Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2250 : 29 Mayıs 2016, 23:11:46 »
birde adamlar kaç maçtır yenilmiyoruz diye hava atıyorlar ataşehirde daha galibiyetleri yok farkında değiller.
Atarlar hocam, hakılılar. Bunlar dışında deplasmanda yenmediğimiz takım yok avrupada son 2 senede, cska, real, barca, olympiacos, khimki, kızılyıldız, maccabi, laboral, kuban... Bi pana var birde bunlar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2251 : 29 Mayıs 2016, 23:12:37 »
Bir dahaki maçın seyircili oynanması skandal olur
Açıkçası içime sinmez. Seyircili yenmek lazım.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2252 : 29 Mayıs 2016, 23:14:40 »
yalnız bu yaratık müsveddelerinin olay cıkartıp orada dinlenerek çıkmalarıda takdire şayan!! böylesi büyük !!!ve asil!!!(kusura bakmayın yazarken bile zorlanıyorum) bir camia ya cok yakıştı dogrusu bu asil!!! bir duruş yaparak kazandılar tebrikler eger bu yaratık müsveddelerine ceza gelmezse bizim orda yenmemiz halinde orayı düşünemiyorum bile bu kadar namert ve kahpelikle zar zor yenebildiyseler 2.maç orda obrdaviç kobrayı salar onlara ve işin garibi sanki bu maç uzasın yayıncı kuruluş mamalansın gibi bilerek uzatılkıyor hissi var içimde
Yok artık... Nu amaçla yapıldığını düşünmek bana mantıklı gelmedi. Ama başkan bile işi paralele bağladıktan sonra (gerçi yanlış ilişki kurdu, onu da beceremedi ama) normal bile...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2253 : 29 Mayıs 2016, 23:19:29 »
Bugün yapılanlar tam da Galatasaray camiasına yakışır davranışlardı.
Aralarında aklı selimler yok mu?
Çok var ama onların bile şu maçtan sonra sesi çıkmadı.

Obradovic'e yapılan terbiyesizlik yetmedi birde kendilerini haklı çıkarmaya çalışma çabaları tam olarak camialarının özeti.
...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2254 : 29 Mayıs 2016, 23:21:21 »
sizin gibi dusunen taraftarlar yuzunden son yillarda bu tur olaylar hep Fenerbahce'nin basina geliyor..

sikmisim imajini da centilmenligini de cok afedersiniz.

bizde azerbaycanda bir atasozu var "osuranin agzina sicmazsan gotu yok derler" 

o yuzden gerekli cevap verilmeli ki ,gotu yemedi demesinler sonra.
Emin, fenerbahçe nin başına bu tür olayların gelmesini tek sebebi aziz yıldırımdır, taraftarın suçu da olsa olsa aziz yıldırıma sorusuz sualsiz biat edenlere aittir.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #2255 : 29 Mayıs 2016, 23:26:46 »
Bakın arkadaşlar sakin olmakta fayda var Besim cok güzel acıklamış bende katılıyorum yazdıklarına bizim koça yapılan malum şey bana ayran gibi geldi muhtemelen maç bitiminde gs li taraftarın atmasından dolayı yüzüne sıcramış bana öyle geldi diyeceksinizki bu normalmi degil ama tükürük de degil mert lik demek dürüstçe gercegi söylemek demek ben tükürük olduguna inanmıyorum .

4. maç seyircili yada seyircisiz orda biter inşalah biter yoksa bizim sahada olacakları düşünemiyorum bile ama inanıyorumki bu seri ipekçide bitecek ve bu rezillik( yaşanılanları daha hafif bir kelime bulamadıgımdan mecbiriyetten yazdım) bi şekilde bitsin istiyorum

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #2256 : 29 Mayıs 2016, 23:30:34 »
Yok artık... Nu amaçla yapıldığını düşünmek bana mantıklı gelmedi. Ama başkan bile işi paralele bağladıktan sonra (gerçi yanlış ilişki kurdu, onu da beceremedi ama) normal bile...
yazdıgım cümleden hangisi mantıklı gelmedi bilemedim yayıncı kuruluş olayı kesinlik belirten bi cümle kurmadım yok eger shada olanları yazdıgım kısım ise buna adım gibi eminim bu planlanmış ve uygalanmış bir eylem olduguna zerre şüphem yok zira o şeref yoksunlarından beklediğim bir olaydı beni yanıltmadılar çok şükür

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2257 : 29 Mayıs 2016, 23:37:30 »
Emin, fenerbahçe nin başına bu tür olayların gelmesini tek sebebi aziz yıldırımdır, taraftarın suçu da olsa olsa aziz yıldırıma sorusuz sualsiz biat edenlere aittir.

aynen abi, orda zaten hemfikiriz.

aziz en büyük hatasını gfb'yi bitirmeye çalışması ile yaptı, eğri oturup düz konuşalım şimdi.

var mı gfb gibi yeri geldiğinde tepkisini koyacak, bu tarz haraketlerin cevabını verebilecek başka grup ?

hava alanında Fenerbahce'ye küfür ediliyor etrafta Fenerbahce'li yok, herkes sosyete olmuş, stadda çekirdek çitleyen , ipad'le oyun oynayan, evlilik teklifi yapan say say bitmez.

