Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446442 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2100 : 27 Mayıs 2016, 21:34:57 »
Beyler kapatin.  Genc Turkler girdi her iki takimda da.  Les gibi oyun kalitesi var.
Basket oldumu o sürede :)

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2101 : 27 Mayıs 2016, 21:47:41 »
İlk maçta demiştim bunlara temizinden 25-30 sayı fark koyup postalamak lazım diye, bu maça kısmet oldu :D
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2016, 21:48:08 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #2102 : 27 Mayıs 2016, 22:02:39 »
Yanlış anlaşılmasın ama neden bu kadar ciddiye alındı ki bu seri orantısız bir güç farkı var galatasarayı kutluyorum mücadelelerinden dolayı, kısıtlı kadrosuyla yapabilecegi bu kadar. Abdi ipekçideki maçta en fazla 4. çeyreğin başına kadar direnirler ondan sonrası serinin bitişi.ben pek ev sahibi avantajı olduguna inanmıyorum eşit şartlarda olsak avantaj olurdu ama güç farkı bu durumu degiştiriyor. Hani maçı ciddiye almazlarsa diyecegim koç Obradoviç buna müsaade etmez ha oynanmamış bir maç her şey olabilir diye düşünsemde aradaki güç farkı yüzünden bu serinin orda bitecegini düşünüyorum.Taraftar baskısıyla ite kaka bir yere kadar sahaya inip oynayamayacaklarına göre galatasaray taraftarı için maalesef bu seneki son maçları olacagına inanıyorum.Umuyorumki yenilmenin acısını hazmedip olay cıkartmamaları yoksa her zamanki aglaklıklarına ne bahane uyduracaklar izleyip görecegiz.

Burayı okuyan gs taraftarları için son söz fazla üzülmeyin bu da geçer hem sizin kupanız var teselli için ben asla küçümsemiyorum bu başarınızı ama iki takım arasındaki güç farkı oldukça fazla ipekçideki maçta umuyorumki olay cıkmasın bari futbolda o centilmenliği saglayamıyoruz basketbolun güzelliğine o çirkinliği bulaştırmayalım hak edenin kazanmasını olgunlukla tebrik etmek varken kaybetmenin acısını olay cıkartarak geciremezsiniz olan kendinize olur .

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2103 : 27 Mayıs 2016, 22:05:02 »
Yanlış anlaşılmasın ama neden bu kadar ciddiye alındı ki bu seri orantısız bir güç farkı var galatasarayı kutluyorum mücadelelerinden dolayı, kısıtlı kadrosuyla yapabilecegi bu kadar. Abdi ipekçideki maçta en fazla 4. çeyreğin başına kadar direnirler ondan sonrası serinin bitişi.ben pek ev sahibi avantajı olduguna inanmıyorum eşit şartlarda olsak avantaj olurdu ama güç farkı bu durumu degiştiriyor. Hani maçı ciddiye almazlarsa diyecegim koç Obradoviç buna müsaade etmez ha oynanmamış bir maç her şey olabilir diye düşünsemde aradaki güç farkı yüzünden bu serinin orda bitecegini düşünüyorum.Taraftar baskısıyla ite kaka bir yere kadar sahaya inip oynayamayacaklarına göre galatasaray taraftarı için maalesef bu seneki son maçları olacagına inanıyorum.Umuyorumki yenilmenin acısını hazmedip olay cıkartmamaları yoksa her zamanki aglaklıklarına ne bahane uyduracaklar izleyip görecegiz.

Burayı okuyan gs taraftarları için son söz fazla üzülmeyin bu da geçer hem sizin kupanız var teselli için ben asla küçümsemiyorum bu başarınızı ama iki takım arasındaki güç farkı oldukça fazla ipekçideki maçta umuyorumki olay cıkmasın bari futbolda o centilmenliği saglayamıyoruz basketbolun güzelliğine o çirkinliği bulaştırmayalım hak edenin kazanmasını olgunlukla tebrik etmek varken kaybetmenin acısını olay cıkartarak geciremezsiniz olan kendinize olur .
Hocam öyle diyorsun da, geçen senede böyleydi surum, ama 6 kişiyle bizi yenmişlerdi. Biz çok iyi olduğumuz için galatasaray zayıf görünüyor ama tehlikeli bir takım. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2104 : 27 Mayıs 2016, 22:45:13 »
Sloukas, adamım benim. Bogdan ve Kalinic'in de çok büyük payı var ama maçın çehresinin değişmesinde en büyük pay şüphesiz Kostas'ın.

Armanın gururu bu şube, pamuklara sarıp sarmalasak azdır.

Pazar günü biter seri. 3-0'lara alışığız, yine öyle olacaktır.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2105 : 27 Mayıs 2016, 22:51:44 »
güzel oldu bu farklı skor
pazar günü güzel bir galibiyet olsun
biletimizi aldık
pazar günü keyifli bir seyir olacak benim için :)
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2106 : 27 Mayıs 2016, 22:53:26 »
İpekçide de kalinic oynamalı bugün antic oynamayınca 55 sayıyı zor attılar kaymalar adam değişmeler falan daha rahat oluyor kalinicle

