Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 430225 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
bir sözüm de obra reise. abicim sen partizanda kızılyıldız deplasmanında hiç maç kazanmadın  mı? yada panada iken oly deplasmanında. eminim bir sürü galibiyeti vardır.  bunca tecrübeleri varken oyuncuları acaba nasıl hazırlıyor.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
daha bu cuma real'e koyduk şiir gibi basketbol oynayarak , izlemedin mi ?
  gs bir periyodda 13 hücum riboundu yaptı maç toplamını bilmiyorum. top çalmalar. istediği gibi hücum yaptı. attıkları da kaçırdıkları da bomboş şutlardı. bizi savunmada öyle bi kapattılar ki bırak boş şutu şut atamadık resmen.  rmyi yendik ancak bu tarz bir oyun değildi. zaten RMyi böyle ezen takım da olamaz.

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Hoca geldiginden beri ligin ilk yarilari acaip işler yapiyor. Efes maçı vardı Ipekcide gecen sene. O macta da Kenan ve Berk le mac boyu ugrasmaktan olaydan kopmuştu. Bugün de Bobby ye takti.                           

Çevrimdışı guraygun

• Üye
geçen sene ile bu sene arasında şu farkı görüyorum.  obra sadece hickman ile uğraştı adam edeceğim diye. (arada da melih) .  bu sene dixon-sloukas-bgdan -kalinic obranın kendilerini yontmasını bekliyorlar. Allah yardımcısı olsun

Çevrimdışı exex

• Üye
Zeljko Obradovic:

Maça gelmeden önce, birçok oyuncu Galatasaray'la ilk kez oynayacağı için, onlara bu maçın önemini anlattım.
İlk yarıda daha iyi olmamıza rağmen, 2. yarı başlagıcı bizim için çok kötüydü.
3-4 gün önce Real Madrid'e karşı muhteşem oynuyorlar. Sonra böyle.. Deplasmanda da aynı oynamayı öğrenmeleri gerekiyor.
Galatasaray bugün muhteşem oynadı...
3-4 gün sonra Kızılyıldız deplasmanında oynayacağız. Oradaki atmosfer buradan da farklı.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
ribaund sıkıntımız var çok açık, gs a 14 hücum ribaundu verdik 10 da top çaldırdık ki istek kısmında da eksikmisiz

verdiğimiz riboudlar yanında savunma hatalarını saymıyorum bile gs kaç tane boş üçlük kullandı sayamadım el üstü şutları yok.. kesinlikle bu takıma furkan gelmeli ki kısa savunmamızda düzelsin içeri çok sırıtıyor udoh veysel varken sırıtmıyor ama biri çıkıyor yandık yol geçen hanı,

bu arada eleştirmek istemiyorum ama lasme antiç den az mı alıyor ücret olarak...

yada datome madem 3 oynayacak ayakları daha hızlı biri bulunamazmıydı...

Çevrimdışı guraygun

• Üye
ribaund sıkıntımız var çok açık, gs a 14 hücum ribaundu verdik 10 da top çaldırdık ki istek kısmında da eksikmisiz

verdiğimiz riboudlar yanında savunma hatalarını saymıyorum bile gs kaç tane boş üçlük kullandı sayamadım el üstü şutları yok.. kesinlikle bu takıma furkan gelmeli ki kısa savunmamızda düzelsin içeri çok sırıtıyor udoh veysel varken sırıtmıyor ama biri çıkıyor yandık yol geçen hanı,

bu arada eleştirmek istemiyorum ama lasme antiç den az mı alıyor ücret olarak...

yada datome madem 3 oynayacak ayakları daha hızlı biri bulunamazmıydı...

lasme ve datome konusunda sana kesinlikle katılıyorum

Çevrimdışı afat

Top niye dönmüyor biz de sırf top döndürdüğü için köşelerden sağdan soldan boş üçlük buluyorlar sürekli bize karşı. Top dolaşırken de sürekli yan yana topu veriyoruz. Yanına gel ver perde ver perde son 10 saniyede hücum yapmaya çalışıyoruz. Rezillik ya vallahi canıma tak etti plansızlıktan.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
kadro seçiminin yanlış olduğuna kendimi daha çok inandırmaya başladım. tamam. kabul ediyorum elbet oturacaktır(inşallah) ancak 1 ay beklemek varken neden 4-5 ay bekleyeceğiz takımın oturmasını

