Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 440214 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Lig bittikten sonra diğer takımların play-off maçları başlayacağı için bu maçı oraya bırakmak istemezler. Lig 07 Mayıs'ta bitiyor. Düşenler, play-off yarışı vs. Yani sıralamayı değiştirme ihtimali olacak herhangi bir maçı normal sezonun bitiminden 10 gün sonraya koymak diğer takımlara zulüm olur, kaosa sebebiyet verir. 09 Mayıs ise bizim işimize gelmez. Bu hafta aradan çıkarmak gerek.
abi ben bu hafta içi oynananacak diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
ama sen çok güzel özet geçtin durumu ,aslında hiç oynatmasalar direkt bize 2 puan versinler
ne gerginlik olsun ne yorgunluk olsun

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
şunu anladım ki Real Madrid serisine çok motive olmuşuz
hem takım hem camia , inanın şahsen ben tribünde mental olarak çok yorgundum.. keza takımında hem fiziksel hem mental olarak yorulması da doğal ..
ilk yarı çok acayip zevkli bir maç oldu.. savunma hücum alleyooplar kostas ve ekpe performansı ile mevzuyu hallettik..
sonrası 3. çeyrek ortası itibariyle Efesin de doğuş ile başlattığı sertliğe biraz boyun eğdik , olabilir bu da bir ders ..
24 sayıdan geri gelip 3 e kadar inen farka rağmen kazanmasını bildik
bu takımın en güzel olayı kazanmasını biliyor olması..
gönül tabiki Efesin de önünde ligi bitirmek siter ama ilk öncelik galatasayar'ın üzerine ligi bitirmek olmalı..

efes de galatasaray  da daha maç kaybedecekler , bu not burada dursun..

bir lig maçına rağmen "12 13 bin kişi salondaydık. maç kadroları okunmadan önce 3 dakialık kısa bi video dev ekrandan gösterildi
inanılmaz mutlu ve gururlu oldum..

bu arada türk basketbol hakemleri çok art niyetli ve eyyamcı hakemler..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
şunu anladım ki Real Madrid serisine çok motive olmuşuz
hem takım hem camia , inanın şahsen ben tribünde mental olarak çok yorgundum.. keza takımında hem fiziksel hem mental olarak yorulması da doğal ..
ilk yarı çok acayip zevkli bir maç oldu.. savunma hücum alleyooplar kostas ve ekpe performansı ile mevzuyu hallettik..
sonrası 3. çeyrek ortası itibariyle Efesin de doğuş ile başlattığı sertliğe biraz boyun eğdik , olabilir bu da bir ders ..
24 sayıdan geri gelip 3 e kadar inen farka rağmen kazanmasını bildik
bu takımın en güzel olayı kazanmasını biliyor olması..
gönül tabiki Efesin de önünde ligi bitirmek siter ama ilk öncelik galatasayar'ın üzerine ligi bitirmek olmalı..

efes de galatasaray  da daha maç kaybedecekler , bu not burada dursun..

bir lig maçına rağmen "12 13 bin kişi salondaydık. maç kadroları okunmadan önce 3 dakialık kısa bi video dev ekrandan gösterildi
inanılmaz mutlu ve gururlu oldum..

bu arada türk basketbol hakemleri çok art niyetli ve eyyamcı hakemler..

real 2. macta efes'in yaptıgı sertligi yapmaya kalkınca hakemler izin vermemisti, cunku saygı duyuyorlar bize artık..
ama gelin gorun ki elin yabancı hakeminin gosterdigi saygıyı gormuyoruz ulkemizin guzide hakemlerinden..

efes baskıya basladıgından calınmayan en az 7-8 faul varki cıldırmamk elde degil..

dixon-sloukas-datome-antic ve udoh'un her birine en az 1'er defa sert fauller yapılmasına ragmen bir duduk cıkmadı...cıkmaya basladıgında ise fark zaten 4-5 e inmisti ki..hakemlerin istegi macı efes'in kazanması degil zaten farkı 10 uzerine cekmemekti...

ama efes ıvkovic gittiketen sonra daha mac kaybeder...ozellikle deplasman ted ve evinde dacka macları cok zor gececek kocsuz..

