Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 445716 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #3015 : 08 Haziran 2016, 12:17:18 »
Fark etmişsinizdirki heurtel ve granger çok birlikte oynamıyorlar savunma açığından dolayı. Genelde 1 i sahada diğeride dogus gibi savunmacı adam oluyor. Bu durumda oyun kurucumuza sert savunma yapılıyor ama granger veya heurtel oyundayken onların üzerine çok oynayamıyoruz. Potaya giden yada mcColum gibi ufak bi 3 luk pozisyonunda ceza kesen oyuncumuz olmadığı için zorlanıyoruz.

Fark ettıysenız serinin yıldızı tartışmasız Boby. çünkü o savunma zaafiyetinden bir tek zorlu 3lüklerle çıkıyoruz. Bu da oyunumuzu çok oturtmuyor. Bence sınırlama olmasaydı Hickman bu kısımlarda işimize yarardı. birde boby i genelde savunmacı adam tutuyor burada dünkü maç gibi bogdan veya datome iyi oynarsa onların oyunu bozulur.

Onların oyunları belli oldu heurtal ve grangerdan sayı bulmak. Dikkat ediyosanız granger ve heurtel girdiği gibi bi 3 lük pozisyonu hazırlanıyor. pesine 1 2 tanede 2lik attırıyolar. Takımdada bunları az boş bırakırsak cok sayı atacaklar diye strese gırıp üzerine çok savunmacı yollandığında bu sefer de dış atıcılarla cedi ve  saric gibi cezayı kesiyolar. O yüzden granger ve heurtel sahadayken savunma zaafiyetlerini çok net kullanıp bu seferde heurtel oyundaysa çok sayı yerız diye korkutmamız ve bench e erken yollamamız lazım. Tabi aynı oyunu bizim boby ve datomede yapıyor ama hakemler sağolsun doğuş gibi oyunculara sert oynamasına izin veriyor veya iççeri kısamız girdiğinde tokat manyagı oluyor.

Onların oyunu çok kırılgan ama hakemler sağolsun oyunlarını destekleyecek kararlar aldıklarından ayakta duruyorlar. Yoksa doğus 2. perıyotta 4 ler heurtelın her 2 pota gidisinden 1 i steps olurdu. Hala söylüyorum gs daha organıze takımdı bunlara göre.
2. maç gibi bogdana 2. periyotta 4. foulu çalar doğuş gibi dayak atan adama maç sonunda 3 foulde kalırse seri ayakta kalır yoksa fark olur.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2016, 12:40:40 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3016 : 08 Haziran 2016, 12:19:20 »
Furkan'a yaptığımız bloklar "Playoffta turnike atamazsınız" lafını kanıtlar nitelikteydi. :)

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3017 : 08 Haziran 2016, 12:21:06 »
hakemlerin bir ağzımıza etmediği kaldı..Stepsler, fauller...Birkan'ın Doğuş'un savunmalarına bakın Boby'ye..en az 2-3 temas var elleriyle ya formadan çekiyorlar ya vuruyorlar....
 Datome'ye çalınan ilk iki faul skandal..4. de...ilkinde faulü yapan Cedi, ikincide Datome dokunmuyor bile Saric'e ayağı kayıp kendi düşüyor..
Vesely'nin verilmeyen faulüne artık bir şey demeye gerek yok...Utanmalılar..Ama tabii biz de yönetimin böyle bir derdi olmadığı için onlar pankart peşinde koşuyorlar...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3018 : 08 Haziran 2016, 12:40:10 »
Datome'nin son çeyrek kaçırdığı bi tane 3lük var. çok net saul vardı orada
hatta datome hakeme gidip '' birkan beni itti dedi ''
neyse onlar ağlaya dursun daha yarın var ..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #3019 : 08 Haziran 2016, 13:29:56 »
abi yukaridaki yorumlarin hepsine katiliyorum .... ama bence kilit bizim maclarda hakemlerde ... dis oyunculara tekme tokat girilmesine izin verilince dagiliyoruz, bu hangi taktik kitabinda yaziyor bilmiyorum ama yapiyor Efes ....

adam gibi temaslara ve cekmelere faul veren hakemlerle yenilmemiz imkansiz ... cunki birkan ve dogus hemen faul problemine girer ve bizde serbest atis cizgisinde oynariz maci ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #3020 : 08 Haziran 2016, 13:59:09 »
Hakemler normalin üzerinde dengesizlik yapmazsa 81-65 alırız inşallah.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3021 : 08 Haziran 2016, 14:19:05 »
Böyle bir haber var. İnşallah doğru değildir..

Spor Toto Basketbol ligi final serisi 3. maçında Fenerbahçe ile Anadolu Efes karşı karşıya geldiği mücadelede pankart krizi yaşandı.