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
2.yarı sahadaki takım Fenerbahçe olamaz, olmamalı. Savunma takımıyız diyoruz, savunmadan eser yoktu 2.yarıda maalesef. Bu sene bjelica'yı liderlik, hücum, savunma bir yana en çok arayacağımız konu RİBAUNT olur çok açık felaketiz bu konuda. Bogdan bu sene beklenen eşiği aşamayacak gibi duruyor, mental olarak çok çabuk kırılıyor özellikle. Kalinic konusunda tek istemediğim transferdi bu sene, bu seviyede bu kadar tek yönlü, topu yere vurmayan bir kısa forvetin savunması ne kadar iyi olursa olsun Fenerbahçe için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Dixon'ı seviyorum ama hücumda atamayınca cidden çok sıkıntı yaşıyor. Sloukas toparlamalı, ona çok ihtiyacımız var. En başında da söylediğim gibi bu sene takım için kafamda çok "?" var geçen seneye nazaran. Deplasmanlarda daha çabuk dağılan bi takım hüviyeti görüntüsü verdi sanki takım bana daha sezonun başı olmasına rağmen. Bu yenilgi dünyanın sonu değil ama RM maçında oynanan oyun dahil Fenerbahçe'de işlerin yolunda gitmediği aşikar, en azından bu olmamalı diye düşünüyorum beklentiler neticesinde izlemek istediğimiz oyun. İnşallah bir an önce çeki düzen verir, kendimize geliriz.
Bence bizim asıl problemimiz hücumda. Hücum edemediğimiz için savunmamız düşüyor gibi.
Aslında hücumsal anlamda çok yetenekli oyuncularımız da var ama aşırı plancıyız ve buna sonuna kadar sadık kalmaya çalışmamız özgüvenimizi baltalıyor gibi. Yani bazen pozisyon neyi gerektiriyorsa onu oynamayı bilmeli, parkedeki basketbol kaosa döndüğünde de buna cevap verebilmeliyiz. Koçun zamanla bu dengeyi oturtacağını ümit ediyorum

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Artık rutine bağladı: Arena'da biz, İpekçi'de onlar...En son biz kazandık deplasmanda:2011'de şampiyonluk kupasını kaldırdığımız maç...
Galatasaray son 12 sezonda 1 kez kazandı deplasmanda.Shipp'in son saniye basketi ile 71-72 kazanmışlardı Sinan Erdem'de.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
yazmak için daha bikac mac hatta bikac ay beklemek isyordum ama bunu izleyince duramadım artık..

hakemler vs etkisi vardır elbet ama takım savunmada saha içi paylasımında cok sıkıntılı suanda.. savunmada cok hareketliler cok fazla swichler show up lar derken def reboubdları toplamak zorlasıyor, kısalar top almaya girmeyince de arka arkaya 4 hücum oynatıyoruz, her macta rakip 1bucuk katımız hücum oynuyor, ve oran düşük de olsa rakip bi şekilde isabeti buluyor. bunlar cok antreman ve obradan cok sopayla oturacaktır elbet ama kısalar savunmaya gayret göstermedikce biz kaybederiz. ve bu durum hickman gelmedikce böyle..

bu konu ve fazlasından ötürü acıkcası dixon seneye yol verilmesi gereken bi arkadasımız. bu takıma hic uygun degil, düzen dısı sutu iyimser cabası vs iyi güzel ama bu seviyeye yetersiz. türk pasaportu olması, bu iyi niyet bu formayı giydirse de onu haketmedigi net ortada. kücük maclar ve lig için düşünebiliriz desek de sadece normal sezonu gecirir playofflara yine yetmez kanımca...(severek kullandıgım tabirle kücük takımın büyük oyuncusu)

acıkcası sadece bobby ye yüklenmek dogru degil, ona verilen güveni hazırlık maclarında şişirip, normal sezonda elinin tersiye iten bi sloukas var ortada. hazırlık maclarında harika amiralin yerinde korkak, sinmiş bi sloukas var. hem o hem bobby hem bogdan cok tembel paslar atıyorlar, sacmalıyorlar önde pres yediklerinde ki bu durum oyuncular asırı yüksek motivasyonda degillerse basımıza gelmeye devam edecek. acıkcası burda obranın devreye girmesi lazım ki bunu gecen sene yapamadı, bu sene umarım yapmazz..

