Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2595 : 01 Haziran 2016, 12:03:53 »
Final serisi Fenerbahçe ve hakemler arasında geçecek diye korkuyorum :-/

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
%100 katılıyorum. Zaten Efes ile EL ile TBL deki yaptığımız maçlara bakınca, TBL de hakemler tarafından ne kadar berbat bir yönetime maruz kaldığımız çok net görülüyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2596 : 01 Haziran 2016, 12:36:00 »
Bir anket açsaydık iyi olurdu Hakan hocam.Seri kaç kaç biter, şeklinde...
2.10 - 1.70 ile favoriyiz.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #2597 : 01 Haziran 2016, 13:25:20 »
Rakip takımın koçu, kameralar önünde şov yaptı, hem çirkeflik yaparak hem de sonra özür dileyerek.
O da biliyor, Obradoviç'in 'bu da adam mı!" sorusunun bile tüm Avrupa'da yüzüne bütün kapıları kapatacağını. Göz korkusundan şov yaparak özür dilemesi bundandır.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2598 : 01 Haziran 2016, 14:02:38 »
Efes yönetimi bu maç için '' deplasman seyirci yasağı '' getirmek istiyormuş...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2599 : 01 Haziran 2016, 14:07:27 »
Şimdi tamam, ataman şov yapıyor vs ama aşağıya kopyaladığım açıklamalarında katıldığım noktalar var.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisi dördüncü maçında Galatasaray Odebank'ı 82-75 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe'nin başantrenörü Obradovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zor bir maç oynadıklarını ifade eden Sırp antrenör, "Buraya seriyi bitirmek için geldik. İlk yarı bizim için çok farklı oldu. İlk yarıda yanlış kararlar aldık. Galatasaray da bunu değerlendirdi ve bizi cezalandırdı. İkinci yarıya ise daha farklı başladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu. Sarı-lacivertli takımın oyuncusu Melih Mahmutoğlu da finale kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu maç keşke seyircili oynansaydı. Basketbol, seyircili olunca güzel. Galatasaray iyi oynadı, ama biz daha iyi oynadık. Anadolu Efes de iyi takım. Kupayı çok istiyoruz, bugün bunu da burada gösterdik. İlk maçta yaptığımız hataları bugün yapmadık. Finalde elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyacağız" ifadesini kullandı. ATAMAN: TARAFTARIMIZ TUZAĞA DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ise Fenerbahçe ve başantrenör Obradovic'i tebrik ederek, "Efes'e karşı başarılar diliyorum. Bu şartlarda kaybetmek beni hırslandırıyor. Avrupa'nın en güçlü takımına karşı mücadele ediyoruz. Fenerbahçe'ye sahada her zaman bu şekilde kaybedebilirsin, ancak bu şartlarda kaybedince hırslanıyorsun, üzülüyorsun. Şu bir gerçek ki, maç boyunca takımım çok iyi mücadele etti. İkinci yarı farkı 14 sayıya çıkardı. Fenerbahçe üst üste sayılarla ortak oldu. Dar rotasyonla oynadık. Bu tip maçlarda enerjiniz bittiği zaman, o enerjiyi veren taraftarımızdır. Bugün son periyotta seyircinin olmayışını çok hissettik" şeklinde konuştu. Fenerbahçe Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan'ın dün yaptığı açıklamaları izlediğini vurgulayan Ataman, "Keşke Galatasaray'dan biri özer dileseydi de olay bu noktaya gelmeseydi. Obradovic'in fotoğrafı sosyal medyaya düştüğü anda 5 dakika içinde Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Ben de bu olayı kınadım. Obradovic'i aradım, kendisine, özel telefonuna mesaj attım. Çok üzüldüğümü ve spor adamlarının bunları hak etmediğini, kulüp ve kendi adıma özür dilediğimi söyledim. Çok teşekkür etti. Kimse özür dilemedi diye bir şey yok. Özür dilenmesi gerek bir kişi varsa o da benim. 4 yıldır, bırakın 4 yılı Efes Pilsen'de şampiyon olduğumuz yıl burada fiili saldırıya uğradık. Fenerbahçe kulübünden kimse özür dilemedi. Geçtiğimiz son iki yılda Fenerbahçe sahasında yediğim küfürler, polis şapkasıyla salondan çıkmam, tüm spor kamuoyunun gözü önünde gerçekleşti. Obradovic'e yapılan tükürüklerin onlarcasını yedim. Ben hiçbir zaman Fenerbahçe seyircisiyle diyaloğa girmedim. Hakemle diyaloğa girdim. Benim işim o. Bu yıl da aynı şey oldu. İlk maçta Göksenin'e karşı orada yapılan küfürler anons edilmedi. Biz sakin kalıp, hakeme niye anons ettirmiyorsun diye itiraz ettik. Burada gerilen bir atmosfer vardı. Türkiye Kupası finalinden sonra Fenerbahçe'nin kulübü başkanı Galatasaray'a şike yapan kulüp sizsiniz diye ithamda bulunuyor. Taraftar tabii ki gerilir. Fenerbahçe Başkanı Ergin Ataman provoke ediyor diyor. Ne zaman, nerede etmişim? Bütün bunlar olunca, biz sesimizi çıkarmayınca taraftar sesini çıkarıyor. Bizim taraftarımız tuzağa düşürülmüştür. Bu maçı Fenerbahçe'nin istediği şekilde seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Basketbol Federasyonu'nun kararlarına diyecek bir şeyim yok. 3. anons olunca kararlar açık. Fenerbahçe Arena'da biz maruz kaldığımız zaman 3. anons yapılmadı. Taraftarımızın önünde oynamak isterdik. Bu tarz haksızlıklara karşı maruz kalmak taraftarımızı geriyor" ifadesini kullandı.

