Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 445924 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2805 : 04 Haziran 2016, 12:45:43 »
Şifreli kanaldan izleyemeyen arkadaşlar içinde maçın Ntvspor'dan canlı olarak yayınlanacağını söyleyeyim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2806 : 04 Haziran 2016, 12:46:19 »
bogi ile ilgili şöyle bi şey ilave edeyim.
bogdan haklarını elinde bulunduran Suns oyuncuyu tehdit ediyor ( geçen sene Atlanta'nı Tavares'e yaptığı durum gibi )
ya gelirsin ben seni beklemem diyor , ya da haklarını takasta kullanırım artık kim alır ne yapar nereye gidersin orası belli değil
bogdan yerinde kim olsa arada kalır.. biraz empati ...

Abi afedersinde görende bu tehditi Suns değilde Cavs,Okc,Spurs ya da Gsw yaptı zanneder.
Hakları takas edilse daha kötü bir organizasyona düşme ihtimali yok. :/

Moral bozukluğu burada en üst seviyeye çıkma fırsatını son anda kaybetmesinden.
Bana katılan olmayabilir ama Bogi el'yi kazansak burada yapabileceğim birşey kalmadı, takımımı en üst noktaya taşıyıp misyonumu yerine getirdim diye adım gibi eminim ki gidecekti.
Şimdi yeniden birşeyleri kanıtlamak için Nba'e gitmeyip kalmak durumda olduğundan bir yerde ayakları gitmiyor gibi geliyor bana.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2807 : 04 Haziran 2016, 12:50:38 »
Abi afedersinde görende bu tehditi Suns değilde Cavs,Okc,Spurs ya da Gsw yaptı zanneder.
Hakları takas edilse daha kötü bir organizasyona düşme ihtimali yok. :/

Moral bozukluğu burada en üst seviyeye çıkma fırsatını son anda kaybetmesinden.
Bana katılan olmayabilir ama Bogi el'yi kazansak burada yapabileceğim birşey kalmadı, takımımı en üst noktaya taşıyıp misyonumu yerine getirdim diye adım gibi eminim ki gidecekti.
Şimdi yeniden birşeyleri kanıtlamak için Nba'e gitmeyip kalmak durumda olduğundan bir yerde ayakları gitmiyor gibi geliyor bana.

Ben de onu diyecektim..Suns'tan kötü gideceği tek takım Galatasaray... Onlar tehdit etse ne olur etmese ne olur...Hatta takas etmeleri hayrına olur...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2808 : 04 Haziran 2016, 12:51:38 »

bogi ile ilgili şöyle bi şey ilave edeyim.
bogdan haklarını elinde bulunduran Suns oyuncuyu tehdit ediyor ( geçen sene Atlanta'nı Tavares'e yaptığı durum gibi )
ya gelirsin ben seni beklemem diyor , ya da haklarını takasta kullanırım artık kim alır ne yapar nereye gidersin orası belli değil
bogdan yerinde kim olsa arada kalır.. biraz empati ...
Bundan  , Bogdan'ın  aslında  kalmak  istediği sonucunu  çıkarabilir miyiz?
Aksi  halde  kafası  neden karışık olsun?
Gitmek  istiyorsa  "Tamam  geleceğim"  der.Sıkıntıyı tam anlayamadım.
Öyle  yada böyle  , gidecekse  bile   hocasına  arkadaşlarina  ,  kulüp  ve  taraftarlarına  saygı  adına  maçlarda  o  karışıklıktan  kurtulması  lazım.
Ona  ihtiyacımız  var.

Çevrimdışı 19o7

• Üye
  • Yer: Istanbul
    • _centrocampista
« Yanıtla #2809 : 04 Haziran 2016, 12:53:37 »
Selamlar,

Biletlerin ne zaman satışa çıkacağı hakkında bir bilgisi veya tahmini olan var mıdır acaba?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2810 : 04 Haziran 2016, 13:06:59 »
Bundan  , Bogdan'ın  aslında  kalmak  istediği sonucunu  çıkarabilir miyiz?
Aksi  halde  kafası  neden karışık olsun?
Gitmek  istiyorsa  "Tamam  geleceğim"  der.Sıkıntıyı tam anlayamadım.
Öyle  yada böyle  , gidecekse  bile   hocasına  arkadaşlarina  ,  kulüp  ve  taraftarlarına  saygı  adına  maçlarda  o  karışıklıktan  kurtulması  lazım.
Ona  ihtiyacımız  var.