kalinicin kızılıyıldızda patlayıcılıgı suan top kullanan oyuncu coklugundan kaybolmus durumda. hatta artık iyice rugbyde kesici oyuncu rolüne büründü obra sayesinde. hücumda kenara; savunmada oyuna... bilmiyorum bu durum pek benim oyun görüsüm acısından hos gözükmüyor ama bunu tartısmaya acık bırakırım insanlara..:) herkesin farklı düşüncesi vardır..

pota altında da net mac secen udoh vesely, yetersiz barıs ve umut kaynagı gücsüz ömer var. isimleri yanyana yazınca avrupanın en iyi pota altı ama mac secince, konsantrasyon eksikligiyle felaketi de gösteriyor bize..  bakalım burda karsı cıkan gördüm ama furkan hamlesi kendini oyun stilini cok begenmesem de(ki nba yapması bile kendi adına mucizeydi-ki bu nba in uzun eksikligini bayaaaa gösteriyor-) suan vesely nin faul problemlerinde reboundu cekecek sertlik katacak bi uzun sart. aslında barıs kalinic dixon antic yerine daha iyi adamlar net alınabilecekken piyasadaki sanssızlıgımız bizi (calathes kpap weems teletovic ve niceleri..) onlara muhtac kıldı. suan furkan avanta ve vesely benzeri gibi planda olmasa da sartlar zorlanıp alınmalı.

bu mac konya macı strasbourg macı bize aynı seyleri gösteriyor. mac secen kendini sahaya koymayan cok adamımız var. sloukas dixon ekpe ve vesely.. bunlar sahaya aklını koysun gördük real macı gibi her macı alırız. hatta nba de konferans yarı finali bile oynar(iddialı ama yapar!)  ama obra hakimiyeti ele almalı. ki benim bu konuda tepki görsem de gecen yıldan kalan suan da devam eden soru işaretlerim var.. basta o sonra takım bunu asmalı. artık bu takım yerlisi yabancısı alıp götürmeli. eger mac secme karakteri olursa takımın, mac ortasında ya da sonunda 2 sut kacıp savunmada 2 blok yiyince macı bırakıp (bu takımı gecmişten hatırladınız mı??) önündeki maclara bakacagımız cok mac izleriz.

erken uyarı bir kere iki kere olur ama cekirge 3te de sıcradı suann. kalinici onca paraya alarak bi nevi sponsoru oldugumuz kızılyıldızı o atmosferde sinmeden herseye ragmen oynayarak yenmek boynunun brcu bu takımın artık. eger burda da aynı sıkıntı görülürse basta gherardini olmak üzere sorgulanacak coj sey olacak.

ayrıca söylemek istedigim cok sey var ama daha da gözlemem lazım.. bir iki ay sonra oyuncular setler savunmalar vsler tek tek inceleyip konusuruz ama daha var onlara..

hadi obra işin cok... basarılar arkandayız...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Galatasaray'a karşı son 28 sezondaki en farklı yenilgimizi  almışız.(@mapsportsdata)

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
Sloukas büyük hayal kırıklığı oldu.Alt yapıdan A takıma ilk maçına çıkmış gençler gibi çok basit hatalar yapıyor kitlenip kalıyor.Sezon sonu geriye dönüp baktığımızda Sloukas'ın fark yaratacağı bir maç olmayacağına eminim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sloukas büyük hayal kırıklığı oldu.Alt yapıdan A takıma ilk maçına çıkmış gençler gibi çok basit hatalar yapıyor kitlenip kalıyor.Sezon sonu geriye dönüp baktığımızda Sloukas'ın fark yaratacağı bir maç olmayacağına eminim.

Darüşşafaka maçını izlediniz mi?