Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 445928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2790 : 04 Haziran 2016, 01:26:05 »
maçı şimdi izledim..
bu kadar top kaybı ve 12 sayı farka rağmen bu maçı kazanmak '' mental '' olarak çok önemli ..
hem kendimize hem rakibe net mesajı verdik...

bu takımı seviyorum.. maç biter bitmez Zeljko'nun Ekpe'ye bi sarılması var.. inanılmaz.
Ekpe Udoh'u hak etmek için biz ne yaptık ? bazen düşünüyorum..

Çevrimdışı Joker1907

• Üye
  • Yer: Marmaris
« Yanıtla #2791 : 04 Haziran 2016, 01:33:29 »
maçı şimdi izledim..
bu kadar top kaybı ve 12 sayı farka rağmen bu maçı kazanmak '' mental '' olarak çok önemli ..
hem kendimize hem rakibe net mesajı verdik...

bu takımı seviyorum.. maç biter bitmez Zeljko'nun Ekpe'ye bi sarılması var.. inanılmaz.
Ekpe Udoh'u hak etmek için biz ne yaptık ? bazen düşünüyorum..

Udoh sadece iyi basketbolcu değil çok karakterli çok duygusal biri.

Onu hiç tanımayan birisi yolda görse korkar kalibindan ama karincayi bile incitmez o derece :))

Hala o ribaunt aklımda o ribaunt u alsaydik sezonu 3 kupa ile tamamlayacaktik. Ah ah ribaunt :((

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2792 : 04 Haziran 2016, 02:13:26 »
Bugün malum kazandık :D ve bilet politikasından ötürü Cedi sayesinde efes benchinden izlemek zorunda kaldım maçı.Artık hakem falan konuşmuyorum görüyorum ki vız geliyor oyuncularımıza :D Bu Dunston ı da Rasheed Wallace a benzettim bu gün nedense:S Adamın içine oturdu maç gidince en son soyunma odasında havluları yerden yere vuruyordu :) Cedi ve Doğuş a üzülüyorum yendiğimizde bir tek gerisi fıs :I

Tamamen maç dışı bir soru sormak istiyorum.Bu gün tribünleri maalesef beğenmedim.Tamam ıslık falan mükemmel de gelip orada futboldaki başarısızlığın hırsını almak bana saçma sapan bir iş gibi geldi.Futbol takip eden bir insan olmadığım için doğru bulmadım aleyhte yapılan tezahüratları.

Başkanı sevmeyen arkadaşları tam idrak edemiyorum.Tamam ego patlaması yaşaması normal nedenlerini birkaç madde ile açıklayabilirim.

1-)Fenerbahçe eğer kadın basketbola yatırım yapmasaydı diğer hiçbir kulüp yatırım yapmazdı ve son senelerde gördüğümüz final fourları takip dahi etmezdik neredeyse.
2-)Fenerbahçe eğer erkek voleybola yatırım yapmasaydı yine hiçbir kulüp yatırım yapmaz ve son senelerde görülen bi iki final four birkaç avrupa kupası falan bunlar ancak rüya idi.Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne katılan takımlarımız genelde gruplarda elenirdi.
3-)Kadın voleybolumuz belli bir seviyedeydi ama Fenerbahçe'nin yaptığı olağanüstü yatırımla gelen diğer takımların yatırımlarıyla son senelerde 2 Türk takımı var artık o Şampiyonlar Ligi Final Four unda.
4-)Futbol'dan pek anlamam bahsetmeyi de sevmem ama tesislerden yapılan yatırımlardan bahsedersek sanırım Dünya üzerindeki Elit kulüpler ile yarışabiliriz.
5-)Amatör branşlar zaten ortada kürek boks masa tenisi vs. Avrupa'nın zirvesine oynanıyor sürekli.

Buradan yola çıkarsak Fenerbahçe'nin yaptığı yatırımlar sayesinde rekabet geldi branşlara ve bu rekabetle oynayan oyuncuların maaşları arttı.Rüyalarında göremeyecekleri paraları kazanıyorlar artık.Onların dahi teşekkür etmesi lazım kulübümüze.

Biraz uzun bir yazı oldu lakin Aziz Yıldırım'ı bu kadar gömmeyin arkadaşlar.Az kaldı bırakacaktır ki zaten ben de istiyorum bırakmasını.Ama bu kadar küfrü hak ettiğini düşünmüyorum.

