2016, 02:19:47 »
obradovic abdi ipekçide bu sefer galibiyet alacak ben inanıyorum
birkaç arkadaş biletimizi aldık salonda olucaz
biletlere ilgi fazla olmamış. bizim gibi çok sayıda fb li seyirci olacak salonda bence
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #2140 : 29 Mayıs 2016, 02:58:39 »
Abdi ipekçi'deki maçlarda devre aralarına başa baş giriyoruz, genellikle son periyot belirleyici oluyor, hem 2-0 geride olmanın verdiği baskı hemde takımın yaşlı olması sebebiyle bu sefer son periyodun galatasaray alehine olacağını düşünüyorum.Zaten arenada iki maçta da son periyor yürüyecek halleri kalmadı, umarım Abdi İpekçi serisi bugün son bulacak

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2141 : 29 Mayıs 2016, 05:14:23 »
Seri uzadıkça gs daha da yorulacagindan bu yaşlı ve dar rotasyonla, esasinda her maç performansları daha da geri gidecek..ev sahibi olmaları bakalım yetecek mi....ben sanmıyorum..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2142 : 29 Mayıs 2016, 10:11:57 »
Ozellikle 2. macta mac sonunda yuzlerine baktiniz mi? bence kafalarinda bu seri bitmis .... Zaten kaybetmisler ...

Ama sonucta rezil olmamak icin son bir direnc gosteriyorlar... ve en azindan evlerinde bir galibiyet almaya calisacaklar ...

Bu nedenle ilk iki macta yaptigimiz gibi basta dengeli baslamamiz ve 3. ceyrekte farki iki basamakli sayilara cikarirmamiz lazim ... ve bu skoru bir iki dakika cift hanelerde tutarsak cozulecektir GS...

Sonucta tur umutlari yok. Tum umutlari en azindan bir galibiyetle bitirip facayi cok bozmamak ... Bir yandan da tatil planlari baslamistir... Lasme zaten son bir mac daha oynayayim sonra dinlenirim havasinda olacak sakatliktan oturu ....

Butun mesele oyuna sokmamak onlari ve taraftari .... Ve daha onemlisi hakemler ne yaparsa yapsin bizim direncimizi kiramamali ...

Bu seri 3-0 biter ... THE END... ve sonra basketteki tek ve gercek ezeli rakibimiz EFES ile seri baslar .....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2143 : 29 Mayıs 2016, 11:02:53 »
Maç 17deymis :) ben diğer maçlar gibi 7 ya da 8 de bekliyordum.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2144 : 29 Mayıs 2016, 12:56:54 »
Kalinic oynarsa savunma da bir basamak daha atlıyoruz antic oynarsa hücumda daha rahat alan açabiliyoruz deplasman olduğunu düşünürsek bence kalinice daha çok ihtiyaç var ama koç antici oynatacak büyük ihtimal