Aynen..Dün bir ara Vesely kendi konuştu yanına...Ama inanılmaz tepkisiz...GS serisinde bile o iyi oynadığı ikinci maçın ikinci yarısında bile aynı tepkisizlik vardı. Normalde bogdan'ın 'Seni yiyeceğim' der gibi bir gülüşü vardır...Adamın yüzü gülmüyor ya

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2811 : 04 Haziran 2016, 13:07:39 »
Efes kesinlikle ivkovic sonrasında daha iyi oynuyor, onların en iyi bizimse karışık dönemimize denk geldi final serisi, buna rağmen sonuç ortada. Kazanamasakda kolay olmayacak hiçbir galibiyetleri.

Datome son 2-3 maçtır çok gereksiz basket faullere sebep oluyor, düşüşte ama bjelica, bogdan kadar değil ve mücadele olarak da değil, savaşa devam ediyor ama daha az top kullanıyor ve tüm sezonun yorgunluğundan kritik anlarda yanlış kararlar verebiliyor. Aldığı çok kritik hücum ribaundu sonrası çok zorlama atışları oldu mesela. Ama sanırım o da bunun farkında ve ekstra savaşıyor, gs maçında topa uçması mesela. Orada basketi yesek gereksiz stres yaşayabilirdik.

Dunston, cedi, brown bizde olsa fayda alabileceğimiz isimler. Heurtel ( itiraz eden mutlaka olacaktır ama bizim sistemde fark yaratır, saçmalamaları azalır, aynı itirazlar geçen sene bobby için de yapıllmıştı) de öyle ama bobby ve sloukas varken gereksiz.

Melih, kalinic ve sloukas (dün hariç) beni çok umutlandırıyorlar. Bu oyunlarında istikrarlı olurlarsa çok ciddi sınıf atlarız.  Bench ten çok önemli katkıları oluyor, ki istatistiklere doğrudan yansımayan, top kaybına sebep olan savunmaları da cabaı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2812 : 04 Haziran 2016, 13:11:59 »
Bu nba kesinlikle euroleague için bela...buna önlem almalı bir an önce el yönetimi...yoksa hep nba in çöplüğü muamelesi gorecekler.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2813 : 04 Haziran 2016, 13:12:58 »
Bu maçı da alalım 4-0 bitirelim..haydi cocuklar..
84-72 koyarız.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2814 : 04 Haziran 2016, 13:17:24 »
gelecek sezon NBA'de bütçeler katlanacak...Fiyatlar da uçacak.
Bu arada dün özellikle ikinci yarıda efsane bir tribün vardı...Maçı çevirmede onların da büyük payı var...Millet taraftar görsün diyeceğim ama küfür ve maytap yüzünden az daha üçüncü anons geliyordu ki, direkten döndük... Biraz dikkatli olmakta fayda var
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2016, 13:18:41 Gönderen: Tekirdağlı »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2815 : 04 Haziran 2016, 14:19:21 »
Biletler satışa çıktı

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2816 : 04 Haziran 2016, 14:49:31 »
İlk maçta zorlandık. Bu maçın daha kolay geçeceğini umuyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
« Yanıtla #2817 : 04 Haziran 2016, 14:57:34 »
Şifreli kanaldan izleyemeyen arkadaşlar içinde maçın Ntvspor'dan canlı olarak yayınlanacağını söyleyeyim.

Murat Murathanoğlu var ise ben Ligtvden izlerim :D

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2818 : 04 Haziran 2016, 16:30:11 »
Onların bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Biz ise saha avantajını aldığımız için rahatız. Bu sefer baskı altında olacaklar. Bunu avantaja çevirip 2-0 yapalım.

Bogdanovic geçen maç yorulmadı ama Udoh çok yıprandı. Keza Sloukas ve Dixon ideal süreler almalarına rağmen sürekli baskı yedikleri için yorulmuş olabilirler. Koç yorgun oyuncularımızdan birini dinlendirmek için Antic'i kadroya alabilir.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2819 : 04 Haziran 2016, 16:42:52 »
Onların bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Biz ise saha avantajını aldığımız için rahatız. Bu sefer baskı altında olacaklar. Bunu avantaja çevirip 2-0 yapalım.

Bogdanovic geçen maç yorulmadı ama Udoh çok yıprandı. Keza Sloukas ve Dixon ideal süreler almalarına rağmen sürekli baskı yedikleri için yorulmuş olabilirler. Koç yorgun oyuncularımızdan birini dinlendirmek için Antic'i kadroya alabilir.
Çok büyük ihtimal Antiç dışarda kalır.
FENERBAHÇE