http://www.expressgazete.com/basketbol/taraftarimiz-tuzaga-dusurulmustur-h5705.html

aradaki kısımları geçtim,

ben atamanın twiter da kınadığını gördüm.

ama asıl konu, ikinci kısımda aziz in (aciz demek istiyorum artık) saçma sapan açıklamaları konusunda haklı. zaten gergin bir ortam, afedersin bok gibi oynayıp yenilmişsin, adamlara sezonun ikramiyesini vermişsin, ne diye mal gibi açıklama yapıyorsun, amacın ne ? benzer durum bize olsa bizde bilenerek giderdik maça.. kasıtlı yapmışmıdır, belki ama bana sorarsanız onda o zeka varmıdır emin değilim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2600 : 01 Haziran 2016, 14:20:08 »
Yoğun istek üzerine bir anket açtım. Ben 4 - 0 diyorum. :)

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2601 : 01 Haziran 2016, 14:21:24 »
Ben de neler neler istiyorum, her istediğimiz olsaydı... Ama böyle saçma bir isteğe boyun eğilirse de şaşırır mıyım hayır.

Büyük ihtimal bu reddedilir, Efes bizim tarafa fahiş fiyat çeker, Efes tarafından bir sürü bilet alır bizim taraftar.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #2602 : 01 Haziran 2016, 14:23:19 »
tüm savunmacıları formda...Ozellikle de Dunston ...
Acıkcası ilk kez endiseliyim ama süpürebilirz de ...
bizim takıma güvenim tam..
En azından psikolojik ve Seyirci üstünlüğü bizde..
1 de Gergin 1 kocları yok:)
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 14:23:40 Gönderen: ilkerz »
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #2603 : 01 Haziran 2016, 14:24:12 »
Şu cümleyi Euroleague yönetimine söyleyebilirler mi?
En son umutlar ölür !

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2604 : 01 Haziran 2016, 14:25:54 »
birçok taraftarda Efes formda diye yorumlar görüyorum..

neye göre formda cidden çok merak ediyorum ..

darüşafaka gibi leş bir takıma 2 maç vereceklerdi. Mahmudi ve Willbekin salağı olmasa belki de 1-2 olacaktı o seri..
yani ortadaki kadro kalitesine rağmen efes nasıl formda bi izah edin biz de öğrenelim..

teşekkür ediyorum ve konuşmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2605 : 01 Haziran 2016, 14:26:44 »
Daha once de denemislerdi .... Farkindalar kendi sahalarinda bile azinlikta kalmalari muhtamel ....

Bu deplasman yasagini kimse adina tasvip etmiyorum .... bizim yada baskasi nin lehine olmasi farketmez... mac iki tarafin seyircisi ile daha guzeldi eskiden ....