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Efes sezon başından itibaren oynadığı en doğru basketbolu oynadı. Maç başında o şekilde başlasalardı ihtimalen yenebilirlerdi.

2. yarıda hakemin de müsamaha göstermesiyle sertlik, yarı sahayı her durumda çok hızlı geçip daha switch savunması oturmadan pota altına topu indirmek.

Bizim için iyi bir sınav oldu,zira Laboral de ihtimalen buna benzer bir planla bizim karşımıza çıkacak.

2li averaj ise artık eskisi kadar önemli değil. GS dahil herkesi deplasmanda yener bu takım. Heleki playoffda
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Obra yönetimince ligde Ivkovic'i ilk defa yendik. Neden sürekli avrupada yenip ligde yenildiğimizin cevabı basit aslında. Saha içindeki hakemlerin yönetim şeklinden başka bir şey değil. 24 sayıdan yenilseydik moral motivasyon açısından kötü olurdu. Kazanmak önemliydi ve kazandık. Ben de efesin ligde başka maç kaybedeceğini düşünüyorum. Kaybetmezlerse de çok önemli değil. Önce gsyi sonra bunları yenerek şampiyon olmak daha güzel olur. Gerçi lider olsak da yarı finalde gsyi zor elerdi bunlar. Gs ile final daha stresli geçerdi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Efes sezon başından itibaren oynadığı en doğru basketbolu oynadı. Maç başında o şekilde başlasalardı ihtimalen yenebilirlerdi.

2. yarıda hakemin de müsamaha göstermesiyle sertlik, yarı sahayı her durumda çok hızlı geçip daha switch savunması oturmadan pota altına topu indirmek.

Bizim için iyi bir sınav oldu,zira Laboral de ihtimalen buna benzer bir planla bizim karşımıza çıkacak.

2li averaj ise artık eskisi kadar önemli değil. GS dahil herkesi deplasmanda yener bu takım. Heleki playoffda

TOSUNCUM
özellikle şu kısıma katılıyorum..
hatta granger topu alıp çok hızlı hücüm etti , bunu Laboral maçında sık sık göreceğiz
bizim de geriye iyi koşmamız lazım, bunu iyi yapıyoruz ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obra yönetimince ligde Ivkovic'i ilk defa yendik. Neden sürekli avrupada yenip ligde yenildiğimizin cevabı basit aslında. Saha içindeki hakemlerin yönetim şeklinden başka bir şey değil. 24 sayıdan yenilseydik moral motivasyon açısından kötü olurdu. Kazanmak önemliydi ve kazandık. Ben de efesin ligde başka maç kaybedeceğini düşünüyorum. Kaybetmezlerse de çok önemli değil. Önce gsyi sonra bunları yenerek şampiyon olmak daha güzel olur. Gerçi lider olsak da yarı finalde gsyi zor elerdi bunlar. Gs ile final daha stresli geçerdi.

hakem diye ağlamak istemiyorum ama türkiye liginde hakkaniyetsizlik yapıyorlar.
doğuşun yaptığı her sertliğe izin verip bizim en ufacık temasımıza faul çalıyorlar ben buna dayanamıyorum.. doğuş 15 dakikada 10 faul yaptı yarısını çaldılar. ama iş bizim savunma kısmımıza gelince dokunmaya faul çaldılar..

tek itiraz ettiğim nokta budur..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
hakem diye ağlamak istemiyorum ama türkiye liginde hakkaniyetsizlik yapıyorlar.
doğuşun yaptığı her sertliğe izin verip bizim en ufacık temasımıza faul çalıyorlar ben buna dayanamıyorum.. doğuş 15 dakikada 10 faul yaptı yarısını çaldılar. ama iş bizim savunma kısmımıza gelince dokunmaya faul çaldılar..

tek itiraz ettiğim nokta budur..

Zaten tablo ortada Cem. Şu maç öncesi son iki yılda avrupada 4-0, türkiye sınırlarında 0-4'tük. Bunun mantıklı hiç bir açıklaması yok. Kadrolar aynı, koçlar aynı. Tek fark maçın saha içindeki oynanma ve yönetilme şartları. Gs ile de öyle. Avrupada süpürürüz onları ama ligde yenme ihtimalimiz yok gibi bir şey. Zira tekme tokat bir oyun oynanıyor burada.

• Üye
bu hafta en iyisi bence..ustelik valilkce seyrcisiz oynatılmalı...zaten ne olacagı belli..
28 nisan persembe oynatsınlar bitsin..ve kesinlikle seyircisiz olmalı..tarftar gazına gelip sakatlamaya kalkarlar sonra bizi..

ve sunu soylemek gerek ozellikle melih biraz katkı vermeye baslasın...+barıs...
berk zaten hep goreve hazır..

f4 oncesi yorgunluk azalmalı..
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 10:54:34 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
bu hafta en iyisi bence..ustelik valilkce seyrcisiz oynatılmalı...zaten ne olacagı belli..
28 nisan persembe oynatsınlar bitsin..ve kesinlikle seyircisiz olmalı..tarftar gazına gelip sakatlamaya kalkarlar sonra bizi..

ve sunu soylemek gerek ozellikle melih biraz katkı vermeye baslasın...+barıs...
berk zaten hep goreve hazır..

f4 oncesi yorgunluk azalmalı..
Maç zaten seyircisizdi diye hatırlıyorum ben

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

• Üye
mac seyircisiz olmaz eger lig sonuna kalırsa..2 mac cezaları var ve ligde evilerinde 2 mac var bizim mac haric...

normalde efes macından sonra aldıkları 2 mac cezayı bizim mac ve ted macında cekmeleri lazımdı..

simdi bizim macı lig sonuna atarlarsa ted ve konya maclarında cekecekler...

sahsen su ortama bakıp ben olsam federasyon yerinde olsam erteleme macında cektiririm gene cezayı...

cezayı ertelenen macta cektirmek en dogrusu...sıradaki maclarda degil..ustelik zaten bu hafta cok rahat oynatabilirler macı ama tbf ne bekliyorsa anlamadım..

« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 14:50:22 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
9 Mayıs formalite bi tarih
8 Mayıs Giresun maçımız var.
Bu çarşamba veya final 4 dan sonra oynarız

Öğrendiğim kadarıyla 4 ve 7 Mayıs'ta Giresun ve Uşak ile içeride oynayacağız, ondan sonra da Berlin.
Trabzon maçı için iki olasılık var, ya bu hafta ya da final four sonrası. Final four sonrasına bırakmayı federasyon istemiyor. Böyle bir durumda play-off başlangıcı 21 Mayıs civarını bulacakmış ve play-off'un Haziran sonuna sarkma ihtimali Temmuz başındaki olimpiyat elemeleri nedeniyle çok tercih edilmiyor.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Öğrendiğim kadarıyla 4 ve 7 Mayıs'ta Giresun ve Uşak ile içeride oynayacağız, ondan sonra da Berlin.
Trabzon maçı için iki olasılık var, ya bu hafta ya da final four sonrası. Final four sonrasına bırakmayı federasyon istemiyor. Böyle bir durumda play-off başlangıcı 21 Mayıs civarını bulacakmış ve play-off'un Haziran sonuna sarkma ihtimali Temmuz başındaki olimpiyat elemeleri nedeniyle çok tercih edilmiyor.
Federasyonun düşünceleri mantıklı, büyük ihtimal bu hafta oynayacağız bu yazdığınıza göre.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

• Ziyaretçi
maç 9 mayıs..

seyircisiz..
YILMAZ abi Trabzon seyircisiz cezasını bizim maçta çekecek

« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 15:32:58 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
4-7-9 mayıs.. nba fikstürü gibi oldu..