Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 439946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Takımın canı saolsun. Kısmet nazar boncuğu diyelim.

Hakem faulü çalmadı yönetim istifa :)

E takımın basinda Obradovic var , onu Ulker getirdi
KOMİK :)

Antic sakat , Kostası zaten boşver , Kalinic e 1milyon bonservis verilmiş , Ömer takıma katkı verecegi dönemde gitmiş. Birde üstüne transfer yapsan zaten ligde oynayamayacak  hala yönetim .

Kardeşim yok ;  para varmış ama sıcak tutsun diye cebe koymuş saklıyorlar : )))
SM-G925F cihazımdan gönderildi

Bu bana yazılmış herhalde. Uzun transferi olsa da ligde oynayamayacağını bilmeyen yok. Mesele Udoh ve Vesely'nin biraz daha korunabilmeseydi. Yoksa Udoh olsa da belki kaybedecektik bugün. Panathinaikos çok mu zengin de gidip adam getiriyor, gs nasıl Bargnani'ye teklif yapabiliyor? Şubenin ana damarı olan sponsorluğu bir şekilde futbola çeviren adamlar bu kadar dar rotasyon varken 300 bin euro veremiyor yani :)

Çevrimdışı franz392

• Üye
o kadar paraya gerek yok ki, Konya'daki jefferson tarzı bir adamı al idman versin, Avrupa'da oynat...Ligde de elinde dursun duruma göre...Ali Cengiz oyunları döndü transferde..Ben Obra'nın istemediğine inanmıyorum. İstemeyen adam Earl Clark ile anlaşmaz...Yönetim taş koydu resmen

Mahmut uslu çapsızı basketbola da karışmaya başladıktan sonra her şey beklenir valla.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Son Hucum Tamamını çektim..

Önce Ayak var.. Sonra 24 SN diyor ya Banvit koçu. Top Banvitin kontrolüne geçiyor ve Dixon çalıyor. Sonra Faul çalınmıyor. Kayıt kötü ama belli herşey..

https://www.youtube.com/watch?v=tU3zxKtlVI4
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye

Bu bana yazılmış herhalde. Uzun transferi olsa da ligde oynayamayacağını bilmeyen yok. Mesele Udoh ve Vesely'nin biraz daha korunabilmeseydi. Yoksa Udoh olsa da belki kaybedecektik bugün. Panathinaikos çok mu zengin de gidip adam getiriyor, gs nasıl Bargnani'ye teklif yapabiliyor? Şubenin ana damarı olan sponsorluğu bir şekilde futbola çeviren adamlar bu kadar dar rotasyon varken 300 bin euro veremiyor yani :)

Sizi alintilayacaktim ama bir kisi daha yazmişdi yanliş okumadiysam ondan direk yazdim.

Yönetim savunuculuğunu yapmak istemiyorum ama sene basi kalinic e 1milyon veren adamlar simdi 300 bin vermedi veremedi  diye serefsiz demek ayip oluyor.

Koçun kafasındaki düsünceleri bilemem ama şanssızlık dizboyu. Antic i kendisi istedi ve tam verimli kullanmaya başlamışken sakatlandı. Barış yerli statüsünden kontrat buldu.Yapabilecekleri belli. Ömer i düsündü güvendi koç sanirim ama oda olup olmama arasında. Yani sene başında belliydi bu. Kalinic e 1 milyon bonservis verene kadar 1 sezonluk 9. yabancı alınırdı. Ki sezon ortası Oguz a bile teklif sunuldugu yazildi burada.

Pana alır . Bizde ayıralim basketbol yönetimini oradan gelen gelire göre kadro kuralim ?

Bu ulke sartlarinda senin bayan voleybol şubene  sponsor olan hastaneyi bile engelleyenler sana büyük sponsorluklara izin verirmi ?

Fenerbahće grundig  koç holding
Başkada sponsorumuz yok.

Ülkerin futbola yatırım yapmasını elestirmişsiniz  yada ülker yatırımının oraya yönlendirilmesine. Bu klübe 3 temmuz operasyonu yapılmış en büýük rakibine buyur yürü denmiş. Bu sezon transferler yapılmak zorunda. E stadyum ismini satişa çıkarıyorsun. Ülker ederini veriyorsa ve digerlerinden daha iyiyse neden elestireyim. 

En buyuk rakibinin stadi devletten sponsoru Turk telekom.
Basketbolda erkek kadin sponsor var.
Yanilmiyorsam voleybol kadinlardada sponsorlari var. 

Bu sartlarda dedigim gibi ya izin verilmiyor sponsorluklara yada yönetim bulamıyor !!!   