.....

Formda yada degil tartisili ama bence eskiye gore daha iyi durumda bazi oyuncular... Ozellile Cedi, Brown ve Furkan ... Muhatemelen daha serbeslik bulabildikleri icin ...
Hoca degisikligi yaradi onlara bunu kabul etmek lazim bence. Ama su da gercek bizim kadar zorlu bir donemden gelmediler Bu nedenle biz daha yorgun olacagiz. Ve zorlu ve cekismeli maclarda cozulurler mi, daha mi iyi olur daha gormedik Bekleyip gorecegiz
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 14:31:58 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2606 : 01 Haziran 2016, 14:41:01 »

darüşafaka gibi leş bir takıma 2 maç vereceklerdi. Mahmudi ve Willbekin salağı olmasa belki de 1-2 olacaktı o seri..
yani ortadaki kadro kalitesine rağmen efes nasıl formda bi izah edin biz de öğrenelim..

teşekkür ediyorum ve konuşmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Kendi adıma şöyle cevap vereyim.

" Komşunun tavuğu  komşuya kaz görünürmüş " misali.

Ben de çok rahat olmayanlardanım. Sebebi, sanki bize karşı ekstra oynayacaklar, ne atsalar girecekmiş gibi bir tedirginlik yaşıyorum.

Tek tek ele aldığımızda Efes öyle yabana atılacak bir takım değil. Kaldı ki, bu yıl ellerinde Türkiye şampiyonluğundan başka bir şeyleri kalmadı. Bunun için tüm güçleri ile mücadele edeceklerdir. Bütün bunlara rağmen 4-0 gibi bir sonuç alırsak bu gerçekten fantastik olur. (Umarım olur)

Ben anketi 4-3 lehimize işaretledim. Sebebi de 4-0 bana göre kolay değil. Ha 4-0 olmayacaksa da 4-1-, 4-2 yerine 4-3 olsun ki takımı daha fazla izlemiş olalım.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2607 : 01 Haziran 2016, 14:50:04 »
abim beni yanlış anlamaın.. tabiki final maçları kolay olmaz. sonuçta efes'in de bir rotasyon avantajı olduğu gerçeği var..
rakibe saygı da duyuyorum ama aramızda ciddi kalite farkı da var..
şampiyon olalım da abi skor inan umurum da değil :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2608 : 01 Haziran 2016, 15:13:36 »
Efes'in formda olduğunu düşünmüyorum. Sadece Ivkovic gittikten sonra bazı şeyleri değiştirdiler. Doğuş'a ve Birkan'a fazla süre veriyorlar topa baskı yapmak için.  Daçka'ya karşı sete set kaldıklarında zorlandılar. Heurtel de sonuca hep kendi başına oynayarak etki etmeye çalıştı. Mahmuti ve Wilbekin'in aptallıkları olmasa şimdi Daçka rakibimizdi.

Ben yine de Galatasaray serisinden daha zor geçeceğini düşünüyorum. Rotasyonları geniş olduğu için uzun süreli topa baskı yapabilirler ki en çok zorlandığımız şey bu. Ama Obradovic illaki çözümünü bulur. Tempoyu onlara vermezsek en kötü 4-1 kazanırız.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2609 : 01 Haziran 2016, 15:17:44 »
abim beni yanlış anlamaın.. tabiki final maçları kolay olmaz. sonuçta efes'in de bir rotasyon avantajı olduğu gerçeği var..
rakibe saygı da duyuyorum ama aramızda ciddi kalite farkı da var..
şampiyon olalım da abi skor inan umurum da değil :)

Cem benim de cekincem de kadro derinligi ve rotasyon avantaji... Biraz da bu yeni olusumda daha rahat oynuyor gibi ve daha mutlu gozuken bir kac oyuncu ...

Birde bizde Vesely ve Bogdan in dusen ritmi.

Ama suna da katiliyorum daha iyi takimiz. Ve takim oyunu ve savunmasinda bir gomlek ustteyiz ...

Eldeki sartlarda kolay lokma olacagini veya rahatca ezip gececegimizi dusunmuyorum. Ama bogdan ve vesely kendine gelirse o baska ...
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 15:19:42 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....