Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 428702 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Mal gibi faul yaptık 0,4 sn kala, kalinic. 3 atış kullanacaklar. Geçmiş olsun..

Çevrimdışı franz392

• Üye
Göstere göstere aldı faulü adam. İlk 2'sini atarsa sonuncuyu kaçırıp maçı bitirir.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 21:52:56 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
 İkincisini kaçırdı. 1,1 sn, mola aldık. Obradovic in gerçekten şapkadan tavşan çıkarması lazım kazanmamız için.

Çevrimdışı exex

• Üye
Kalinic tavşanıda yedi... Ama kızmamak gerek yetenek işi basketbol ondanda çok üst seviyede değil . İlk yarının sonundada sokamadı oyuna burdada veremedi pası

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ben bugünkü oyunu da gördükten sonra gerçekten umutsuzlanmaya başladım..ligin belki de en tırt takımı konya ya oynadığımız oyunun rezilliği anlatılacsk gibi değil..bu maç ölçü olmaz ama madrid bu takıma +20 koyar..umarım yanılırım

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
kaliniç gereksiz faul yaptı, 3 atış kararı da doğruydu bizimkiler niye itiraz etti anlamadım.

Çevrimdışı franz392

• Üye
kalinic 68-72 iken 2'de 1 attı. 73-72'de 1 saniye kala o aptal faulü yaptı. Son topu oyuna sokarken da dışarı attı, bari potaya atabilseydik. Ligin en zayıf takımına kaybettik maalesef.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2015, 22:00:04 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

kaliniç gereksiz faul yaptı, 3 atış kararı da doğruydu bizimkiler niye itiraz etti anlamadım.
Süreye itiraz ettiler sanırım, ve birde 2 atış beklemiş de olabilirler.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Süreye itiraz ettiler sanırım, ve birde 2 atış beklemiş de olabilirler.

yok abi süre değildi itiraz 2 atışa idi ben de onu diyorum zaten net ayağı cizgiden dışarıda itiraza gerek yoktu tekrarsız bile görünüyordu 3 atış olduğu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Kalinic alın maç sizin olsun dedi. Geldiği günden bu yana ne yapıyor daha çözemedim zaten. Avrupa şampiyonasında da hiç formda değildi. Savunma yönü ağır basıyor desem onu yaptığını da pek göremedim. Hücum desen hiç yok gibi. Şu son topu oyuna sokma biçimine yorum bile yapamıyorum. Fırlattı topu elinden sadece.
E sezonun daha çok başı da vücut dili de hiç sağlıklı değil adamın. Her maç bakıyorum. Hayattan bezmiş bir hali var.
Obra'nın vardır bir bildiği diyip beklemeye devam edelim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Kalinic bir maç sonu bir oyuncu ne kadar saçmalayıp takımına zarar verebilir durumunun en güzel örneklerinden birisini sergiledi. Ne yalan söyleyeyim, bu sezon transferler arasında içime sinmeyen tek isimdi. İnşallah bu maç saçmaladığı son maç olur. İçimden geçeni söylersem, böyle kritik anlarda süre aldığı son maç olur inşallah.

Bu arada, Vesely hazırlık maçlarındaki halini özletiyor bir kaç haftadır. Yazık oldu. Haybeden bir mağlubiyet.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
2-3 aydan önce takım oturmayacak bu belli oldu, her sezon başı sıkıntılı geçiyor. Bu süreyi en az hasarla atlatmak lazım.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Hep bizim takımların oturması zaman alıyor ne hikmetse.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Hep bizim takımların oturması zaman alıyor ne hikmetse.
Su aşamada sığınacak tek dal bu oldugundan. Takım hic iyi sinyal vermiyor. Boyle olunca da zamanla iyi olacaklarını ummaktan baska yapacak bir sey yok.

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
euroleague 'in en zayıf takımına yenildikten sonra, ligdeki en zayıf takıma yenilmek. maalesef forma giremedik ve takım olamadık. tek gvence obradovic. bir an önce toparlanırız umarım