Konuyu çok dagıttım . Birazda uzun oldu kusura bakmayın. Sözün özü bende transfer istiyordum ama yapmadilar diyede şerefsiz olmazlar....

Iyi geceler

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
Şu takımı eleştirmeyin.Şu takımın keyfini çıkarın.Böyle bir sezon,böyle karakterli bir takım,böylesine iyi anlaşan oyuncuları bir arada önümüzdeki sezonlarda göremeyebiliriz.
Transfer uzun kısa vs.takımın kimyasını bozabilirdi -zaten 2 uzunun sakatlığı aynı zamana denk geldi talihsizlik-yeterli kadromuz var diyorum ben.
Berk de umarım böyle devam eder. Aldığı sürede yaptıkları hoşuma gitti gerçekten.Konusunda da yazdığım gibi bu çocukta 8 sayı-9 asist tutturacak bir hava var :)

Çevrimdışı franz392

• Üye

Sizi alintilayacaktim ama bir kisi daha yazmişdi yanliş okumadiysam ondan direk yazdim.

Yönetim savunuculuğunu yapmak istemiyorum ama sene basi kalinic e 1milyon veren adamlar simdi 300 bin vermedi veremedi  diye serefsiz demek ayip oluyor.

Koçun kafasındaki düsünceleri bilemem ama şanssızlık dizboyu. Antic i kendisi istedi ve tam verimli kullanmaya başlamışken sakatlandı. Barış yerli statüsünden kontrat buldu.Yapabilecekleri belli. Ömer i düsündü güvendi koç sanirim ama oda olup olmama arasında. Yani sene başında belliydi bu. Kalinic e 1 milyon bonservis verene kadar 1 sezonluk 9. yabancı alınırdı. Ki sezon ortası Oguz a bile teklif sunuldugu yazildi burada.

Pana alır . Bizde ayıralim basketbol yönetimini oradan gelen gelire göre kadro kuralim ?

Bu ulke sartlarinda senin bayan voleybol şubene  sponsor olan hastaneyi bile engelleyenler sana büyük sponsorluklara izin verirmi ?

Fenerbahće grundig  koç holding
Başkada sponsorumuz yok.

Ülkerin futbola yatırım yapmasını elestirmişsiniz  yada ülker yatırımının oraya yönlendirilmesine. Bu klübe 3 temmuz operasyonu yapılmış en büýük rakibine buyur yürü denmiş. Bu sezon transferler yapılmak zorunda. E stadyum ismini satişa çıkarıyorsun. Ülker ederini veriyorsa ve digerlerinden daha iyiyse neden elestireyim. 

En buyuk rakibinin stadi devletten sponsoru Turk telekom.
Basketbolda erkek kadin sponsor var.
Yanilmiyorsam voleybol kadinlardada sponsorlari var. 

Bu sartlarda dedigim gibi ya izin verilmiyor sponsorluklara yada yönetim bulamıyor !!!   

Konuyu çok dagıttım . Birazda uzun oldu kusura bakmayın. Sözün özü bende transfer istiyordum ama yapmadilar diyede şerefsiz olmazlar....

Iyi geceler

Anlık sinirle yazdım onu, fazla sert bir tepki oldu. Ancak F4 yapan bir takımın bütçesinin düşmesini, futbolda Ülker'den o kadar para alındığı hâlde yine ön libero dolu bir kadromuz olmasını kabul edemiyorum. Cebinden 250-300 bin euro verecek 2 yönetici bile çıkmadı, futbolcu olsa daha fazlasını bile verirlerdi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
" @TrendBasket
Berk parkedeyken Fenerbahçe (+9), bençteyken ise (-10) verimlilik kaydetti. "

Doğru değil bu istatistik. Berk, Banvit in kötü savunma yaptığı ve bizim yüksek yüzdeyle oynadığımız dönemde oynadı. yaptığı 5-6 asist bu şekilde oldu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Türkiye kupasından beri Vesely ve Dixon düşüşte. Obradavic için getirdiği sistem ve Udoh, Datome ve Bogdan takımı sürüklüyordu, dün Udoh da olmayınca bu kadar oldu. Antic in alacağı 15-20 dakikanın Vesely-Udoh a yıkılması, Sloukas ın vereceği katkı olmayınca 1-2 ay önceki takım yavaş yavaş kayboldu işte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Olurda gs hicbir takima kaybetmez simdi her seyleri basketbol alirlae takimlari satar her takim bunlara.
Bu maglubiyet olabilir ama kostas ve anticin yoklugu kendi mevkisindeki oyunculari yipratti.
Ama mecbur gidecek bir mac Kuban macini kazansak su mac gram onemli degil.

