Maçta 14 dakikada muazzam oynadık...25-39 arası...
Obradovic'i dil uzatan taş olur..Bir koç maçı nasıl çevirir, ölüyü nasıl diriltir yine gösterdi...Dixon-Melih-Kalinici ile Efes'i paramparça etti...o ana kadar da bir çok şey denedi ama Bogdan eski Bogdan olmayınca hiçbiri işe yaramadı. Bugün öğrendiğim bir kaç notla maalesef geçen sezon Bjelica ile yaşadığımız NBA belasını bu sefer Bogdan ile yaşıyoruz...
Obradovic ile de araları çok açık NBA yüzünden...bayağı kapışmışlar..Koç onu kazanmak takıma geri döndürmek istiyor ama Bogdan kafaca gitmiş..Bugün takımla ilgili tek tepkisi, o tv kararıyla bize verilen topta kaldırdığı yumruğu oldu...neredeyse son 15 dakikayı önümde ayakta geçirdi tepkisiz o pozisyon dışında... Ben pazar günü onun kesilip, Antic'in takıma dönmesini bekliyorum... Allahtan bugün kaptan aldı yine sazı eline, önce savunmada sonra hücumda uyandırdı takımı..
Misal bugün Gigi de Cedi'nin karşısında döküldü ama son bölümde o kadar kritik ribaundlar alıp, uzunlarla öyle boğuştu ki saygı duymayan taş olur...
Kalinic de hücumda yine garip top kayıpları yapsa da bir ara çıldırmış gibiydi savunmada...
Ekpe ile Vesely de iyiydi..muazzam savaştılar ama bazı ribaundlarda birbirlerine girmeseler..Dunston bedavadan iki basket attı böyle...
Vesely'de yıllık 3.5 milyon $'dan iki yıllık sözleşme önermişiz....Ekpe konusunda iyimserlik var kalacak gibiymiş vs vs
Sonuçta kazanmak her zaman güzeldir..Ama son 1 dakikada baskıya karşı sahasından çıkamayıp, 3 top kaybı yapan takım bir daha olmasın lütfen
Ekpe Udoh 37 dak 18 sa 6 r 1 as 4 blok
Nikola Kalinic 27 dak 8 sa 4 r 3 as
Luigi Datome 26 dak 11 sa 10 r 1 a ( 2/6 1/1 4/4 ) bu mu dökülen datome ? şu yüzdeler ile oynamış ve d.d yapmış adama döküldü filan diyorsun... ne diyim
Bobby Dixon 25 dak 17 sa 1 r 3 a
Bogdan Bogdanovic 14 dak 7 s 2 r 3 a
Jan Vesely 24 dak 12 sa 5 r 1 blok
Kostas Sloukas 23 2 1 1 , uzun zamandır en kötü maçı
Melih Mahmutoğlu 21 dak 12 sa 2 r
bogi ile ilgili şöyle bi şey ilave edeyim.
bogdan haklarını elinde bulunduran Suns oyuncuyu tehdit ediyor ( geçen sene Atlanta'nı Tavares'e yaptığı durum gibi )
ya gelirsin ben seni beklemem diyor , ya da haklarını takasta kullanırım artık kim alır ne yapar nereye gidersin orası belli değil
bogdan yerinde kim olsa arada kalır.. biraz empati ...