Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 445869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2895 : 05 Haziran 2016, 20:24:58 »
Bu maça Efes ozguvenli baslayacak, taraftarin ilk topla birlikte oyunun icinde/agresif olmasi gereken bir maç.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2896 : 05 Haziran 2016, 20:29:09 »
Dogus ve birkana fauller calinacak bizim salonda zor bitirirler maclari bizim tarafa gelirsek anticin bu seride isi yok datome oynamak zorunda

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2897 : 05 Haziran 2016, 20:37:41 »
Bir de Hickman hamlesi denesek... Ne düşünürsünüz? Bogdan ve Sloukas bu kadar dökülürken... Öyle bir dökülme ki, toparlanma ihtimali düşünmek için Cem Ağrak çapında iyimser olmak gerek. Lisans durumu nedir bilmiyorum gerçekten. Koç dilerse oynatabilir mi?

7 yabancıya lisans çıkarabiliyoruz abi. Hickman'ı oynatmak için yeniden liste değişikliği yapmak gerekiyor ve tribüne çıkardığımız yabancı oyuncuyu bir daha o 7'linin içine alamayabiliriz. Gerçi tekrar değiştirme hakkımız var mı yok mu onu bilmiyorum. Tbf sınırlı sayıda değişikliğe izin veriyor (kaç hak veriyorlar bilmiyorum) ve biz sezon içinde 2 kere değişiklik yaptık (1. Sloukas'ın sakatlığında Hickman'ı lig kadrosuna aldık. 2. Sloukas iyileşince Hickman'ı listeden çıkardık.)
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #2898 : 05 Haziran 2016, 20:42:56 »
Son maçta farklı yenilmek silkelenmemize neden olabilir. Ev sahibi avantajımızı kullanıp acımayalım bunlara.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2899 : 05 Haziran 2016, 21:36:41 »
Bogdan'a mecburuz maalesef çünkü topu yere vuracak başka oyuncu yok..Hele Sloukas bu kadar kötüyken...Ama maalesef Bogi de olmuyor...Bugün Doğuş'un savunmasında bile geri adım attı...Acayip top kayıpları..Aynı ifadesiz yüz..Halbuki koç topu da ona verdi ki maçın içine girsin, takımı yönetsin..Ama yok...Bogi'nin iki maçta denediği üç sayı sayısı: 1...sadece penetre ediyor...
Uzunlarımız hakikaten iyiydi ama kısalar üretmeyince, içeri penetre edemeyince olmadı...ilk bölümde Bogi iyi yaptı penetre işini 29 attık..o düştükçe biz düştük..27-36'dan sonraki 28 dakikanın skoru 64-34
Dixon üçüncü periyotta direnmeye çalıştı ama olmadı...O teknik faul herşeyi bitirdi...
Artık evimizde 2'de 2 yapmalıyız ama bu seri 7'ye kalırsa da şaşmayacağım...
NOT: Kimse kızmasın bugünkü taraftar görüntüsü iğrençti..oyuncuların sahadaki emeği hiçe sayıldı... boş tribüne oynasak daha iyiydi

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2900 : 05 Haziran 2016, 21:44:09 »
Her şey bir kenara topu pota altından oyuna sokarken Bogdan'ın yaptığı hata kabul edilecek gibi değil. O top kaybının tek açıklaması olabilir o da konsantrasyon eksikliği. Maalesef takımdaki en umursamaz oyuncu Bogdan gibi duruyor.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2901 : 05 Haziran 2016, 21:53:20 »
Bir numarayı Berk ve booby ile iki numarayı kostas ve Melih ile paylaştırıp bogi yi dışarda tutmak şart oldu. Allah yardımcımız olsun. Aziz tribünleri mahvedecek gibi duruyor. Efes aradan sıyrılacak diye korkuyorum.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #2902 : 05 Haziran 2016, 21:54:27 »
İlk çeyrek keşke bu kadar yüzdeli atmasaydık. Çok yanılttı. Oyuncular hep böyle atacağız sandı. Savunmayı erken sertleştiren maçı alacaktı, Efes kazandı. Sloukas ve Bogdan'ın ikisi birden kötü olunca sete sette çok tıkanıyoruz.

Çevrimdışı sel-vesely

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #2903 : 05 Haziran 2016, 22:07:56 »
merhaba arkadaslar ben genelde forumu okuyan ve fıkırlerinizi zevkle takip eden biriyim... bu takımı o kadar cok seviyorum ki insallah hak ettikleri kupayı alacaklarına inanıyorum.. onlarada bazen hak veriyorum o kadar uzun zamandır gün asırı maç oynuyorlar ki cok yorgunlar haliyle..
 fınal fourdan beri hiç dinlenemeden bu serileri oynamakta kolay degil hakikaten birde rotasyon dar ve bazı oyunculara asırı yuk biniyor.. insallah su sezon hayırlısı ile  kupa ile biterde bu guzel takım hakettigi seyleri yasar..

forumdaki tüm uyelere sevgilerimi sunuyorum.. sizi okumak cok keyifli.. basketbol bilgimsayenizde cok gelisti.. iyi aksamlar..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2904 : 05 Haziran 2016, 22:16:51 »
Bir numarayı Berk ve booby ile iki numarayı kostas ve Melih ile paylaştırıp bogi yi dışarda tutmak şart oldu. Allah yardımcımız olsun. Aziz tribünleri mahvedecek gibi duruyor. Efes aradan sıyrılacak diye korkuyorum.

Berk her baskıda topu kaybeder.  Bugün Doğuş örneğinde gördüğümüz gibi.  Bence genç Türk'leri mümkün olduğunca dışarıda tutmalıyız.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2905 : 05 Haziran 2016, 22:19:54 »
Berk her baskıda topu kaybeder.  Bugün Doğuş örneğinde gördüğümüz gibi.  Bence genç Türk'leri mümkün olduğunca dışarıda tutmalıyız.
Öyle ya da böyle zaten ortalama üstü top kaybediyoruz. Berk sahaya enerji katsın,  savunma sertliği katsın bazı parçaları dinlendirsin yeter. Heyecanı kalmamış bogdan takımı aşağıya çekiyor ne yazık ki.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #2906 : 05 Haziran 2016, 22:28:50 »
Son maçta farklı yenilmek silkelenmemize neden olabilir. Ev sahibi avantajımızı kullanıp acımayalım bunlara.

İnşallah  Strasbourg ve Pana maçları sonrasındaki silkiniş ve seriler gibi bir seri tuttururuz.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #2907 : 05 Haziran 2016, 22:29:04 »

İnşallah  Strasbourg ve Pana maçları sonrasındaki silkiniş ve seriler gibi bir seri tuttururuz.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #2908 : 05 Haziran 2016, 22:41:14 »
Hickman-Bogdan lisansını değiştirelim ve Bogdan efendi ilk uçakla gitsin nereye istiyorsa. Böyle terbiyesizlik olmaz, adam alenen oynamıyor.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2909 : 05 Haziran 2016, 22:43:56 »
Öyle ya da böyle zaten ortalama üstü top kaybediyoruz. Berk sahaya enerji katsın,  savunma sertliği katsın bazı parçaları dinlendirsin yeter. Heyecanı kalmamış bogdan takımı aşağıya çekiyor ne yazık ki.

Bogdanovic zaten Allah'lık bir vaziyette de, Berk'in oyunda olduğu her an ben inanılmaz tedirgin olurum.  Topu kaptırmadan tutabilecek teknik bir yeteneğe sahip değil diye düşünürüm.  Fenerbahçe kadrosunda nasıl yer buluyor anlamıyorum.   
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2016, 22:44:41 Gönderen: Besim »