Bu bana yazılmış herhalde. Uzun transferi olsa da ligde oynayamayacağını bilmeyen yok. Mesele Udoh ve Vesely'nin biraz daha korunabilmeseydi. Yoksa Udoh olsa da belki kaybedecektik bugün. Panathinaikos çok mu zengin de gidip adam getiriyor, gs nasıl Bargnani'ye teklif yapabiliyor? Şubenin ana damarı olan sponsorluğu bir şekilde futbola çeviren adamlar bu kadar dar rotasyon varken 300 bin euro veremiyor yani 
Sizi alintilayacaktim ama bir kisi daha yazmişdi yanliş okumadiysam ondan direk yazdim.
Yönetim savunuculuğunu yapmak istemiyorum ama sene basi kalinic e 1milyon veren adamlar simdi 300 bin vermedi veremedi  diye serefsiz demek ayip oluyor. 
Koçun kafasındaki düsünceleri bilemem ama şanssızlık dizboyu. Antic i kendisi istedi ve tam verimli kullanmaya başlamışken sakatlandı. Barış yerli statüsünden kontrat buldu.Yapabilecekleri belli. Ömer i düsündü güvendi koç sanirim ama oda olup olmama arasında. Yani sene başında belliydi bu. Kalinic e 1 milyon bonservis verene kadar 1 sezonluk 9. yabancı alınırdı. Ki sezon ortası Oguz a bile teklif sunuldugu yazildi burada.
Pana alır . Bizde ayıralim basketbol yönetimini oradan gelen gelire göre kadro kuralim ? 
Bu ulke sartlarinda senin bayan voleybol şubene  sponsor olan hastaneyi bile engelleyenler sana büyük sponsorluklara izin verirmi ? 
Fenerbahće grundig  koç holding 
Başkada sponsorumuz yok.  
Ülkerin futbola yatırım yapmasını elestirmişsiniz  yada ülker yatırımının oraya yönlendirilmesine. Bu klübe 3 temmuz operasyonu yapılmış en büýük rakibine buyur yürü denmiş. Bu sezon transferler yapılmak zorunda. E stadyum ismini satişa çıkarıyorsun. Ülker ederini veriyorsa ve digerlerinden daha iyiyse neden elestireyim.  
En buyuk rakibinin stadi devletten sponsoru Turk telekom.
Basketbolda erkek kadin sponsor var.
Yanilmiyorsam voleybol kadinlardada sponsorlari var.  
Bu sartlarda dedigim gibi ya izin verilmiyor sponsorluklara yada yönetim bulamıyor !!!   
Konuyu çok dagıttım . Birazda uzun oldu kusura bakmayın. Sözün özü bende transfer istiyordum ama yapmadilar diyede şerefsiz olmazlar....
Iyi geceler
SM-G925F cihazımdan gönderildi