Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446327 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı obradovic178

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2235 : 29 Mayıs 2016, 21:46:46 »
Umarım 5.maça uzamaz alıp bitiririz güzel şeyler olmayacsk gibi bu kadar ileriye çıkmışken avrupada imajı yerle bir etmeye gerek yok karşı taraf yeterince rezil ediyor kendini onların seviyesine düşmemek lazım

aynen uzarsa da efendiligin bozulmamasi gerekiyor anadolu efes maclari olacak daha onlar yaptiysa bile bizim yapmamamiz gerekiyor obradovic onlarla bizim arasindaki farki dile getirdi bizimle gurur duydu gibi birsey simdi tam tersi yapilmamasi lazim seneye euroleague de ipekci de de kazaniriz bence

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
« Yanıtla #2236 : 29 Mayıs 2016, 21:54:57 »
Özkan ile ilk defa yüz yüze tanışıyoruz. Aslında onunla daha önce yan yana maç izlemişliğimiz olmuş. Sanırım Tanjevic dönemi, Antalya'da oynanan bir Fenerbahçe - Antalya BŞB maçında beraber Fenerbahçe trübünündeydik. Maç bitimi bir kavga çıkmıştı. Sonradan öğrendim ki, Özkan'da oradaymış. Ben iki metre arkalarındaydım. Ama tanımıyoruz tabii.

Evet Abi  Antalya BŞB deplasmanı, 2009'du sanırım. Tribünde küçük bir tatsızlık çıkmıştı ama uzun sürmedi :) Bizimle (Ünifeb) münferit bir abi arasında küçük bir tartışma :)

Deplasman biletleri arşivime bakayım dedim de bileti atmamışım. 12/12/2009.. 7 yıl olmuş be  :'(

Bi dahakine daha geniş bir zamanda görüşelim. Olimpiyat, ABD, İspanya muhabbeti yapalım abi :)
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2016, 21:56:31 Gönderen: ozkan »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2237 : 29 Mayıs 2016, 22:16:43 »
İnşallah Özkan. Umarım final serisinde de bir bahane bulup yolumu İstanbul'a düşürebilirim... Ama zor. En kötü ihtimal önümüzdeki Euroleague sezonuna artık. :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2238 : 29 Mayıs 2016, 22:30:48 »
Aziz ve ekibi gibi light yöneticilerimiz varken her türlü pisliği bize rahatça yaparlar.Aziz zaten Fenerbahçeli mi?

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
« Yanıtla #2239 : 29 Mayıs 2016, 22:31:55 »
ergin ataman denilen karaktersiz herif maç sonu saha olaylarıyla ilgili tek kelime etmedi. bu adam mola alsana tezahüratına anons isteyen biri. arena'ya gelmeden barış mesajları verip ortamı yumuşatır bizimde taraftarda buna kanar hemen. bu gün yaşananlar yeni değil her seferinde aynı senaryo. arkadaşım biz mi yerleştireceğiz bu ülkeye basketbol kültürünü spor kültürünü. yok efendim arena'da olay çıkmamış felan filan. bu küstahlar gerekli ders verilecek verilmeli. bu hareketlerin madem cezası yok bizde oyunu kuralı göre oynayalım. obradovic'in suratına tükürülmüş hala biz efendi olacağız öyle mi ? umarım 4.maç seyircili oynanır ve seri 5. maça kalır o zaman arena'da küfür de edeceğiz,  elimize ne gelirse onu atacağız. paramı veririm etliye sütlüye karışmam diyen adamda o koltukta oturmayacak gerekirse. ister holiganlık ister fanatizm de umrumda değil.

fenerbahce tarihinin en gurur duyulacak takımını yaratan adamın suratına tükürülüyor, oyuncularına küfür ediliyor, yabancı madde atılıyorsa efendilik mefendilik kalmaz.o ergin şerefsizi de milli takımı çalıştırmayacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2240 : 29 Mayıs 2016, 22:33:56 »
Aziz ve ekibi gibi light yöneticilerimiz varken her türlü pisliği bize rahatça yaparlar.Aziz zaten Fenerbahçeli mi?
Ya Allah aşkına az mantıklı şeyler yaz. Şimdi bu ne Apo Allah kitap aşkına bu ne

