Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446414 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2145 : 29 Mayıs 2016, 13:27:28 »
valla savunma hucum disinda bir etken de sertlik .... eger GS isi cirkefe yatirirsa Antic olmazsa olmaz ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2146 : 29 Mayıs 2016, 13:29:22 »
Özkan ve Kerem'in yazdığı gibi maçı hep beraber izledik. Bu arada özelikle bana zaman ayırdığı için Kerem'e hassaten teşekkür ederim. Ben aslında Özkan gelmeden evvel çok hızlı giriş yapıp sesimi tükettim. Rakip Galatasaray olunca böyle bir tongaya düştük. Yarısı ilk periyot gitti sesimizin, kalan yarısı ile üç periyot idare ettik. Halen de düzelmiş değil.

Kerem'lerin, Özkan'ların olduğu bu bölüm gerçekten salonun en canlı yeriydi. Bildiğin yönlendirici beyin bölümüydü. Onlarla, basketbolu bu kadar iyi bilen ve yaşayan toplulukla maç izlemek çok ayrı keyifti. Kemal Erdem'le de uzun zaman sonra görüşebilmek çok güzeldi. Ne yalan söyleyeyim, özlemişim kendisini. Daha dün berabermişiz gibi muhabbet kaldığımız yerden devam etti. Gerçek dostluk böyle bir şey...

Yine fenerbasket'ten Fatih (neozepron) ilk devreyi basın trübününden takip etse de, ikinci devre aramıza katıldı. Onunla da 3 sene önce Antalya'da düzenlenen ve son saniye basketiyle Galatasaray'a kaybettiğimiz Kadınlar Türkiye Kupası'nda tanışmıştık. Yine fenerbasket'ten tanışıp yüzünü görmediğim Cemal'le, maç bitimi Öcal ile (forzaFb) tanışma şansı bulduk. Özkan ile ilk defa yüz yüze tanışıyoruz. Aslında onunla daha önce yan yana maç izlemişliğimiz olmuş. Sanırım Tanjevic dönemi, Antalya'da oynanan bir Fenerbahçe - Antalya BŞB maçında beraber Fenerbahçe trübünündeydik. Maç bitimi bir kavga çıkmıştı. Sonradan öğrendim ki, Özkan'da oradaymış. Ben iki metre arkalarındaydım. Ama tanımıyoruz tabii.

Her şey çok güzeldi. Maç önü Cem Ağrak'la selamlaştık. Kenz (Özcan hoca) ve Barış Eymen işleri nedeniyle gelemedi. Hep beraber bir trübün muhteşem olacak. Herkese tek tek teşekkür. Özellikle de pankrat asma işlerine kadar beni dahil eden ve bu zevki yaşamama sebep olan Kerem'e... (sensiblex)

Sizlerle aynı trübünde ve üstelik Galatasaray'a karşı Fenerbahçe için bir arada olmak muhteşemdi. Harikaydınız.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2147 : 29 Mayıs 2016, 13:40:17 »
Benim totemim Türkiye Liginde pek işe yaramıyordu zaten. Bu sebeple inşallah şampiyonluk gelene kadar maç konularını Besim ve Özcan hocama (kenz) emanet etmek en güzeli... İyi gidiyorlar. :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2148 : 29 Mayıs 2016, 13:54:53 »
Ara ara macta vurup geçmek isteyecekler seriler yakalayıp, o anlarda cevap verirsek çok rahat maç olacak.. ünlü başabaş gittiği surece o serileri hep bizim yapma şansımız daha yüksek...
O hamleler ne zaman gelmeye kalksa bizim de sayı bulmamız veya savunma sertleştirilmiş seriyi kesmemiz lazım...
Ben lasme ne durumda onu merak ediyorum açıkçası.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2149 : 29 Mayıs 2016, 14:13:15 »
An itibariyle bi anda gelen kazanacağız hissi.
Düne kadar kaybeden taraf oluruz diye düşünüyordum. Umarım hislerim doğru çıkar. Hayırlısı

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2150 : 29 Mayıs 2016, 14:40:14 »
Lasme faulsüz bitiri maçı

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2151 : 29 Mayıs 2016, 14:41:09 »
Gergin efendinin bayat numaraları tükendi. Ben rahat alırız diye düşünüyorum. Lasme haricinde elinde gerçek 5 numara sadece Dusan var. Onu da bütün sezon kullanmayıp bitirdi, artık şans verse de olmaz...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2152 : 29 Mayıs 2016, 14:56:40 »
Datome ve Dixon'ın maçı olur. Muhtemelen 4. çeyrek ortalarında taraftar salonu boşaltır  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2153 : 29 Mayıs 2016, 15:17:29 »
G.Saray'la yaptığımız son 50 maçta 33-17 üstünlüğümüz var.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2154 : 29 Mayıs 2016, 15:21:45 »
G.Saray'la yaptığımız son 50 maçta 33-17 üstünlüğümüz var.
Güç farkına bakarsak iyi değil aslında. Özellikle son 5 malubiyetimiz haddinden fazla.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2155 : 29 Mayıs 2016, 15:40:36 »

Ara ara macta vurup geçmek isteyecekler seriler yakalayıp, o anlarda cevap verirsek çok rahat maç olacak.. ünlü başabaş gittiği surece o serileri hep bizim yapma şansımız daha yüksek...
O hamleler ne zaman gelmeye kalksa bizim de sayı bulmamız veya savunma sertleştirilmiş seriyi kesmemiz lazım...
Ben lasme ne durumda onu merak ediyorum açıkçası

katiliyorum ilk iki ceyrek ellerinde ne varsa gorecegiz .... toplariyla tufekleriyle gelcekler ...
Ama yariya once yada basabas girersek seyircinin de umudu kirilir .... onlari maca dahil etmeden dove dove aliriz insallah ...

Lasme de oynayacak ama randuman vermez... elinden geleni iki ceyrek yapar (o kariyere de o yakisir) sonra macin bitimini bekler sezon arasinda dinlenmek ve tedavi olmak icin...

An itibariyle bi anda gelen kazanacağız hissi.
Düne kadar kaybeden taraf oluruz diye düşünüyordum. Umarım hislerim doğru çıkar. Hayırlısı

AMIIIIIIIIN
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #2156 : 29 Mayıs 2016, 15:53:18 »
kaçarı yok onları ipekçinin parkelerine 12 bin kişin sinerjileriyle ve konsantrasyonlarıyla birlikte gömecegiz içim rahat az kaldı 12 bin gs li ile birlikte ipekçide rencide edip seriyi bitircegiz

• Üye
« Yanıtla #2157 : 29 Mayıs 2016, 15:53:44 »
Salon boş sanirsam..pek inançları yok..herhalde 5000-6000 ini gecmeyecekler.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #2158 : 29 Mayıs 2016, 15:54:05 »
antic kenarda kalinic oynuyor. daha doğrusu soyunda odası fotoğrafında kalinic'in forması var. buradan çıkarım yaptım.

• Üye
« Yanıtla #2159 : 29 Mayıs 2016, 16:11:40 »
Antic kadroda.