korktuygum gibi oldu...tam son periyot maca hukmedecegiz...udoha'a veirlmeyen ve vesely'e caınan teknik faul maıc efese goturdu..
tabii basrolde tescilli efesli ersan kartal...sonra obraya yemedi teknik vermek..nasıl olsa macı 8-10 sayıya baglamıstı..
klup artık bu adamlara care bulmalı..nasıl olur bilmiyorum ama temizlenmeliler..
bizim hatamız kalinice cok sabır gostermek oldu..bence melih daha once denenmeliyidi bogdan faul problemi yasarken...hatta melih olmuyorsa barıs hersek...(eslesme durumuna gore savunmada)
ama obra tercih etmedi...neyse onemli degil..tek zararı bu isin bize sinirlerimizi hoplattı gene hakemler...
ayrıca hickman donunce bence hickman reis kadroya alınmalı..bunu da gorduk..kalinic 8. yabancı olmalı sanki..buyuk macları kaldıramıyor kalinic nedense...
ama hickman kadroya girse bile 7. yabancı oalrka belli ki antic'le oynamak lazım bu tip macları..
dixon-sloukas
bogdan
datome
antic
vesely-udoh
berk, melih, omer faruk ve barıs'tan ufak destekler alınmalı tabi...
neyse artık onumuze bakacagız...
ligin ilk yarısında umarım baska maglubiyet gelmez ve 11-4 ile bitiririz..o zaman gene lider oluruz tahminim..(liderligi efese verdiler alenen)
kalan maclar;
antep , giresun dep, usak dep..
usak haric sorun yasamayız...kaldı ki usak'ın bize gucunun yetecegini sanmıyorum ciddiye alırska macı...
bu 3 haftada (erteleme macları haric; zaten usak, efes ve banvit yener rakiplerini o maclarda)
usak-efes
banvit-karsıyaka
gs-bjk
bjk-banvit
royal-usak
ts-dacka
telekom-gs
dacka-efes
usak-fb
macları var...efes (3), dacka (4), usak (4), banvit (4) ve gs (4) 'nin en az 1 yenilgi alacagını dusunuyorum..
yani usak'ta bir kaza yasamazsak herhalde efesle 11-4 ilk yarıyı bitiririz..2. yarı bunları 10 sayı ile yenmek lazım ama rahatlamak icin...