Not:Bogi umarım 1 sene daha Euroleague tecrübesi yaşayıp ondan sonra NBA yapar.Yoksa tırt. Benchten gelir 5 sayı ortalama yapar.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 02:14:46 Gönderen: umitrenan »

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
« Yanıtla #2793 : 04 Haziran 2016, 02:28:40 »
aziz yıldırım ile ilgili herkesin istediği futbol dışı branşlardaki tutumu. sonuçta futbolda , basket yada voleyboldaki başarılar elde edilse (elinden geldiğince) kimsenin sesi çıkmaz. tabi ki şampiyonlar ligi finali yada yarı finali beklemiyor kimse ancak en azından her sene şampiyonlar liginde oynayan bir takım görmek taraftarımızı tatmin eder. ancak nedense futbol takımımız aziz yıldırımın kişisel insiyatifi sebebiyle verilen kararlardan ötürü hep geriye gidiyor. (antrenör yada oyuncularla girilen polemikler. alex,zico,ersun vs...)Diğer branşlarda yaptığı gibi  maddi alt yapıyı hazırlayıp işi ehillerine bırakırsa (gherardini , obra gibi) zaten başarı gelir.daha doğrusu bi standartın bir ekolun olur. düşünsenize aziz yıldırım obra resie mendille kadro yolluyor. yok işte melihin süresini arttır. şu adamı çıkar gibisinden. Obra reis de bu durumda zaten ne takıma konsantre olur ne de kafası rahat olur. ki bu sürecin sonunda ikili ilişkiler zarar görür ki bu da takıma yansır. sportif başarısızlık ve ardından istenmeyen antrenöre elveda. böyle bir ortamda başarıdan söz edilebilir mi? futbol takımındaki sıkıntı bu.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 02:29:38 Gönderen: guraygun »

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #2794 : 04 Haziran 2016, 07:29:18 »
Zaten  bana  maçları  canli izlerken  kazanmak  haram.

maalesef bende artık hiçbir maçı canlı izleyemiyorum, stresten
hepsini banttan izliyorum
totem oldu resmen

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #2795 : 04 Haziran 2016, 07:35:32 »
bu obra nasıl bir adam, hem koç hem de tribündeki taraftardan daha taraftar
resmen içimizden geçenleri saha kenarında yapıyor

Melih'i Dunston'a yaptığı faulden sonra yanına çağırıp, kafasını ellerinin arasında aldı, herhalde konsantrasyon ilgili bir şey söyleyip, fırça attı :)
bir sonraki pozisyonda kaptan üçlüğü salladı

Melih'te maç sonu tam bir Fenerbahce kaptanı gibi konuştu
net, adil ve herşeyden önemlisi kendine ve takıma güvenli
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 07:36:00 Gönderen: colossus35 »

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #2796 : 04 Haziran 2016, 08:19:06 »
O ne demek yahu?  Amerika'da dogunca karakter olmuyor mu? 
yahu ne alakası var, onu demek istemediğimi biliyorsun yine neden yazdın anlamadım, yüzlerce amerikalı geldi geçti Udoh kadar karakterlisi gelmedi demek istedim, sezon başından beri yaptıkları ortada

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2797 : 04 Haziran 2016, 09:00:39 »
Biz iyi oynamadık, Efes ise bu sene izlediğim en konsantre Efes'lerden biriydi. Savunmada ikili sıkıştırmaları çok iyi kullanıp hücumda da sürekli potaya gittiler. Fark 12'ye çıkmışken ve momentum da tamamen onların elindeyken, Sloukas, Bogdan hiç maçta değilken adamları yine de yendik
Enteresan bir takımız :)
Maçı getiren bence Boby ve Melih'in ateşlemesi ile iki uzuna dönmemizdi. İkinci maçı da alırsak Arena'da işi bitiririz.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2798 : 04 Haziran 2016, 09:33:17 »
Biz iyi oynamadık, Efes ise bu sene izlediğim en konsantre Efes'lerden biriydi. Savunmada ikili sıkıştırmaları çok iyi kullanıp hücumda da sürekli potaya gittiler. Fark 12'ye çıkmışken ve momentum da tamamen onların elindeyken, Sloukas, Bogdan hiç maçta değilken adamları yine de yendik
Enteresan bir takımız :)
Maçı getiren bence Boby ve Melih'in ateşlemesi ile iki uzuna dönmemizdi. İkinci maçı da alırsak Arena'da işi bitiririz.
Boks efsanesi Muhammed Ali ölmüş..  Allah rahmet eylesin
Enteresan takımız dedin  ya dostum. Bizim takım boksör gibi. Zaten maça iyi girdi mi 3.  Raund nakavt ediyor, kötü gününde olduğu zaman da maç bitmiyor rakip vuruyor yere düşüyoruz rakip vuruyor yere düşüyoruz rakip tam Tamam ya maçı kazandık havasına giriyor oradan geri birdaha kalkıyoruz bu sefer Biz vuruyoruz bu kadar çok geri dönüş yapınca rakibinde kazanma inancı sıfırlanıyor çok uzun yıllardır basketbol izliyorum Sen ne izliyorsun herkes izliyo bu kadar dirençli bir takım Ben de uzun zamandır görmedim
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 09:57:00 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2799 : 04 Haziran 2016, 09:50:20 »
Boys efsanesi Ali  Muhammed ölmüş..  Allah rahmet eylesin
Enteresan takımız dedin  ya dostum. Bizim takım boksör gibi. Zaten maça iyi girdi mi 3.  Raund nakavt ediyor, kötü gününde olduğu zaman da maç bitmiyor rakip vuruyor yere düşüyoruz rakip vuruyor yere düşüyoruz rakip tam Tamam ya maçı kazandık havasına giriyor oradan geri birdaha kalkıyoruz bu sefer Biz vuruyoruz bu kadar çok geri dönüş yapınca rakibinde kazanma inancı sıfırlanıyor çok uzun yıllardır basketbol izliyorum Sen ne izliyorsun herkes izliyo bu kadar dirençli bir takım Ben de uzun zamandır görmedim

