Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Lig Maçları (2015/16 Sezonu)  (Okunma sayısı 97193 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bugun Sisley Volley Serkan ile konusma firsatimiz oldu.  Abbondanza, Dicle, Skorupa ve Bosetti'nin felaket derecede kotu oldugu hususunda hemfikiriz.  Bugun Bosetti nisbeten daha iyiydi ama genel olarak hucumda ve savunmada hic randiman alamiyoruz.  Dicle zaten kayip.  Bu forumda Kubra'yi begenmeyip, onu ovenler oldu.  Bu seneki dususu cok ilginc.  Skorupa icin pek bir sey soylemeye gerek yok.  Abbondanza ise bu senenin sonunda ne kazandirdigina bakmadan, gonderilmeli.  Elinde Gizem gibi bir libero varken, hala daha Merve gibi manset ozurlusu bir libero ile oynayan hocaya hoca demem. 

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Dicle geçen sene iyiydi. Bu sene çok çok kötü.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum Avrupa maçları için konuşuyorum

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
Oyun kötü, yayın kötü, saha kötü. Tek güzel şey 3 puan.

Bu takım maalesef %90 Kim'e endeksli. O biraz aksadığında çaresiz kalıyoruz.

Skorupa'ya olan güvenim bu maç tamamen bitti. Ezgi hem daha iyi pas atıyor hem de saha içinde takımı ateşliyor. Geçen sene 170'lik Lo Bianco'yu tercih eden hoca Ezgi'yi kısa diye ikinci plana atmamalı.

Hocanın ne yapmak istediğini anlamak mümkün değil.

Herkese inat ben Merve'yi çok beğeniyorum. Bugün de yine maçın gizli kahramanıydı.

Herşey bir yana... Tebrikler Sarı Melekler :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Besim Abi : "Yapma etme Serkan , bu Eczacıdan cacık olmaz." demişti de inanmamıştım. :)

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
1 set genelde rakip pek farketmeksizin her takıma konsantrasyon eksikliğinden verebiliyoruz da bu ezcacıya puan verseydik cidden üzülürdüm. Şu takımın avrupa ve dünya şampiyonu olduğu aklıma gelince daha da çok üzülüyorum gerçi ya.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Merve nin savunması süperdi bu maç hatta son maçlarda da bu böyle.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye

Bence ilerisi için geri alan savunmasından daha çok manşette fark yaratacak bir liberoya ihtiyacımız var. Çünkü pasörümüz inanılmaz yavaş. Hal böyle iken takım birdenbire durup rakibe seriler verebiliyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Öyleyse hep beraber;

-Hapçı, ilaççı, ..ne Eczacı!

Çevrimdışı Besim

• Üye
Besim Abi : "Yapma etme Serkan , bu Eczacıdan cacık olmaz." demişti de inanmamıştım. :)

Kagit uzerinde iyiler ama olmadi...  Bir seyler eksik kaldi takimda...

Çevrimdışı Besim

• Üye

Bence ilerisi için geri alan savunmasından daha çok manşette fark yaratacak bir liberoya ihtiyacımız var. Çünkü pasörümüz inanılmaz yavaş. Hal böyle iken takım birdenbire durup rakibe seriler verebiliyor.

Serkan'a katiliyorum.  Kastettigim sey geri alan savunmasi degil.  Zaten geri alan savunmasinin kralini Gizem de yapiyordu Vakif'tayken.  Bizim ihtiyacimiz olan sey servisleri kaliteli bicimde karsilamak.  Cok degil, daha gecen sene her takim servislerini Merve'nin uzerine atiyordu.  Bu bir dramdir!

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
gizem daha iyi libero ama bugünkü gibi oynayacaksa mervenin oynamasında sakınca yok mervenin iyi oyunu takımın oyununu da yukarı çekiyor bence.

rakiplerin hepsi guidettinin taktiğini uyguluyor artık abbo ne düşünüyor daha acaba. 

kimden sonra kadroya yazılacak yabancı mihajlovic bence kesilecek oyuncular polen ve bosetti olsa da.

kimin sözleşmesi bitiyor bu sene gidecek diye şimdiden yorum yapmaya başlayanlar var, fenerbahçe böyle bir sporcuyu insanı kaybetmez  herhalde düşününce insan güvenemiyor yönetime ama.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
BVL 8. Hafta Halkbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2015 (16.00)
« Yanıtla #177 : 19 Kasım 2015, 10:48:24 »

Ligde 8. maçımızda Ankara deplasmanındayız;

22 Kasım Pazar

16.00 Halkbank - Fenerbahçe Grundig

Fenerbahçe ligde 6 galibiyet 1 mağlubiyetle 19 puanla 2. sırada yer alırken;
Halkbank 3 galibiyet 4 mağlubiyet 9 puanla 7. sırada.

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğumuz sezon kadromuzda bulunan Logan Tom bu sezon Halkbank da forma giyiyor.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Manşet kadar savunma da önemli bence.

Sene başında benzer iki libero yerine manşeti iyi bir libero alınmalı maç içinde  sürekli değişerek bu iki libero oynamalıydı. Ancak bu tercih edilmedi nedendir bilmem.

Yani Merve ve Gizem den biri tercih edilmeli ikisinden birinin yerine servise karşı manşeti iyi libero alınmalıydı. Bu gerçekleşmedi.

Abbondanza nın maç içinde iki libero kullanmaya da karşı olduğu bilinen bir gerçek.

Şu an mevcut liberolarımız içinde de Merve nin form durumu Gizem den iyi gibi.

Merve nin şu an savunmasını ve yer tutuşunu eleştirmek gereksiz çünkü nerede ise kusursuza yakın oynuyor.

Ayrıca takımlar geçen senenin aksine liberoya servis atmak yerine Kim i oyundan düşürmek için servisleri daha çok Kim e atıyorlar. Antrenörümüzün bu duruma bir çare üretmesi lazım en kısa sürede.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

kimin sözleşmesi bitiyor bu sene gidecek diye şimdiden yorum yapmaya başlayanlar var, fenerbahçe böyle bir sporcuyu insanı kaybetmez  herhalde düşününce insan güvenemiyor yönetime ama.

Erkek takımdaki gibi ani bir bütçe düşmesi olmazsa Kim kalır bence.

O yüzden Ali Koç un sponsorluğu sürdürmesi çok önemli.
FENERBAHÇE