şunu anladım ki Real Madrid serisine çok motive olmuşuz
hem takım hem camia , inanın şahsen ben tribünde mental olarak çok yorgundum.. keza takımında hem fiziksel hem mental olarak yorulması da doğal ..
ilk yarı çok acayip zevkli bir maç oldu.. savunma hücum alleyooplar kostas ve ekpe performansı ile mevzuyu hallettik..
sonrası 3. çeyrek ortası itibariyle Efesin de doğuş ile başlattığı sertliğe biraz boyun eğdik , olabilir bu da bir ders ..
24 sayıdan geri gelip 3 e kadar inen farka rağmen kazanmasını bildik
bu takımın en güzel olayı kazanmasını biliyor olması..
gönül tabiki Efesin de önünde ligi bitirmek siter ama ilk öncelik galatasayar'ın üzerine ligi bitirmek olmalı..
efes de galatasaray da daha maç kaybedecekler , bu not burada dursun..
bir lig maçına rağmen "12 13 bin kişi salondaydık. maç kadroları okunmadan önce 3 dakialık kısa bi video dev ekrandan gösterildi
inanılmaz mutlu ve gururlu oldum..
bu arada türk basketbol hakemleri çok art niyetli ve eyyamcı hakemler..
real 2. macta efes'in yaptıgı sertligi yapmaya kalkınca hakemler izin vermemisti, cunku saygı duyuyorlar bize artık..
ama gelin gorun ki elin yabancı hakeminin gosterdigi saygıyı gormuyoruz ulkemizin guzide hakemlerinden..
efes baskıya basladıgından calınmayan en az 7-8 faul varki cıldırmamk elde degil..
dixon-sloukas-datome-antic ve udoh'un her birine en az 1'er defa sert fauller yapılmasına ragmen bir duduk cıkmadı...cıkmaya basladıgında ise fark zaten 4-5 e inmisti ki..hakemlerin istegi macı efes'in kazanması degil zaten farkı 10 uzerine cekmemekti...
ama efes ıvkovic gittiketen sonra daha mac kaybeder...ozellikle deplasman ted ve evinde dacka macları cok zor gececek kocsuz..