Allah rahmet eylesin. Dünya spor tarihinin tüm branşlardaki belki de en büyük 10 isminden birisi öldü.

Evet dediğin gibi bu seneki takımın en sevdiğim yanlarından birisi asla pes etmemesi. Melih'in süre aldığı dakikalardaki hırsı bile katettiği mental aşamayı gösteriyor. Avrupada da yaptık aslında aynısını. Euroleague tarihine geçecek efsane bir maç oynadık. Kupaya 2 saniye kalmıştı ama olmadı. Geçen seneki takım da bok atmanın anlamı yok çok özel bir takımdı ancak sene sonu sıfır kupa ile kapamıştı sezonu. Bu takıma artık lig şampiyonluğu yakışır.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 09:51:07 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2800 : 04 Haziran 2016, 11:30:32 »
Hani her iyi takım için "oyunun belli bölümlerini domine edip kazanıyor" gibi şeyler yazılabilir. Lakin Fenerbahçe bu sene, özellikle son birkaç aydır oyunun belli bölümlerini domine etmiyor, resmen rakibi paralize ediyor. Ne savunma ne hücum edebiliyor rakip. Dün de kağıt üzerinde o kadar üstün olmasına rağmen maç Efes'in elinden böyle uçup gitti.

Bana kalırsa 2. maç daha kolay geçecek. Ankete 4-0 demiştim, öyle de olacak umarım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2801 : 04 Haziran 2016, 11:45:29 »
Baskiya karşı top cikarmaya calissak yeter efese karşı 3 mactir aaa ayni top kayıplarını yapiyoruz datome de soyledi aksam mactan sonra

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2802 : 04 Haziran 2016, 11:51:41 »
Golden State ve Fenerbahçe zaferi aynı güne tesadüf edince sarhoşluğundan kurtulamadım. :D

Desene yarın da aynısı olacak. :D
8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2803 : 04 Haziran 2016, 12:42:38 »
Rica ederim abi, erşandan sonra kalan maçlarda bu kadar doğranmayız herhalde.
O Erşan denen hakem Akın çorap maçında sonra kaldığı yerden devam etti. İşin ilginç yanı, bizi böyle doğrarken nasıl oluyor da hala final serisine atanabiliyor anlayamıyorum. 
Şükür ki kurtulduk..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2804 : 04 Haziran 2016, 12:43:18 »

Ekpe Udoh     37  dak 18 sa 6 r  1 as  4 blok

Nikola Kalinic 27  dak  8 sa  4 r  3  as

Luigi Datome   26  dak 11 sa 10 r  1 a ( 2/6 1/1 4/4 ) bu mu dökülen datome ? şu yüzdeler ile oynamış ve d.d yapmış adama döküldü filan diyorsun... ne diyim   

Bobby Dixon  25 dak  17 sa  1 r  3 a 

Bogdan Bogdanovic  14 dak 7 s  2 r  3 a 

Jan Vesely        24 dak  12 sa 5   r 1 blok

Kostas Sloukas  23 2 1 1 , uzun zamandır en kötü maçı

Melih Mahmutoğlu  21 dak  12 sa  2   r

bogi ile ilgili şöyle bi şey ilave edeyim.
bogdan haklarını elinde bulunduran Suns oyuncuyu tehdit ediyor ( geçen sene Atlanta'nı Tavares'e yaptığı durum gibi )
ya gelirsin ben seni beklemem diyor , ya da haklarını takasta kullanırım artık kim alır ne yapar nereye gidersin orası belli değil
bogdan yerinde kim olsa arada kalır.. biraz empati ...

Son periyoda kadar kötüydü Cem...özellikle savunmada çok açık verdi..attığı üçlük de maçın başıydı
Ayrıca Bogi Suns'ı sonra düşünsün hala Fenerbahçe forması giyiyor...Lig biter verir kararını...
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 12:44:44 Gönderen: Tekirdağlı »