Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2010 : 25 Mayıs 2016, 21:59:16 »
Bence 2.yari çok kasmadik..aldık maçı dedik..ama bir bakıma iyi oldu...bu tedirginlik olmalı başka macta hata yapmamak için.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2011 : 25 Mayıs 2016, 22:22:15 »
Helal olsun takıma... Hiç acaba duygusu yaşatmadılar. Ama deplasmanda bu oyun yetmez umarım Bogdan biraz kendine gelir. Datome de ikinci yarı biraz toparladı ama eski keskin oyunundan uzak. Takım olarak hücumda bazen kararsız kalıyoruz bunu yaşamamak lazım.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2012 : 25 Mayıs 2016, 22:35:12 »
38-36 iken yaptığımız 19-2'lik seri ile farkı 19'a çıkarıp fişlerini daha ilk yarıda çektik.
Bunlarla sahamızda yaptığımız son 24 maçın 23'ünü kazandık.

• Üye
« Yanıtla #2013 : 25 Mayıs 2016, 22:37:39 »
2.yaridaki gibi oynarsak yetmez..ama ilk yarıdaki oyunu ikinci yarısında da 5-6 dk oynasak yeter...gs unutmasin bogdan-datome hic oynamadı adam gibi..
Sloukas-antic-udoh-dixon normal oynadı..
Vesely ve melih biraz daha iyiydi takımda..diğerleri standartta oynadı...
Datome ve Bogdan ise standart altında.

Gs de ise kim ne derse desin mccollum ve Davis ekstra oynadı...lasme oyununu oynadi...micov kötüydü bence..

Sinan-schilb ise zaten dengesiz ler genelde...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2014 : 25 Mayıs 2016, 22:43:10 »
aziz'le benim tek ortak tarafimiz ikimizin de ergin'den nefret etmemiz.

aziz yildirim'i gram sevmem ama bu resmi gorunce keyfim yerine geldi.

dusmanimin dusmani olayi galiba.

ne guzel resim bu ya saatlerce bakarim ben buna https://pbs.twimg.com/media/CjUoXkVUUAAkS9y.jpg:large

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2015 : 25 Mayıs 2016, 22:45:28 »
Real serisi için de hissiyatım aynıydı bu seri içinde aynı. Reale maccabi tarifesini uyguladık. İlk mac daha dengeli, 2. maçta ise döve döve oynarak yendik. Seriyi de deplasmanda bitirdik.
Gs ile 2.maçı min. 15 20 farkla alırız. Orada da seriyi bitiririz. Allah izniyle o günkü cildirmalarinin da keyfini doya doya çıkarırız :)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2016 : 25 Mayıs 2016, 22:46:19 »
Sinan "Sakatlandığımda beni alkışlayan Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim" demiş, GSliler de tepki gösteriyor. Gelsin seneye ligde oynatırız.

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

• Üye
« Yanıtla #2017 : 25 Mayıs 2016, 22:47:01 »
Gs nin goksenin ve ege yi saymıyorum ama (faul problemi olmasa girmezler) 6 kişilik rotasyonu yetmez bize karşı...4.periyotlarda maç başabaş gitse bile dökülürler..hele artık 2 gunde bir mqc oynarken daha çok yük binecek..
Lasme 34, davis 32, Sinan 33, schilb 33, micov 31 yaş ustelik...bir tek mccollum 28..

Bizde antic 34-bobby 32..başka 30 yaşına gelen bile yok..udoh ve datome 29...
Kaldı ki antic yan parça ve bobby i de sloukas la eşit kullanıyoruz.i stesek antic yerine kalinic de kullanılır ..gs de o da yok.

Yani 3.maca falan iyice yorgun çıkacak gs..

« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 22:48:41 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2018 : 25 Mayıs 2016, 22:48:25 »
gs'liler tepkilerinde hakli , Fenerbahce'li basketbolcu yapsa ben de ayni tepkiyi verirdim.

gereksiz samimiyet, yersiz fair play , bunlar yakismiyor ..en nefret ettigim sey fair play, hem de gs maclarinda.

