Kendi cebinden yaptığını ima etmedim ben.Sadece genel anlamda Türk sporuna yaptığı katkıdan bahsettim.Yatırım yapmayabilirdi de.Gidip orada burada araziler almayıp tesisler açmayıp kulübe birşeyler kazandırmayabilirdi de.Belki şu anda biz de gs gibi kim ne çaldı da borç batağındayız gibi konuşuyor olabilirdik.
Ha demiyorum ki hepsini bizzat başkan düşündü de her şeyin altında onun imzası var falan.Sadece yaptığı katkıların bir spor dalındaki başarı ya da başarısızlığa göre önemini yitirip küfür edilmesinden hoşlanmıyorum ve de yanlış buluyorum.
Hocam, son zamanlarda aziz yıldırama en çok takanlardan biri olduğum için yazını üstüme alıyorum, daha geniş bir zamanda cevap yazacağım. En büyük problemi biraz parlayan, sevilmeye başlayan herkesi silmesi. Zico, alex, ersun.... Doğrudur, birçok branşta bizim atılımımız sonrasında diğer takımlarda rekabete girdi, ama malesef diğer branşlar yardımcı oyuncu bile değil.
Şartlara göre değer yargıları değişir. Zamanında yaptıkları önemliydi ama artık birşey ifade etmiyor. Topuk yaylası diye gelmesin bize. Birgün başka birgün başka konuşmasın. Artık herkes kendisinden nefret ediyor. Futboldaki başarısızlığın birinci sebebi odur, ve basketteki başarının birinci sebebide odur, burnunu sokmadığı için.