Bugün malum kazandık

ve bilet politikasından ötürü Cedi sayesinde efes benchinden izlemek zorunda kaldım maçı.Artık hakem falan konuşmuyorum görüyorum ki vız geliyor oyuncularımıza

Bu Dunston ı da Rasheed Wallace a benzettim bu gün nedense:S Adamın içine oturdu maç gidince en son soyunma odasında havluları yerden yere vuruyordu

Cedi ve Doğuş a üzülüyorum yendiğimizde bir tek gerisi fıs :I
Tamamen maç dışı bir soru sormak istiyorum.Bu gün tribünleri maalesef beğenmedim.Tamam ıslık falan mükemmel de gelip orada futboldaki başarısızlığın hırsını almak bana saçma sapan bir iş gibi geldi.Futbol takip eden bir insan olmadığım için doğru bulmadım aleyhte yapılan tezahüratları.
Başkanı sevmeyen arkadaşları tam idrak edemiyorum.Tamam ego patlaması yaşaması normal nedenlerini birkaç madde ile açıklayabilirim.
1-)Fenerbahçe eğer kadın basketbola yatırım yapmasaydı diğer hiçbir kulüp yatırım yapmazdı ve son senelerde gördüğümüz final fourları takip dahi etmezdik neredeyse.
2-)Fenerbahçe eğer erkek voleybola yatırım yapmasaydı yine hiçbir kulüp yatırım yapmaz ve son senelerde görülen bi iki final four birkaç avrupa kupası falan bunlar ancak rüya idi.Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne katılan takımlarımız genelde gruplarda elenirdi.
3-)Kadın voleybolumuz belli bir seviyedeydi ama Fenerbahçe'nin yaptığı olağanüstü yatırımla gelen diğer takımların yatırımlarıyla son senelerde 2 Türk takımı var artık o Şampiyonlar Ligi Final Four unda.
4-)Futbol'dan pek anlamam bahsetmeyi de sevmem ama tesislerden yapılan yatırımlardan bahsedersek sanırım Dünya üzerindeki Elit kulüpler ile yarışabiliriz.
5-)Amatör branşlar zaten ortada kürek boks masa tenisi vs. Avrupa'nın zirvesine oynanıyor sürekli.
Buradan yola çıkarsak Fenerbahçe'nin yaptığı yatırımlar sayesinde rekabet geldi branşlara ve bu rekabetle oynayan oyuncuların maaşları arttı.Rüyalarında göremeyecekleri paraları kazanıyorlar artık.Onların dahi teşekkür etmesi lazım kulübümüze.
Biraz uzun bir yazı oldu lakin Aziz Yıldırım'ı bu kadar gömmeyin arkadaşlar.Az kaldı bırakacaktır ki zaten ben de istiyorum bırakmasını.Ama bu kadar küfrü hak ettiğini düşünmüyorum.
Not:Bogi umarım 1 sene daha Euroleague tecrübesi yaşayıp ondan sonra NBA yapar.Yoksa tırt. Benchten gelir 5 sayı ortalama yapar.