• Üye
« Yanıtla #2019 : 25 Mayıs 2016, 22:59:42 »
bunlar bu yas ortalaması ile 3.macta falan dökülürler...ustelik 6 kişiler. (goksenin mandasını saymayalim)
Baya yaşlı takım gs..

« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 23:00:40 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2020 : 25 Mayıs 2016, 23:03:38 »
gs'liler tepkilerinde hakli , Fenerbahce'li basketbolcu yapsa ben de ayni tepkiyi verirdim.

gereksiz samimiyet, yersiz fair play , bunlar yakismiyor ..en nefret ettigim sey fair play, hem de gs maclarinda.
Ben de kızardım ama Sinan böyle bir adam, doğru veya yanlış ayrı konu ama her zaman tutarlı oldu hareketlerinde.

Bu arada seyircinin sakin olması delirmemesi onların işine geliyor aslında, bugün azıcık ortalık gerildi maçın havası değişti.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2021 : 25 Mayıs 2016, 23:06:37 »
Maç sakin sakin devam ederken adamlar maçı gerdi taraftarı maça soktu fark 20 oldu çok ilginç cidden ceza aldırmaya falan mı çalıştırdıkar acaba

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2022 : 26 Mayıs 2016, 07:42:06 »
aziz'le benim tek ortak tarafimiz ikimizin de ergin'den nefret etmemiz.

aziz yildirim'i gram sevmem ama bu resmi gorunce keyfim yerine geldi.

dusmanimin dusmani olayi galiba.

ne guzel resim bu ya saatlerce bakarim ben buna https://pbs.twimg.com/media/CjUoXkVUUAAkS9y.jpg:large

Emin,

Şaka yapıyorsun sanırım.

Bakıyorum resme ama bir türlü güzellik göremiyorum. Belki, çok zorlarsam, atamanın kafasının hizasındaki 4-5 taraftarın (beyaz üstüne -sanırım- mavi çizgili gömlekli adam, yanındaki pembe tişörtlü adam vesarı tişörtlü gözlüklü) aziz e değilde maça odaklanmışi sahayada birşeye bakıyor olmaları derim.

Hemen sana birkaç tane yanlış sayayım,

Diyelimki haklısın, senin muhatabın rakibin koçu değil, başkanı.
Diyelimki haklısın, sen kimsin ki başka birisini tehdit ediyorsun ? Birisi bana böyle, bu şekilde parmak sallasa o parmağı koparıp bir tarafına sokmak geçer içimden. Türkiye her ne kadar raydan çıkmış/çıkmak üzere olsada bir hukuk devleti. Çözecek, cezasını verecek olan sen değilsin. Ne kadar haklı olursan ol, bu yağtığın seni haksız duruma düşürür.
Diyelimki haklısın, bu şekilde taraftarı da galeyana getirmenin, kışırtmanın amacı ne ? Olası bir kötü durumda alınacak cezanın sorumlusu kim olacak ?
Bu resim şimdi her yerde aleyhimize kullanılacak, milletin eline fırsat vermenin amacı ne ?

Aziz yıldırımın bizim için faydalı birşey yapacağınımı sanıyorsunuz ? Bu hareketlerini destekleyerek sadece ona güç veriyoruz.
Şurası çok açık, futbol takımının 2 senedir süren rezil durumu, zevksiz futbolu, basket takımının 2 senedir tarihi başarılar elde etmesi sebebiyle bu sene baskete dokunmayacak yönetim, obranın istediklerini yapacak ama gelecek sene futbolda biraz kıpırdanma olsa (ki uefa ya tesadeüf diyen birisinin -ki söyleniş şekli ve yeri yanlış olsada söylenmek istenen doğruydu) tesadüfen basketbolun ne hale geleceğini göreceksiniz. Eğer galatasarayın durumuna düşmek istemiyorsak böyle ucuz kahramanlıklara, mahalle kabadayılıklarına prim vermeyelim lütfen.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2023 : 26 Mayıs 2016, 08:00:52 »
Macla ilgili soylenecek sey;