Fenerbahçe taraftarının Obradovic için hazırladığı 'All we need is you' (İhtiyacımız olan her şey sensin) yazılı uzun pankartın açılmasına izin verilmediği iddia edildi.

Pankartın açılmasına Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban’ın onay vermediği öne sürüldü.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #3022 : 08 Haziran 2016, 14:24:52 »
Böyle bir haber var. İnşallah doğru değildir..

Spor Toto Basketbol ligi final serisi 3. maçında Fenerbahçe ile Anadolu Efes karşı karşıya geldiği mücadelede pankart krizi yaşandı.

Fenerbahçe taraftarının Obradovic için hazırladığı 'All we need is you' (İhtiyacımız olan her şey sensin) yazılı uzun pankartın açılmasına izin verilmediği iddia edildi.

Pankartın açılmasına Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban’ın onay vermediği öne sürüldü.

Doğru haber abi. Pankartı hazırlayan kişiler tweet attı. Hatta Pankartı da ellerinden almışlar. Ama mac sonunda pankartı geri almışlardır

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #3023 : 08 Haziran 2016, 15:25:42 »
Doğru haber abi. Pankartı hazırlayan kişiler tweet attı. Hatta Pankartı da ellerinden almışlar. Ama mac sonunda pankartı geri almışlardır
Yazıklar olsun. Şimdi de Obradoviç fobisi başladı bunlarda.
Bir yandan iyi ki geçen sene EL şampiyonu olmadık diye seviniyorum. Yoksa bu zihniyet mali kriterleri bahane ederek, nasılsa hedefe ulaşıldı mantığıyla küçülmeye gidebilirdi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #3024 : 08 Haziran 2016, 16:05:29 »
Yazıklar olsun. Şimdi de Obradoviç fobisi başladı bunlarda.
Bir yandan iyi ki geçen sene EL şampiyonu olmadık diye seviniyorum. Yoksa bu zihniyet mali kriterleri bahane ederek, nasılsa hedefe ulaşıldı mantığıyla küçülmeye gidebilirdi.
Ne yapacağız öyleyse  , küçülmeyelim diye EL kupasından mı olalım. :)
Şaka bir yana , o  kupayı aldıktan sonra küçülme falan olmaz zaten , kulüp iflas etmedikten sonra.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #3025 : 08 Haziran 2016, 16:12:23 »
Ne yapacağız öyleyse  , küçülmeyelim diye EL kupasından mı olalım. :)
Şaka bir yana , o  kupayı aldıktan sonra küçülme falan olmaz zaten , kulüp iflas etmedikten sonra.
Abi bu yönetim sinirlerimi harap etti. Ne yaparlarsa şaşırmayacak duruma geldik.
Seneye hiçbir futbol maçını izleyeceğimi sanmıyorum. Kala kala bu şube kaldı. Korkularla yaşıyoruz.  :(
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #3026 : 08 Haziran 2016, 16:19:08 »
Abi bu yönetim sinirlerimi harap etti. Ne yaparlarsa şaşırmayacak duruma geldik.
Seneye hiçbir futbol maçını izleyeceğimi sanmıyorum. Kala kala bu şube kaldı. Korkularla yaşıyoruz.  :(
Aynen katılıyorum sana.Aziz Yıldırım'ın  halleri hepimizi geriyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #3027 : 08 Haziran 2016, 17:04:46 »
yani hakemlerin yediği nanelere kızmakla beraber bizim oyuncuların da saçma sapan faul yapma olayı var..Mesela dün Vesely'nin yaptığı 3. faul..orada brown'ın sırtı dönük, pas atacağı kimse yok faul yapıyor..Veya bogi'nin sık yaptığı hızlı hücumu kesme faulu...Bunlar kritik adamlar böyle ucuz fauller yapmalılar..hele adamlar fırsat kollarken   

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3028 : 08 Haziran 2016, 17:13:37 »
yani hakemlerin yediği nanelere kızmakla beraber bizim oyuncuların da saçma sapan faul yapma olayı var..Mesela dün Vesely'nin yaptığı 3. faul..orada brown'ın sırtı dönük, pas atacağı kimse yok faul yapıyor..Veya bogi'nin sık yaptığı hızlı hücumu kesme faulu...Bunlar kritik adamlar böyle ucuz fauller yapmalılar..hele adamlar fırsat kollarken

aynen katılıyorumm..saçma faullerin nedeni yorgunlukta olabilirr...takımdaki yorgunluk bariz hissediliyorr..özellikle udohh bitkin gözüküyor..

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #3029 : 08 Haziran 2016, 18:15:38 »
Efesin tek dayanağı çakının da dile getirdiği hakemler. Başka bir olayları yok , birkan ve doğuşun hatta dunstonın faulleri es geçiliyor. Tribünlerin daha aktif olması gereken maç
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem