Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2610 : 01 Haziran 2016, 16:32:44 »
4-2 alırız.  Bogdan dönerse daha iyi bir sonuç olur.  İlk final maçını 5-10 sayı farkla alacağız.  Hayırlı olsun!

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2611 : 01 Haziran 2016, 16:37:28 »
4-1 alırız dedim. Bir ihtimal 4-2 de olabilir hakemler faktörüyle. Öyle veya böyle, sonuçta şampiyonluk bizim olur.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2612 : 01 Haziran 2016, 17:17:47 »
Taraftar konusunda bir ibnelik yapmazlarsa 4-0.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2613 : 01 Haziran 2016, 17:20:55 »
Deplasman tribününü açmasalar ne yazar, Efes biletlerini alırız bizde gene yaparız tribünümüzü, ne kadar kombineleri var ki bunların?

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2614 : 01 Haziran 2016, 18:13:36 »
Semazen hocam uyarmasa tarihin farkında değilim. Cuma ayın 03'ü oluyor. 06 Haziran nereden çıktı? :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2615 : 01 Haziran 2016, 18:27:03 »
Ben ayhan isimli üyenin gizli Galatasaray taraftarı olduğunu düşünmeye başladım. Forumun genelinden nasıl görünüyor? Çok ciddi soruyorum. Biz bu açıdan böyle düşünebiliriz ama başka noktalardan nasıl görünüyor; cidden üye arkadaşların yorumları bizi kötü bir zandan kurtarabilir veya sezgilerimizin isabetli olduğu noktasında inancımızı güçlendirebilir. Lütfen çekinmeden düşüncelerinizi yazın! Aşağıdaki mesajı bir Fenerbahçe taraftarının yazacağına inananınız var mı?

Tek bu değil. Galatasaray'ın Eurocup'ı almasını forum sayfasından kutlamak için can atan ve ilgi mesajı silinip ikaz edilen...

Sonra Obradovic'in yüzüne yapışan tükürüğü bile tartışmaya açmak isteyen...

Şimdi tek tek geriye dönüp şu tarihte şu diye çeteleme yapacak zamanım yok. Normalde bu durumlarda olduğu gibi olayı kökünden temizlerim ama bu defa gerçekten forum ahalisinin genel tavrını merak ediyorum. Aşağıdaki mesajı bir Fenerbahçe taraftarı yazabilir mi? Burada güya "çok zekice" bir yönlendirme sezmiyor musunuz? Hani aramıza sızmış bir istihbarat ajanı kokusu alan tek ben miyim? Yorumlarınızı yazarsanız, ona göre bir tutum takınmamız konusunda bize yardımcı olursunuz. Tekrar teşekkürler. Asla hakaret olmasın. Sadece bu yorum bir Fenerbahçeli'ye ait olabilir mi? Bunu yazın.

Not: ayhan hocam. Lütfen siz bu hususta yorum yazmayın. Bakalım forum genelinde nasıl görünüyor? Bir anlayalım. Belki ben çok evhamlıyım. O zaman sizden de özür dilerim. Lütfen beraber izleyelim.

Şimdi tamam, ataman şov yapıyor vs ama aşağıya kopyaladığım açıklamalarında katıldığım noktalar var.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisi dördüncü maçında Galatasaray Odebank'ı 82-75 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe'nin başantrenörü Obradovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Zor bir maç oynadıklarını ifade eden Sırp antrenör, "Buraya seriyi bitirmek için geldik. İlk yarı bizim için çok farklı oldu. İlk yarıda yanlış kararlar aldık. Galatasaray da bunu değerlendirdi ve bizi cezalandırdı. İkinci yarıya ise daha farklı başladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu. Sarı-lacivertli takımın oyuncusu Melih Mahmutoğlu da finale kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu maç keşke seyircili oynansaydı. Basketbol, seyircili olunca güzel. Galatasaray iyi oynadı, ama biz daha iyi oynadık. Anadolu Efes de iyi takım. Kupayı çok istiyoruz, bugün bunu da burada gösterdik. İlk maçta yaptığımız hataları bugün yapmadık. Finalde elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyacağız" ifadesini kullandı. ATAMAN: TARAFTARIMIZ TUZAĞA DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ise Fenerbahçe ve başantrenör Obradovic'i tebrik ederek, "Efes'e karşı başarılar diliyorum. Bu şartlarda kaybetmek beni hırslandırıyor. Avrupa'nın en güçlü takımına karşı mücadele ediyoruz. Fenerbahçe'ye sahada her zaman bu şekilde kaybedebilirsin, ancak bu şartlarda kaybedince hırslanıyorsun, üzülüyorsun. Şu bir gerçek ki, maç boyunca takımım çok iyi mücadele etti. İkinci yarı farkı 14 sayıya çıkardı. Fenerbahçe üst üste sayılarla ortak oldu. Dar rotasyonla oynadık. Bu tip maçlarda enerjiniz bittiği zaman, o enerjiyi veren taraftarımızdır. Bugün son periyotta seyircinin olmayışını çok hissettik" şeklinde konuştu. Fenerbahçe Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan'ın dün yaptığı açıklamaları izlediğini vurgulayan Ataman, "Keşke Galatasaray'dan biri özer dileseydi de olay bu noktaya gelmeseydi. Obradovic'in fotoğrafı sosyal medyaya düştüğü anda 5 dakika içinde Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Ben de bu olayı kınadım. Obradovic'i aradım, kendisine, özel telefonuna mesaj attım. Çok üzüldüğümü ve spor adamlarının bunları hak etmediğini, kulüp ve kendi adıma özür dilediğimi söyledim. Çok teşekkür etti. Kimse özür dilemedi diye bir şey yok. Özür dilenmesi gerek bir kişi varsa o da benim. 4 yıldır, bırakın 4 yılı Efes Pilsen'de şampiyon olduğumuz yıl burada fiili saldırıya uğradık. Fenerbahçe kulübünden kimse özür dilemedi. Geçtiğimiz son iki yılda Fenerbahçe sahasında yediğim küfürler, polis şapkasıyla salondan çıkmam, tüm spor kamuoyunun gözü önünde gerçekleşti. Obradovic'e yapılan tükürüklerin onlarcasını yedim. Ben hiçbir zaman Fenerbahçe seyircisiyle diyaloğa girmedim. Hakemle diyaloğa girdim. Benim işim o. Bu yıl da aynı şey oldu. İlk maçta Göksenin'e karşı orada yapılan küfürler anons edilmedi. Biz sakin kalıp, hakeme niye anons ettirmiyorsun diye itiraz ettik. Burada gerilen bir atmosfer vardı. Türkiye Kupası finalinden sonra Fenerbahçe'nin kulübü başkanı Galatasaray'a şike yapan kulüp sizsiniz diye ithamda bulunuyor. Taraftar tabii ki gerilir. Fenerbahçe Başkanı Ergin Ataman provoke ediyor diyor. Ne zaman, nerede etmişim? Bütün bunlar olunca, biz sesimizi çıkarmayınca taraftar sesini çıkarıyor. Bizim taraftarımız tuzağa düşürülmüştür. Bu maçı Fenerbahçe'nin istediği şekilde seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Basketbol Federasyonu'nun kararlarına diyecek bir şeyim yok. 3. anons olunca kararlar açık. Fenerbahçe Arena'da biz maruz kaldığımız zaman 3. anons yapılmadı. Taraftarımızın önünde oynamak isterdik. Bu tarz haksızlıklara karşı maruz kalmak taraftarımızı geriyor" ifadesini kullandı.

http://www.expressgazete.com/basketbol/taraftarimiz-tuzaga-dusurulmustur-h5705.html

aradaki kısımları geçtim,

ben atamanın twiter da kınadığını gördüm.

ama asıl konu, ikinci kısımda aziz in (aciz demek istiyorum artık) saçma sapan açıklamaları konusunda haklı. zaten gergin bir ortam, afedersin bok gibi oynayıp yenilmişsin, adamlara sezonun ikramiyesini vermişsin, ne diye mal gibi açıklama yapıyorsun, amacın ne ? benzer durum bize olsa bizde bilenerek giderdik maça.. kasıtlı yapmışmıdır, belki ama bana sorarsanız onda o zeka varmıdır emin değilim.

Çevrimdışı kingkoala

• Üye
    • @kingkoala1907
« Yanıtla #2616 : 01 Haziran 2016, 18:38:20 »
Çok yazmıyorum, genelde okumak için takip ediyorum ama, Ayhan üyemizin ilgili iletisi bana da en iyimserinden gereksiz empati, şüpheci yaklaşacaksak Fenerbahçe'liye ait değilmiş gibi geldi.
Başkanın söylediklerini aklı başında hiçbir Fenerbahçe'li belirli bir süredir takmıyor zaten, yine maalesef, (maalesef kısmı işgal ettiği koltuk için) spor kamuoyu da çok takmıyor.
Bir tek rakip takım taraftarları, çocukça ve anlamsız şovenizmlerine moral üstünlük sağlayabilmek amacı ile takip ediyor. Sanki mesaj bu kapsamda gibi geldi bana.

Yanılıyorsam da affola.

Saygılar

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2617 : 01 Haziran 2016, 18:46:27 »
Ben ayhan isimli üyenin gizli Galatasaray taraftarı olduğunu düşünmeye başladım. Forumun genelinden nasıl görünüyor? Çok ciddi soruyorum. Biz bu açıdan böyle düşünebiliriz ama başka noktalardan nasıl görünüyor; cidden üye arkadaşların yorumları bizi kötü bir zandan kurtarabilir veya sezgilerimizin isabetli olduğu noktasında inancımızı güçlendirebilir. Lütfen çekinmeden düşüncelerinizi yazın! Aşağıdaki mesajı bir Fenerbahçe taraftarının yazacağına inananınız var mı?

Tek bu değil. Galatasaray'ın Eurocup'ı almasını forum sayfasından kutlamak için can atan ve ilgi mesajı silinip ikaz edilen...

Şimdi tek tek geriye dönüp şu tarihte şu diye çeteleme yapacak zamanım yok. Normalde bu durumlarda olduğu gibi olayı kökünden temizlerim ama bu defa gerçekten forum ahalisinin genel tavrını merak ediyorum. Aşağıdaki mesajı bir Fenerbahçe taraftarı yazabilir mi? Burada güya "çok zekice" bir yönlendirme sezmiyor musunuz? Hani aramıza sızmış bir istihbarat ajanı kokusu alan tek ben miyim? Yorumlarınızı yazarsanız, ona göre bir tutum takınmamız konusunda bize yardımcı olursunuz. Tekrar teşekkürler. Asla hakaret olmasın. Sadece bu yorum bir Fenerbahçeli'ye ait olabilir mi? Bunu yazın.

Not: ayhan hocam. Lütfen siz bu hususta yorum yazmayın. Bakalım forum genelinde nasıl görünüyor? Bir anlayalım. Belki ben çok evhamlıyım. O zaman sizden de özür dilerim. Lütfen beraber izleyelim.
Hocam, bende merak ediyorum gelecek cevapları.

Yalnız, şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, kökünden temizlerim falan ne kadar doğru tavırlar merak ettim.

Siz bu konuda KARARA VARDIKTAN sonra bende fikirlerimi yazma şansı bulursam bir iki kelam ederim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2618 : 01 Haziran 2016, 19:07:13 »
O ifadenin kastı, "mesajı siler geçerim"den tutun, üyeliği sonlandırmak gibi reel hayatta çok önemi olmayan şeyler... Yani demek istediğim, silmek veya diğer tavır yerine ilk defa "acaba ben mi çok evhamlıyım, sorun bende mi" diye böyle ortaya sormak istedim. Lakin kimsenin de bir şey yazdığı yok. Elbette sizin gibi uzun zamandır aramızda olan bir arkadaşın yazacaklarını da merak ediyorum. İçiniz rahat olsun lütfen. Hatta eğer diğer üye arkadaşlar benim bu konuda aşırı şüpheci yaklaştığıma dair genel bir kanaat öne sürer ise emin olun sizden hem burada ve hem özel mesaj kanalıyla özür dileyeceğim.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #2619 : 01 Haziran 2016, 19:20:26 »
Hocam, bende merak ediyorum gelecek cevapları.

Yalnız, şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, kökünden temizlerim falan ne kadar doğru tavırlar merak ettim.

Siz bu konuda KARARA VARDIKTAN sonra bende fikirlerimi yazma şansı bulursam bir iki kelam ederim.
ayhan abi kusura bakma olayı açıklığa kavuşturmak isteğimden soruyorum soyadın nedir

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2620 : 01 Haziran 2016, 19:22:13 »
Hakan hocam, o dediklerinin kesinlikle reel hayatta bir önemi yok tabiki, ama genede hoş olmayan ve kendisine yapıldığında insanı rahatsız eden şeyler. Şahsi olarak çok da özür beklemiyorum, yanlış anlaşılmasın sallamıyorum değil ama olaya daha geniş bakıyorum. Keşke imkan olsada bunu karşılıklı, bira, rakı vs içerken konuşsak. O zaman herkes daha rahat ifade edebilirdi kendini.
Efes serisi bitene kadar bu konuyla ilgili birşey yazmayacağım, maalesef diğer konularda da şimdiki psikolojim düzelmezse birşey yazacağımı sanmıyorum. Ama sonrasında bir söz hakkı isterim, mahkumun son dileği gibi de olsa. Ama, ama, insanın aklına ama dedikçe birşey geliyor :)

Bu konuyla ilgili herkesin yorumlarını bende görmek istiyorum.
Merak eden varsa adım, soyadımla gsbasket de de arada yorum yazıyorum, fazla dedektiflik yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2621 : 01 Haziran 2016, 19:22:44 »
ayhan abi kusura bakma olayı açıklığa kavuşturmak isteğimden soruyorum soyadın nedir
tahmin ettiğin gibi, bozdeniz.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #2622 : 01 Haziran 2016, 19:23:58 »
tahmin ettiğin gibi, bozdeniz.
kusura bakma abi tam emin olmadan yazmak istemedim

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #2623 : 01 Haziran 2016, 19:24:22 »
Valla Hakan Hocam, adam Gs forumlarında yazıyor, üstüne üstlük Fenerbahçeli olduğunu saklamıyor :)

Bana kalırsa bir özür borçlusun :)
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 19:24:54 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
« Yanıtla #2624 : 01 Haziran 2016, 19:27:42 »

hakan abi bende arada gs nin basket forumunu takip ederim Ayhan abi orada bile Fenerbahçeli olduğunu söylüyor o yüzden benim Ayhan abinin fenerbahçeliliğinden hiç şüphem yok