Bizim Adimiza
*Pota altinda ezdik ....
*Kolay galibiyet oldu umarim kimseyi rehavete sokmaz bu....
*Bogdanovic Final 4 sonrasi maclarina gore daha toparlanmis bir goruntu verdi ama hala eski seviyesinin cok altinda... Eger kaybetme korkumuz olmasa tribunde dinlendirilmesi bile gerekir ... Ama umarim bir sonraki maca artik kendine gelir .... Sanirim oyunundaki dusmenin bir nedeni de kafasinin karisik olmasi ... umarim kisa zamanda cozulur kafasindaki sorular....

GS adina ise;

Mc Column gercekten ozel bir oyuncu... Saygi duydum .... Seneye Euroleague de cok dikkat ceker ... GS da olmasina sasiriyorum ... Aslinda Real veya Barcelona gibi takimlarin tam aradigi oyuncu savunma hucum dengesiyle .... Ne cok bencil, ne de hucum yaparim savunma yapmam diyenlerden .... GS da harcaniyor....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2024 : 26 Mayıs 2016, 08:42:54 »
Macla ilgili soylenecek sey;

Bizim Adimiza
*Pota altinda ezdik ....
*Kolay galibiyet oldu umarim kimseyi rehavete sokmaz bu....
*Bogdanovic Final 4 sonrasi maclarina gore daha toparlanmis bir goruntu verdi ama hala eski seviyesinin cok altinda... Eger kaybetme korkumuz olmasa tribunde dinlendirilmesi bile gerekir ... Ama umarim bir sonraki maca artik kendine gelir .... Sanirim oyunundaki dusmenin bir nedeni de kafasinin karisik olmasi ... umarim kisa zamanda cozulur kafasindaki sorular....

GS adina ise;

Mc Column gercekten ozel bir oyuncu... Saygi duydum .... Seneye Euroleague de cok dikkat ceker ... GS da olmasina sasiriyorum ... Aslinda Real veya Barcelona gibi takimlarin tam aradigi oyuncu savunma hucum dengesiyle .... Ne cok bencil, ne de hucum yaparim savunma yapmam diyenlerden .... GS da harcaniyor....

Aslında hücumda sorumluluk almadı diye eleştiriyoruz ama oyunun genelinde 10 üzerinden 3-4 değildi. Hemen aklıma çaldığı top, lasmeye aldırdığı 4. faul, kovaladığı, tiplemeye çalıştığı hücum ribaundları geliyor.
Sloukas çok başka bir oyuncu. Hiç ortalarda göünmüyor ama oyunu çok güzel kontrol ediyor, yapılması gerekeninin yapılmasını sağlıyor yeri geldiğinde asistleriyle yeri geldiğinde drivelarıyla,...
Vesely hucum kısmında döndü diyebiliriz kesinlikle. Sloukas ve Udoh un da kendini beslemeleriyle çok katkı sağladı ama beni esas sevindiren gelişme sakatlık öncesi günlerdeki gibi pota altında etki oynaması, takip smaçları.

Mccolum gerçekten iyi bir oyuncu, ne çirkefliğini gördüm ne başka bir olumsuz hareketini. Dün normalden daha yüzdeli attı, sayılmayanla beraber 4/5 üçlük sanırım. Ama onu özel yapan diğer alanlardaki katkısı, blok yapıyor, ribaundları zorluyor, kendini yerlere atıyor.. Çok rahat faul alabiliyor.. Chuck davis de çok faydalı bir oyuncu, bence popülaritesi ile yeteneği orantılı değil.

Bence skor aradaki kalite farkının aynası ama en ufak bir konsantrasyon kaybında istemediğimiz bir sonuç çıkabilir.