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2241 : 29 Mayıs 2016, 22:34:33 »
Şu ortamda basketbol filan oynanmaz.
Ceza vermesinler vermezler salı da yeniliriz.
5 maça gelsinler.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2242 : 29 Mayıs 2016, 22:36:05 »
Ya Allah aşkına az mantıklı şeyler yaz. Şimdi bu ne Apo Allah kitap aşkına bu ne

Abi bana kız,ağır konuş gık etmem,bu forumda seni  ayrı severim,ama Fenerbahçeli sporcu antrenöre yapılan her türlü pislik,bu adamın light,ses çıkarmayan tavrından olmadı mı?Daha Trabzonda atılan kurşunun hesabını soramıyor.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2016, 22:36:31 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2243 : 29 Mayıs 2016, 22:37:39 »
aynen uzarsa da efendiligin bozulmamasi gerekiyor anadolu efes maclari olacak daha onlar yaptiysa bile bizim yapmamamiz gerekiyor obradovic onlarla bizim arasindaki farki dile getirdi bizimle gurur duydu gibi birsey simdi tam tersi yapilmamasi lazim seneye euroleague de ipekci de de kazaniriz bence
Umarım 5.maça uzamaz alıp bitiririz güzel şeyler olmayacsk gibi bu kadar ileriye çıkmışken avrupada imajı yerle bir etmeye gerek yok karşı taraf yeterince rezil ediyor kendini onların seviyesine düşmemek lazım

sizin gibi dusunen taraftarlar yuzunden son yillarda bu tur olaylar hep Fenerbahce'nin basina geliyor..

sikmisim imajini da centilmenligini de cok afedersiniz.

bizde azerbaycanda bir atasozu var "osuranin agzina sicmazsan gotu yok derler" 

o yuzden gerekli cevap verilmeli ki ,gotu yemedi demesinler sonra.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2244 : 29 Mayıs 2016, 22:45:43 »

Abi bana kız,ağır konuş gık etmem,bu forumda seni  ayrı severim,ama Fenerbahçeli sporcu antrenöre yapılan her türlü pislik,bu adamın light,ses çıkarmayan tavrından olmadı mı?Daha Trabzonda atılan kurşunun hesabını soramıyor.
Ya Apo Aziz Fenerbahçeli mi demenin mantığını soruyorum sana. Ya amk haklı olduğun davada bile saçma şeyler yazıp haksız konuma düşüyorsun
Vallaha inanamıyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2245 : 29 Mayıs 2016, 22:46:22 »
Şu maçın seyircili tamamlanması rezilliktir.
Bırakın bi sonraki maçın seyircisiz oynanmasını geçtim

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2246 : 29 Mayıs 2016, 22:48:26 »
Şu maçın seyircili tamamlanması rezilliktir.
Bırakın bi sonraki maçın seyircisiz oynanmasını geçtim

Bir sonraki maçın seyircisiz oynanma ihtimali var mı? Zerre inanmıyorum böyle bir olasılığa.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2247 : 29 Mayıs 2016, 23:02:53 »
Bi de tek bize değil federasyona bile küfür ediliyor..adamların basketten anladığı da hiçbişey yok sadece aleyhlere olan her çaşınan düdükten sonra itiraz küfür..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2248 : 29 Mayıs 2016, 23:06:31 »
kalinicle savunma direncini artırmalıyız.hücumda da muhtemelen dış şutlarda bu kadar kötü olduğumuz bir maç daha oynamayız
Savunmada sorun yaşadığımızı sanmıyorum.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2249 : 29 Mayıs 2016, 23:09:57 »
Bu mactaki sıkıntılar:

(1) Maçın adam gibi bir ortamda oynanmaması.  Tam tempoyu arttırdığımızda, hakem sayesinde duran oyun ve 15 dakika dinlenen rotasyonu zayıf rakip.

(2) Dış atışlardaki kötü performans - oyunu dışarıya çekememe. 

(3) Oyun kurmadaki beceriksizlikler.

(4) Ve en önemlisi, NBA'e gideceğini düşündüğüm Bogdan'ın kötü ötesi performansı...