Ligde yabanci alma sansimiz yok mu ?
Kalinicten daha cok katki verir kesin.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 09:10:26 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Ligde yabanci alma sansimiz yok mu ?
Kalinicten daha cok katki verir kesin.

Ligde bir yabancı daha nasıl olacak? Vesely, Udoh, Bogdanoviç ve Datome'nin yerleri kesin, iki uzunla zor olduğuna göre Antiç de kadroda olacak. Bu durumda bir yabancı kontenjanı için üç aday var, Sloukas, Hickman ve Kaliniç. Bir yabancı daha almak demek ya Antiç'ten daha iyi bir uzun almak ya da diğer üçlünün önüne geçebilecek bir oyuncu bulmak demek. Düşük bütçeyle, yılın bu döneminde her ikisi de olanaksız görünüyor.

• Ziyaretçi
eyvallah hakem felan doğru tamam da, obra koç bari şu kaliniç sevdasından vazgeçse fena olmayacak. adam bilm iyorum gelenecek veya başka takımda ne yapar bilmeme ama bizde olmayacak belli.transfer yapılsında avrupada oynasın.şu maça özel udoh kaliniiç değişikliği, diğer maçlardada sakat oyuncular dönünce kim formda ise o oynasın.
Sakat Udoh'u oynatmayıp Kaliniç'i oynanması bence de çok derin anlamlar taşıyor,  bi komisyon kokusu var veya vatandaşına kıyak geçiyor olabilir
100 200 200 bin kere yazıldı oyuncu alsa da herhangi bir takım Euroleague’de bundan sonra sene sonuna kadar oynatamaz
« Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 10:02:36 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Ya abi ben hakketen anlamiyorum ya.son saniyede faul verilse 2de 2 atsa gigi kimse ne transfer muhabbeti yapacakti burda ne yonetim ne kalinic antic negatifligi dolacakti buralar.
Niye bu kadar skora bagimli takim elestirisi?

Maci izleyen nerdeyse %90 4.ceyrek ortalarinda maci banvit aldi diye birakti maci bende dahil.kanali degistirdim.helal olsun yine de su mucadeleye dedim.son saniyeye yine maci kazanma sansi yakaladi takim.bu cabaya bu azime alkis tutacagimiza yine negatiflik kaplamis her yani.
Guzel yonlerine bakalim.berk oynamis ne guzel asistleriyle suslemis.bu adam kendine bi ozguven getirmis.bu tarz seyleri görelim.

Bu takimin tadini cikarin allah icin.nolursa olsun ben bu takimla gurur duyuyorum.hani sozde bir lafimiz var ya "yensen de yenilsen de".tum branslar icin soyleyemem bunu ama sadece bu takim icin bunu cani gonulden en derinden hissederek soyluyorum.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 10:16:45 Gönderen: onee »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
mucadele 10 numara...takım eksik bile olsa macta kalıyor..geri dusse de eksik olsa da geri geliyor..
ama iste o hakemler yok mu o hakemler...
eline ilk fırsat gectiginde hemen hesabı kesiyor..
sezonun ozeti bu...

bu takım sakatlar donsun ligde geri kalan 10 macı da kazanır 10 da 10 yapar...ksk deplasman, efes ve antep deplasman haric bence yanımıza yaklasabilecek takım olacagını sanmıyorum..

sorun efes'i 10 farkla yenebilir miyiz...bence yeneriz yeter ki hakemler ise karısmasın..gerci efes baska mac elbet kaybecektir bizim mac akadar, aynıs ekilde gs'de...
her ikiside anadolu'nun orta sıra takımlarına mac kaybedebilir dusme ve play off bu durumda alevli iken...

bence su amglubiyet belki kuban macı icin iyi oldu..az da olsa kulaga kupe cıkarılacak yerler vardır...obra bunları takımın gozune sokar..

kuban'i yenelim de bu macın telafisi nasıl olsa var ligde dedigimiz gibi macları kaznaırsak...hersey elimizde..

ama kuban amcının 6 sayıdan fazla fakla kaybedersek liderlik icin kuban'ın ekstra yenilgisi gerekir..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
sloukas donunce; kalinic ve hickman dısarı cıkar...sakatlık olmazsa eger 7. yabancı hickman olur...kalinic 8 olur bence...

ama bunun icin barıs hersek'in iyice devreye girmesi gerekecek..

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
berk biraz fiziklenmiş mi bana mı öle geldi??