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
« Yanıtla #2107 : 27 Mayıs 2016, 22:55:10 »
Hocam öyle diyorsun da, geçen senede böyleydi surum, ama 6 kişiyle bizi yenmişlerdi. Biz çok iyi olduğumuz için galatasaray zayıf görünüyor ama tehlikeli bir takım. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım.
elbetteki hafife alınacak bir takım degil bende onu diyorum gecen sene o maçları ciddiye alsalar kaybetmezdik yanlış hatırlamıyorsam f4 sonrası karşılkaşmıştık o takımda karekter koyan oyuncularıda fazlaydı ama bu seneki takımları gecen seneki takımdan daha kısıtlı taraftar baskısı bir yere kadar eger taraftar grip turnike atacaklarsa yada boş şut kovalayıp atacaklarsa hayellerinde galibiyet sevincini yaşayabilir hayaller spurs gercekler gs bu kadar net tekrar ediyorum ciddiyeti elden bırakmamak lazım ama biz euroligde daha cehhenem ortamlarda oynayıp ezip gelmişiz bizimkilerin maç esnasında gs lilerin bagırış cıgırışlarını duyacagını zannetmiyorum ha kendilerini parcalayıp dursunlar o şekilde yenip gelmek daha keyifli kendileri bilir ister çıldırsınlar ister hazmetsinler ondan sonra hakemdi fedarasyondu diye aglayıp dursunlar

Çevrimdışı Dramelodi

• Üye
« Yanıtla #2108 : 27 Mayıs 2016, 23:56:01 »
İnanılmaz keyif aldığım bir maç oldu. Dixon'ın boşluğa attığı pas(asdhbjsada) dışında çok da gözüme çarpan bir şey olmadı aslında. Elbette vardı ufak tefek hatalar ama kenarda Obradovic var, sıkıntı yok.
Sloukas... Bu adam gerçekten inanılmaz fark yaratıyor oyunda. Giriyor çıkıyor bir şeyler yapıyor anında oyunu bize çeviriyor. İzlemesi en zevkli oyunculardan birisi kesinlikle.
Bogdanovic'in kendine gelmesine çok sevindim. Bizi geçtim, kendisi için düzelmeliydi artık. Böyle devam eder umarım.
Bobby Dixon, gerçekten çok büyük oyuncu. Kendisi ne kadar küçükse, oyunu da yüreği de bir o kadar büyük. McCollum'u mal ettiği anlarda keyiften ne yapacağımı falan şaşırdım hahah.
Tribünlerde de "Gerizekalı, salak" dışında herhangi kötü bir tezahüratın olmaması iyi oldu. Ama ne hikmetse gerizekalıya bile anons verdirtti hakemler. Abdi İpekçi'deki o karaktersizlerin yapacakları pisliklerde nasıl karar vereceklerini de merak ediyorum, hadi bakalım.
Pazar günü ne olursa olsun kazanıp seriyi 3-0 ile bitireceğiz.

*Ha bir de; ısınırken Eurocup şampiyonluğu t-shirtlerini giyen pek sevgili Odeabank oyuncularının maçın sonunda eline vermek de ayrı bir güzel oldu. Euroleague seviyesinde oynadığımız an sıfırlar. Hadlerini bilmeleri gerekiyordu. Bildirdik. Melih'in de söylediği gibi; "İyi ki Fenerbahçeliyim. Isınmaya çıktığımda bir kez daha anladım. Siz ne demek istediğimi anladınız."
Büyüksün kaptan.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 00:00:41 Gönderen: Dramelodi »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2109 : 28 Mayıs 2016, 00:08:27 »
Gs nin 8ceyrek boyunca attigi sayılar sırayla..
22-18-20-19...19-18-9-9..
Su ilk maçın 2.periyodundaki 18 21 olsa çok anlamlı..gerçi istisnalar kaideyi bozmaz...neden acaba sürekli dusmus...Allah Allah...

Biz istedigimizde 57 de atarız, 18 de yeriz..önemli mesaj bu...yoksa  25 fark falan hikaye..moral bozan fark bu...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2110 : 28 Mayıs 2016, 00:15:29 »
Hakan Abi affetsin ama yaptığımız aşı tuttu ve 25 sayılık fark geldi 2. maçta.  Acaba, rakibin Abdi İpekçi'deki, daha önce pratikte pek anlam ifade etmemiş yenilmezlik serisini bozma zamanı geldi mi? 

Bu maçta da Kaliniç'in oynaması gerektiğini düşünüyorum.  Bogdan genelde bu gibi maçlarda siniyor.  Umarım tersi olur.  Datome ve Dixon'ın ise sevdiği ortamlar bunlar.  Vesely ve Udoh da klasik oyunlarını ortaya koyacaktır.

Hadi hayırlısı!   
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 00:15:54 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2111 : 28 Mayıs 2016, 00:19:55 »
75-67 koyarız..10 sayı altı biter tahminin..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
« Yanıtla #2112 : 28 Mayıs 2016, 00:23:04 »
İnşallah serinin bitecegi maç kendi sahalarında koyup gecmenin psikolojik olarak herkes kendi evinde büyüktür zırvalıgının da son bulacagı maç BU ALEMDE TEK BÜYÜK HER YERDE BÜYÜK BİZİZ ister çıldırsınlar ister pıssınlar kaçınılmaz gercekliğin acısı karşısında ezilip gidecekler
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 00:24:39 Gönderen: göktürk77 »

Çevrimdışı Dramelodi

• Üye
« Yanıtla #2113 : 28 Mayıs 2016, 00:29:39 »
Yarı final serisinin biteceği maç olacak. Bu gereksiz uzayan İpekçi serisi de son bulacak bu maçta.
Tribündeki binlerce kişi oyuncularımızın üzerine oynayacak, bunu biliyoruz. Ama sinmemeleri lazım. Odeabank'ı o çok güvendikleri İpekçi'nin parkesine gömeceğiz. Buraların en büyüğü kimmiş bunu bir de onların evlerinde ispatlamış bir Fenerbahçe olarak çıkacağız o salondan.
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2016, 11:13:37 Gönderen: Dramelodi »

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2114 : 28 Mayıs 2016, 00:58:55 »
Yalnız maçla ilgili hakemler özellikle Mccollum'un kendine avantaj sağlamak adına yaptığı hücum faulleri çok iyi yakaladılar, şaşırdım doğrusu.