Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 445924 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2820 : 04 Haziran 2016, 16:49:15 »
Bu takım ne kadar geriye düşerse düşsün maçı çevireceğimize inancım tam oluyor. Bize bu güveni verdiler ve her seferinde de geri dönüyorlar.

Udoh,Dixon ve Melih maçı getirdiler. Sloukas da son aylardaki en kötü maçını oynadı. Kalinic elden verdiği 2 top dışında yine güzel katkı verdi.

Hakemler Heurtel, Cedi ve Brown'ın steps yaptıkları pozisyonlarda faul uydurdu. Maçı izlerken sadece Heurtel ve Cedi'nin pozisyonlarını farketmiştim ama tekrarını izleyince Brown'ın da benzer pozisyonda steps yaptığını ve hakemin faul uydurduğunu gördüm. İlk yarıda Saric'e çalmadıkları steps de var. Heurtel'in ayağından çıkan topu da ilk etapta onlara verdiler rezalet. Erşan'ın gözünün önündeydi pozisyon, ilk kararı da o verdi zaten.

Şu hakemlere rağmen kazanmak cidden büyük iş hepsinin yüreğine sağlık.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2821 : 04 Haziran 2016, 17:44:17 »
Hayır neye kufrediyoruz ki ne gerek var?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2822 : 04 Haziran 2016, 17:52:29 »
2.00 - 1.75 ile az da olsa favoriyiz yine.
Efes son 22 maçta 4 kez kaybetti. 3'ü bize karşı, diğeri uzatmada...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2823 : 04 Haziran 2016, 18:37:51 »
Bence bugün Bogi olmaz... Cem hemen karşı çıkar ama Antic ile oynarız bugün..En azından hücumda uzunlara yer açarız...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2824 : 04 Haziran 2016, 18:58:46 »
yahu ne alakası var, onu demek istemediğimi biliyorsun yine neden yazdın anlamadım, yüzlerce amerikalı geldi geçti Udoh kadar karakterlisi gelmedi demek istedim, sezon başından beri yaptıkları ortada

Eyvallah.  Ama yazdigin direkt olarak o manaya gelince, acikliga kavusturman iyi oldu. 

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #2825 : 04 Haziran 2016, 19:04:10 »
Efes özellikle kendi benchine yakın olan pota arkasını satışa çıkarmıyor.Atamanlı Bjk-Efes final serisindeki bir maca gitmistim.O zaman efes fan card istiyorlardı ama salonun tamamı dolmuştu.Şimdi kart istemiyorlar ama birçok blok satışa bile çıkmıyor.
Maça gelirsek 2-0 yaptığımızda Efesin seriye tutunma ihtimali 0a yakın olacaktır.Dün maçtaydım yarın gidemeyeceğim ama taraftara güvenim tam takıma da.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #2826 : 04 Haziran 2016, 19:09:14 »
Maçın tekrarını izleyemedim ancak kırılma anlarında steps olan birçok pozisyona hakemler faul çaldı gibi göründü tribünden.Bu nedenle geri dönüşümüz biraz gecikti.

Çevrimdışı devrimaydin11

• Üye
  • Yer: zeytinburnu
    • @DevrimAydn1
« Yanıtla #2827 : 04 Haziran 2016, 19:29:10 »
Yarın maça efes tarafından bilet alan varmı veya dünkü maçta efes tarafında olan varmıydı?Kolay geçiliyomu yani dün 201deydik :)

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2828 : 04 Haziran 2016, 20:14:35 »
bogi oynamak zorunda antic savunmada eksi yazar efese karşı

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2829 : 04 Haziran 2016, 23:31:07 »
Bugün malum kazandık :D ve bilet politikasından ötürü Cedi sayesinde efes benchinden izlemek zorunda kaldım maçı.Artık hakem falan konuşmuyorum görüyorum ki vız geliyor oyuncularımıza :D Bu Dunston ı da Rasheed Wallace a benzettim bu gün nedense:S Adamın içine oturdu maç gidince en son soyunma odasında havluları yerden yere vuruyordu :) Cedi ve Doğuş a üzülüyorum yendiğimizde bir tek gerisi fıs :I

Tamamen maç dışı bir soru sormak istiyorum.Bu gün tribünleri maalesef beğenmedim.Tamam ıslık falan mükemmel de gelip orada futboldaki başarısızlığın hırsını almak bana saçma sapan bir iş gibi geldi.Futbol takip eden bir insan olmadığım için doğru bulmadım aleyhte yapılan tezahüratları.

Başkanı sevmeyen arkadaşları tam idrak edemiyorum.Tamam ego patlaması yaşaması normal nedenlerini birkaç madde ile açıklayabilirim.

