aziz'le benim tek ortak tarafimiz ikimizin de ergin'den nefret etmemiz.
aziz yildirim'i gram sevmem ama bu resmi gorunce keyfim yerine geldi.
dusmanimin dusmani olayi galiba.
ne guzel resim bu ya saatlerce bakarim ben buna https://pbs.twimg.com/media/CjUoXkVUUAAkS9y.jpg:large
Emin,
Şaka yapıyorsun sanırım.
Bakıyorum resme ama bir türlü güzellik göremiyorum. Belki, çok zorlarsam, atamanın kafasının hizasındaki 4-5 taraftarın (beyaz üstüne -sanırım- mavi çizgili gömlekli adam, yanındaki pembe tişörtlü adam vesarı tişörtlü gözlüklü) aziz e değilde maça odaklanmışi sahayada birşeye bakıyor olmaları derim.
Hemen sana birkaç tane yanlış sayayım,
Diyelimki haklısın, senin muhatabın rakibin koçu değil, başkanı.
Diyelimki haklısın, sen kimsin ki başka birisini tehdit ediyorsun ? Birisi bana böyle, bu şekilde parmak sallasa o parmağı koparıp bir tarafına sokmak geçer içimden. Türkiye her ne kadar raydan çıkmış/çıkmak üzere olsada bir hukuk devleti. Çözecek, cezasını verecek olan sen değilsin. Ne kadar haklı olursan ol, bu yağtığın seni haksız duruma düşürür.
Diyelimki haklısın, bu şekilde taraftarı da galeyana getirmenin, kışırtmanın amacı ne ? Olası bir kötü durumda alınacak cezanın sorumlusu kim olacak ?
Bu resim şimdi her yerde aleyhimize kullanılacak, milletin eline fırsat vermenin amacı ne ?
Aziz yıldırımın bizim için faydalı birşey yapacağınımı sanıyorsunuz ? Bu hareketlerini destekleyerek sadece ona güç veriyoruz.
Şurası çok açık, futbol takımının 2 senedir süren rezil durumu, zevksiz futbolu, basket takımının 2 senedir tarihi başarılar elde etmesi sebebiyle bu sene baskete dokunmayacak yönetim, obranın istediklerini yapacak ama gelecek sene futbolda biraz kıpırdanma olsa (ki uefa ya tesadeüf diyen birisinin -ki söyleniş şekli ve yeri yanlış olsada söylenmek istenen doğruydu) tesadüfen basketbolun ne hale geleceğini göreceksiniz. Eğer galatasarayın durumuna düşmek istemiyorsak böyle ucuz kahramanlıklara, mahalle kabadayılıklarına prim vermeyelim lütfen.