şampiyonluğun kaybedildiği maçtan sonra bile 12 numara baklava yedirdi futbolculara.

kezmana gol kaçırdı diye are you big player diyen arabasını tekmeleyen, samandıraya futbolcuları dövmeye giden taraftar profili geri dönmedikce daha çok başımıza böyle şeyler gelir.

sakin olmak lazım mış , neden acaba ? ne yapıyorlarsa 10 katını yapmak lazım, amk ergini taraftarlara teşekkür etmiş, bizim maçda anons istiyor ama , cehenneme cevirmek lazım inşallah 5. maça kalırsa.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2258 : 29 Mayıs 2016, 23:43:36 »
bogdan nba ye gidebilir benim için sorun değil sağlam bir tokat yer ama çok ama çok eksiği var

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2259 : 29 Mayıs 2016, 23:46:45 »
GFB açıklama yayınlamış, işte gerçek taraftar profili budur.

12 numara gibi yalakalar Fenerbahce taraftarını centlmen, pısırık göstermeye çalışıyor.

az kaldı , siktir olup gidecekler tribünlerden padişahları ile beraber.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2260 : 29 Mayıs 2016, 23:48:28 »
yazdıgım cümleden hangisi mantıklı gelmedi bilemedim yayıncı kuruluş olayı kesinlik belirten bi cümle kurmadım yok eger shada olanları yazdıgım kısım ise buna adım gibi eminim bu planlanmış ve uygalanmış bir eylem olduguna zerre şüphem yok zira o şeref yoksunlarından beklediğim bir olaydı beni yanıltmadılar çok şükür
Hocam, hakemlerin içeri gidip dinlenme fırsatı kazanmalarını organize görmen aklıma yatmadı pek.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2261 : 29 Mayıs 2016, 23:52:49 »
aynen abi, orda zaten hemfikiriz.

aziz en büyük hatasını gfb'yi bitirmeye çalışması ile yaptı, eğri oturup düz konuşalım şimdi.

var mı gfb gibi yeri geldiğinde tepkisini koyacak, bu tarz haraketlerin cevabını verebilecek başka grup ?

hava alanında Fenerbahce'ye küfür ediliyor etrafta Fenerbahce'li yok, herkes sosyete olmuş, stadda çekirdek çitleyen , ipad'le oyun oynayan, evlilik teklifi yapan say say bitmez.

şampiyonluğun kaybedildiği maçtan sonra bile 12 numara baklava yedirdi futbolculara.

kezmana gol kaçırdı diye are you big player diyen arabasını tekmeleyen, samandıraya futbolcuları dövmeye giden taraftar profili geri dönmedikce daha çok başımıza böyle şeyler gelir.

sakin olmak lazım mış , neden acaba ? ne yapıyorlarsa 10 katını yapmak lazım, amk ergini taraftarlara teşekkür etmiş, bizim maçda anons istiyor ama , cehenneme cevirmek lazım inşallah 5. maça kalırsa.
Bence de yaptığı tek hayırlı davranış gfb denen sürüye savaş açmasıdır. Ellerinde tokmakla sağa sola saldıran eşkiya sürüsüydü bunlar emin. 3-5 deplasmana gidip diğer it köpekle dalaşıyor olmaları matah birşey oldukları anlamına gelmez. Ya adamların kendi tezahüratları "biz fenerbahçeliyiz ULAN", daha ne diyim.
Kendi ürünlerini yapıp kulüp üzerinden rant sağlamalarına falan hiç girmiyorum bile..

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2262 : 29 Mayıs 2016, 23:53:18 »
Euroleague in pahalı kadrosuymuşuz ergin bey öyle söylemiş bunların işi gücü yalan dolan

Çevrimdışı fbenes7

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2263 : 29 Mayıs 2016, 23:53:39 »
abilerim araniza yeni dahil oldum oncelikle hepinize saygilar sevgiler . Obradovic gibi saygin bi hocaya boyle bi davranista bulunmak gs taraftarinin ne kadar alcak ve seviyesiz bi grup oldugunu bir kez daha ispatladi , bu kadar da olmaz dedigimiz her seyi yaptilar ve yapiyolar. Sali gunu bunlara teker teker hadlerini bildirmek de bizlere farz oldu , oyuncularin sali gunu maca tam konsantre ve hirsli cikacaklari fikrindeyim

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2264 : 29 Mayıs 2016, 23:55:12 »
Euroleague in pahalı kadrosuymuşuz ergin bey öyle söylemiş bunların işi gücü yalan dolan
Klasik başarıyı büyültme, başarısızlığa da kulp hazırlama çalışmaları. Ciddiye almaya bile değmez..