1-)Fenerbahçe eğer kadın basketbola yatırım yapmasaydı diğer hiçbir kulüp yatırım yapmazdı ve son senelerde gördüğümüz final fourları takip dahi etmezdik neredeyse.
2-)Fenerbahçe eğer erkek voleybola yatırım yapmasaydı yine hiçbir kulüp yatırım yapmaz ve son senelerde görülen bi iki final four birkaç avrupa kupası falan bunlar ancak rüya idi.Çünkü Şampiyonlar Ligi'ne katılan takımlarımız genelde gruplarda elenirdi.
3-)Kadın voleybolumuz belli bir seviyedeydi ama Fenerbahçe'nin yaptığı olağanüstü yatırımla gelen diğer takımların yatırımlarıyla son senelerde 2 Türk takımı var artık o Şampiyonlar Ligi Final Four unda.
4-)Futbol'dan pek anlamam bahsetmeyi de sevmem ama tesislerden yapılan yatırımlardan bahsedersek sanırım Dünya üzerindeki Elit kulüpler ile yarışabiliriz.
5-)Amatör branşlar zaten ortada kürek boks masa tenisi vs. Avrupa'nın zirvesine oynanıyor sürekli.

Buradan yola çıkarsak Fenerbahçe'nin yaptığı yatırımlar sayesinde rekabet geldi branşlara ve bu rekabetle oynayan oyuncuların maaşları arttı.Rüyalarında göremeyecekleri paraları kazanıyorlar artık.Onların dahi teşekkür etmesi lazım kulübümüze.

Biraz uzun bir yazı oldu lakin Aziz Yıldırım'ı bu kadar gömmeyin arkadaşlar.Az kaldı bırakacaktır ki zaten ben de istiyorum bırakmasını.Ama bu kadar küfrü hak ettiğini düşünmüyorum.

Not:Bogi umarım 1 sene daha Euroleague tecrübesi yaşayıp ondan sonra NBA yapar.Yoksa tırt. Benchten gelir 5 sayı ortalama yapar.

Ben de tamamen maç dışı bir soru sormak istiyorum.

Başkan bu yatırımları kendi cebinden mi yaptı?

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #2830 : 05 Haziran 2016, 00:14:25 »
Kazanırsak Arena'da taraftarimiz önünde kaldırırız kupayı.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
« Yanıtla #2831 : 05 Haziran 2016, 00:58:24 »
Kendi cebinden yaptığını ima etmedim ben.Sadece genel anlamda Türk sporuna yaptığı katkıdan bahsettim.Yatırım yapmayabilirdi de.Gidip orada burada araziler almayıp tesisler açmayıp kulübe birşeyler kazandırmayabilirdi de.Belki şu anda biz de gs gibi kim ne çaldı da borç batağındayız gibi konuşuyor olabilirdik.
Ha demiyorum ki hepsini bizzat başkan düşündü de her şeyin altında onun imzası var falan.Sadece yaptığı katkıların bir spor dalındaki başarı ya da başarısızlığa göre önemini yitirip küfür edilmesinden hoşlanmıyorum ve de yanlış buluyorum.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
« Yanıtla #2832 : 05 Haziran 2016, 01:40:14 »
Kendi cebinden yaptığını ima etmedim ben.Sadece genel anlamda Türk sporuna yaptığı katkıdan bahsettim.Yatırım yapmayabilirdi de.Gidip orada burada araziler almayıp tesisler açmayıp kulübe birşeyler kazandırmayabilirdi de.Belki şu anda biz de gs gibi kim ne çaldı da borç batağındayız gibi konuşuyor olabilirdik.
Ha demiyorum ki hepsini bizzat başkan düşündü de her şeyin altında onun imzası var falan.Sadece yaptığı katkıların bir spor dalındaki başarı ya da başarısızlığa göre önemini yitirip küfür edilmesinden hoşlanmıyorum ve de yanlış buluyorum.

Fenerbahçe bir spor kulübüdür, inşaat şirketi değil. Şampiyon olsak ne olur olmasak ne olur diyen spor kulübü başkanı da dünyanın her yerinde protesto edilir.

Hepsini geçtim, kendi taraftarına paralı köpekler, ahlaksızlar diye bağırıp ertesi sene sadece kendisi öyle istediği için koca bir tribünü boş bırakıp Fenerbahçe'yi hem o tribünden gelecek parayla maddi; hem o tribünden gelecek destekle manevi zarara sokup şampiyonluğu kaybetmesine neden olmuştur.

Velhasıl malum şahıs, kulübü kendi malı olarak görmekten vazgeçene kadar gösterilen tepkiler haklıdır ama yetersizdir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2833 : 05 Haziran 2016, 02:13:12 »
Bence aynı kadro cikariz...antic herhalde sahamızda oynar..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2834 : 05 Haziran 2016, 11:19:20 »
Hocam, son zamanlarda aziz yıldırama en çok takanlardan biri olduğum için yazını üstüme alıyorum, daha geniş bir zamanda cevap yazacağım. En büyük problemi biraz parlayan, sevilmeye başlayan herkesi silmesi. Zico, alex, ersun.... Doğrudur, birçok branşta bizim atılımımız sonrasında diğer takımlarda rekabete girdi, ama malesef diğer branşlar yardımcı oyuncu bile değil.
Şartlara göre değer yargıları değişir. Zamanında yaptıkları önemliydi ama artık birşey ifade etmiyor. Topuk yaylası diye gelmesin bize. Birgün başka birgün başka konuşmasın. Artık herkes kendisinden nefret ediyor. Futboldaki başarısızlığın birinci sebebi odur, ve basketteki başarının birinci sebebide odur, burnunu sokmadığı için.